Του Βασιλαριού επίσης, κατά το Ντε Γρέτσια.Αγις έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 13:48φξδCecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 13:43Έπρεπε να το κάνει Βασιληάς. Βασιλακος η Βασιλεακος η Βασιλεας Σαν αυτόν πάνω στον Κηφισσό με τις ηλεκτρικές συσκευές.foscilis έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 13:41
Ο Κοκος την ελληνικη ιθαγενεια, αφου δεν ηθελε να εγγραφει στους δημοτικους καταλογους γιατι δεν ηθελε να δηλωσει επωνυμο.
Μαλιστα για αυτο το λογο δεν παταγε καθολου Ελλαδα μεχρι τη Σεγκεν (οποτε μπορεσε να ερθει με το δανεζικο διαβατηριο το οποιο και υιοθετησε προθυμοτατα, "μαλιστα, πού υπογραφω οτι ειμαι Δανος;").
Μιλαμε για ατομο που κυριολεκτικα αποκηρυξε, προδοσε και ζημιωσε την Ελλαδα. Κυριολεκτικα, οχι συμβολικα. Δεν αισθανοταν καν την αναγκη να τα κανει κρυφα ολα αυτα. Το απολυτο κωλοπαιδι.
Αλλα τοσο μαλακες ειστε.
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- Cecily Anne
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ενστικτώδης αντίδραση, μην τον παρεξηγείς.Αγις έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:20ο ''αλλος''- που αποφευγεις να γραψεις το ονομα του - ειναι ο επικινδυνος - σωστα τον φοβασαιvantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:16Γιατί? Μαλακες είναι? Συμπαθητικός μου είναι ο Παυλιτο(ο άλλος όχι), όπως έγραψα και κάτι σελίδες πιο πισω, αλλά θα κάνουν μαλακια αν ασχοληθούν με την πολιτική.Sid Vicious έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 13:30Μηπως να το δουν σοβαρα ο Παυλος και/ή ο Νικολαος να δημιουργησουν πολιτικο σχηματισμο;
Ας ζήσουν τη βασιλικη ζωαρα τους με ταξιδαρες, αμαξαρες και ο,τι άλλο -αρες γουστάρουν. Εγώ στη θέση τους, σιγά μη σκεφτόμουν την πολιτική.
Ο άλλος παίζει με την Τατιάνα, ο ντανόνο με τα ρωσάκια που δεν του κάθησαν καν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επικίνδυνος που, στη μπουχεσιαση?Αγις έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:20ο ''αλλος''- που αποφευγεις να γραψεις το ονομα του - ειναι ο επικινδυνος - σωστα τον φοβασαιvantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:16Γιατί? Μαλακες είναι? Συμπαθητικός μου είναι ο Παυλιτο(ο άλλος όχι), όπως έγραψα και κάτι σελίδες πιο πισω, αλλά θα κάνουν μαλακια αν ασχοληθούν με την πολιτική.Sid Vicious έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 13:30Μηπως να το δουν σοβαρα ο Παυλος και/ή ο Νικολαος να δημιουργησουν πολιτικο σχηματισμο;
Ας ζήσουν τη βασιλικη ζωαρα τους με ταξιδαρες, αμαξαρες και ο,τι άλλο -αρες γουστάρουν. Εγώ στη θέση τους, σιγά μη σκεφτόμουν την πολιτική.
Εγώ μπουχεσακο τον κόβω, ο Παυλαρας ειναι αρχοντικός και σωστός δανδης!
vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:28Επικίνδυνος που, στη μπουχεσιαση?Αγις έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:20ο ''αλλος''- που αποφευγεις να γραψεις το ονομα του - ειναι ο επικινδυνος - σωστα τον φοβασαιvantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:16
Γιατί? Μαλακες είναι? Συμπαθητικός μου είναι ο Παυλιτο(ο άλλος όχι), όπως έγραψα και κάτι σελίδες πιο πισω, αλλά θα κάνουν μαλακια αν ασχοληθούν με την πολιτική.

μα τοσο πολυ σε τρομοκρατει ;
δικαιως αλλα μην πανικοβαλλεσαι - τουλαχιστον μεχρι να κανει κινηση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Μητσοτάκης: «Δεν έπρεπε να δοθούν αφορμές για νέους διχασμούς» λέει για την κηδεία του τέως βασιλιά

Ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι ο ίδιος είναι ένας προοδευτικός κεντροδεξιός πολιτικός που άλλαξε το κόμμα του -«δεν νομίζω ότι μοιάζει πολύ σήμερα με τη Ν.Δ. άλλων δεκαετιών», αναφέρει χαρακτηριστικά-

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει ότι σύντομα θα αναληφθεί πρωτοβουλία για το «κόμμα Κασιδιάρη», τονίζοντας ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπούνται στη Βουλή εγκληματικές οργανώσεις».

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος likosmokeses την 14 Ιαν 2023, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eπισης δηλωσε οτι θα ειναι υποψηφιος και στο νομο Εβρου στις εκλογές.likosmokeses έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:32Μητσοτάκης: «Δεν έπρεπε να δοθούν αφορμές για νέους διχασμούς» λέει για την κηδεία του τέως βασιλιάΟ πρωθυπουργός σημειώνει ότι ο ίδιος είναι ένας προοδευτικός κεντροδεξιός πολιτικός που άλλαξε το κόμμα του -«δεν νομίζω ότι μοιάζει πολύ σήμερα με τη Ν.Δ. άλλων δεκαετιών», αναφέρει χαρακτηριστικά-Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει ότι σύντομα θα αναληφθεί πρωτοβουλία για το «κόμμα Κασιδιάρη», τονίζοντας ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπούνται στη Βουλή εγκληματικές οργανώσεις».
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Ο μπουχέσας ποιός είναι σας έχασα. Ο Παύλος εμένα μ'αρέσει. Πολύ ωραίος τύπος.vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:28Επικίνδυνος που, στη μπουχεσιαση?Αγις έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:20ο ''αλλος''- που αποφευγεις να γραψεις το ονομα του - ειναι ο επικινδυνος - σωστα τον φοβασαιvantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:16
Γιατί? Μαλακες είναι? Συμπαθητικός μου είναι ο Παυλιτο(ο άλλος όχι), όπως έγραψα και κάτι σελίδες πιο πισω, αλλά θα κάνουν μαλακια αν ασχοληθούν με την πολιτική.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Θα παιχτεί μεγάλη μπάλα μέχρι τις εκλογές....
- George_V
Μαλλον τον Νικολαο λεει μπουχεσα αν καταλαβα καλα.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:33Ο μπουχέσας ποιός είναι σας έχασα. Ο Παύλος εμένα μ'αρέσει. Πολύ ωραίος τύπος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Μάλιστα, σε μια κίνηση-απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει ένα «εντυπωσιακό πολιτικό ένστικτο» στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δηλώνει ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους -σε μια επίδειξη χιούμορ- αρνείται να κατονομάσει για να μην… τους κάψει στις εκλογές!

Σακούλα στον Πελέ ήταν αυτό.
Ρε τι θα δούν τα μάτια μας....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος likosmokeses την 14 Ιαν 2023, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
Ψηνει συγκυβερνηση και τους το φέρνει σιγα σιγα?likosmokeses έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:36Μάλιστα, σε μια κίνηση-απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει ένα «εντυπωσιακό πολιτικό ένστικτο» στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δηλώνει ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους -σε μια επίδειξη χιούμορ- αρνείται να κατονομάσει για να μην… τους κάψει στις εκλογές!
ναιGeorge_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:34Μαλλον τον Νικολαο λεει μπουχεσα αν καταλαβα καλα.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:33Ο μπουχέσας ποιός είναι σας έχασα. Ο Παύλος εμένα μ'αρέσει. Πολύ ωραίος τύπος.
γνωριζουν πως ο Παυλος ειναι ακινδυνος για αυτο κ οι ''συμπαθειες ''
ο Νικολαος ειναι αλανι κ ικανος να συσπειρωσει κ να δημιουργησει σκληροπυρηνικη δεξια παραταξη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:38Ψηνει συγκυβερνηση και τους το φέρνει σιγα σιγα?likosmokeses έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:36Μάλιστα, σε μια κίνηση-απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει ένα «εντυπωσιακό πολιτικό ένστικτο» στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δηλώνει ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους -σε μια επίδειξη χιούμορ- αρνείται να κατονομάσει για να μην… τους κάψει στις εκλογές!

- George_V
Ο Παυλος ειναι ο Βισέρυς και ο Νικολαος ο Ντειμον στην ελληνικη εκδοχη του House of the Dragon?Αγις έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:38ναιGeorge_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:34Μαλλον τον Νικολαο λεει μπουχεσα αν καταλαβα καλα.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 14:33
Ο μπουχέσας ποιός είναι σας έχασα. Ο Παύλος εμένα μ'αρέσει. Πολύ ωραίος τύπος.
γνωριζουν πως ο Παυλος ειναι ακινδυνος για αυτο κ οι ''συμπαθειες ''
ο Νικολαος ειναι αλανι κ ικανος να συσπειρωσει κ να δημιουργησει σκληροπυρηνικη δεξια παραταξη

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 755 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Δεκ 2024, 23:24
-
- 68 Απαντήσεις
- 2845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 23:12
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδωνη vs Ιδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 0-5
από Frappezitis » 14 Αύγ 2023, 07:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Αύγ 2023, 17:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο 3ος θα ξαναγίνει υπουργός;
από Εκτωρ » 29 Μάιος 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Μάιος 2023, 13:13
-