Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Σε μενα παει η ερωτηση; Να σου απαντησω μου εχει πει μπατσακι μεταμεσονυχτια στο Σκιστο με το γνωστο υφακι "το ξερεις οτι εαν θελω σε παω μεσα" ενω ημουν καθολα νομιμος και του απαντησα "ελα παμε τωρα, τι νομιζεις οτι θα σε φοβηθω" με αντιστοιχο υφακι.
Εαν με ακουμπουσε δεν ξερω τι θα εκανα, εαν εχανα την ψυχραιμια μου μαλλον θα αντιδρουσα, εαν δεν εχανα την ψυχραιμια μου και φερομουν εξυπνα, θα πηγαινα μεσα και ακομα θα ετρωγες μηνυσεις.
Παντως παιζει μεγαλο ρολο ο τροπος του οργανου και ο λογος του. Ειμαι ευγενεστατος με τα οργανα μεχρι να δω το αντιθετο, μετα ακουλουθω τον τροπο/υφος τους.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:43
.
Πολύ λάρτζ σε βρίσκω μεγάλε.....τίς Απόκριες ντύνεσαι Δικαστης Ντρέντ ;;; ...
.
Μπαμ και κάτω.
Κομμένες οι μλκιες κάθε τρεις και λίγο με τους μπαχαλάκηδες.
Αλλά βολεύονται τόσο οι ΝΔκράτες όσο και οι λοιποί με αυτούς.
Μπαμ και κάτω όλοι.
Πρέπει να κατέβω για πρωθυπουργός.
ε για νικαια εψαχνε αλλα τον προδωσε ο uploader . οταν βιαζεσαι συμβαινουν αυτα . αλλοι μας εχουν ενημερωσει για τη χουντα του κουλη με λινκ ημερομηνιας απο αυτους που ψηφιζανε ( ονοματα δε λεω καβουκια δε θιγω )Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 21:16Ο τίτλος είναι λάθος. Το βίντεο είναι από τη Νέα Σμύρνη.
- wooded glade
Ο δράστης έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επιθέσεως και πήγε να το ζητήσει από την αστυνομία.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν είπα ότι ο αστυνομικός δεν θα κάνει τα προβλεπόμενα. Με ρώτησε αν μπορείς να αντισταθείς στην σύλληψη. Η δικιά μου γνώμη είναι ότι μπορείς να αντισταθείς στην σύλληψη όταν η σύλληψη είναι "άδικη" . Βέβαια όπως λες κι εσύ καλό είναι να μη το κάνεις.Winston Smith έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 21:15Όχι βασικά δεν μπορείς. Ο αστυνομικός έχει δικαίωμα να ασκήσει την αναγκαία βία για να σε συλλάβει. Δεν αντιστέκεσαι και τα υπόλοιπα στο τμήμα με δικηγόρο. Αν αντισταθείς απλά τα κάνεις όλα πιο δύσκολα και θα υποστείς περισσότερη βία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στη naidaNostalgia έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 21:18Σε μενα παει η ερωτηση; Να σου απαντησω μου εχει πει μπατσακι μεταμεσονυχτια στο Σκιστο με το γνωστο υφακι "το ξερεις οτι εαν θελω σε παω μεσα" ενω ημουν καθολα νομιμος και του απαντησα "ελα παμε τωρα, τι νομιζεις οτι θα σε φοβηθω" με αντιστοιχο υφακι.
Εαν με ακουμπουσε δεν ξερω τι θα εκανα, εαν εχανα την ψυχραιμια μου μαλλον θα αντιδρουσα, εαν δεν εχανα την ψυχραιμια μου και φερομουν εξυπνα, θα πηγαινα μεσα και ακομα θα ετρωγες μηνυσεις.
Παντως παιζει μεγαλο ρολο ο τροπος του οργανου και ο λογος του. Ειμαι ευγενεστατος με τα οργανα μεχρι να δω το αντιθετο, μετα ακουλουθω τον τροπο/υφος τους.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πως αντιστέκεσαι στην σύλληψη; ξέρω γω, του χαμογελάς και του τραγουδάς; τον κάνεις μια αγκαλίτσα; του ισιωνεις το κράνος; του δίνεις το μπουφάν σου να μη κρυώνει; ε κάτι τέλοσπαντων.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λιγη τσιπα ρε σιχαμενοι. ΕΛΕΟΣ.
ΥΓ: Αληθεύει ότι τελικά έκανε 7 ράμματα;
ΔΕΝ αντιστεκεσαι στη σύλληψη, αλλιώς πονάω ρε μαλακα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Δημοκρατικός
Θα στηρίξω.taliban έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 21:19
Μπαμ και κάτω.
Κομμένες οι μλκιες κάθε τρεις και λίγο με τους μπαχαλάκηδες.
Αλλά βολεύονται τόσο οι ΝΔκράτες όσο και οι λοιποί με αυτούς.
Μπαμ και κάτω όλοι.
Πρέπει να κατέβω για πρωθυπουργός.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
- John Brown Gun Club
Παιζει κυριως ρολο πως ησουνα στο Σχιστο. Στην Αθηνα ειναι αλλιως τα πραγματα.Nostalgia έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 21:18Σε μενα παει η ερωτηση; Να σου απαντησω μου εχει πει μπατσακι μεταμεσονυχτια στο Σκιστο με το γνωστο υφακι "το ξερεις οτι εαν θελω σε παω μεσα" ενω ημουν καθολα νομιμος και του απαντησα "ελα παμε τωρα, τι νομιζεις οτι θα σε φοβηθω" με αντιστοιχο υφακι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τσου. Βάλε όλη την αλυσίδα. Αντιστέκεσαι στη σύλληψη(?), πονάω ρε μαλάκα, λείπει συνάδελφος διαβιβάστε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18050 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση 80 χιλιάδες λάθρους θέλει να στείλει η Γερμανία στην Ελλάδα.
από Kauldron » 17 Σεπ 2024, 13:52 » σε Εθνικά Θέματα - 64 Απαντήσεις
- 1580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
30 Σεπ 2024, 23:07
-