Μήπως να καθιερωθεί;
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Μήπως να καθιερωθεί;
Το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα του Ιούλη 2015 ήταν μια ισχυρή εντολή στο πολιτικό προσωπικό της χώρας να γυρίσει την πλάτη στους δανειστές.
Ομως ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ,ΑΝΕΛ,ΕΚ, γύρισαν την πλάτη στον λαό.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οπως καταλαβαινεις φιλε μπλεμπουμπυ ολοι γραμμενο στα φαφαρια τους σε εχουνΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:02Το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα του Ιούλη 2015 ήταν μια ισχυρή εντολή στο πολιτικό προσωπικό της χώρας να γυρίσει την πλάτη στους δανειστές.

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- metaxoskolikas
Η πράξη κρίνεται ως πράξη.μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 11:57Το αν ήταν σημαντικός κρίνεται από τα αποτελέσματα του. Αποτέλεσμα δεν είχε ουσιαστικό. Η αντίθετη άποψη δεν απαγορεύεται, υπάρχουν πολλοί που μιλάνε για ανοικτά συνορα και για το ξεχωριστό μας έθνος, το οποίο δεν πωλείται, γιατί περιφρουρείται.metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 11:51Ήταν σημαντικός γιατί απαγορεύει την άλλη άποψημίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 11:45
Οχι, δεν ήταν σημαντικός. Δεν άλλαξε και πολλά πράγματα. Δηλαδή τι συνέπειες έιχε στην πραγματική ζωή για να θεωρηθεί ως σημαντικός; Το πρόσημο της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν αντιμεταναστευτικό, καθώς οι σκούπες, και όλα τα άλλα που περιέγραψα, έκαναν την ζωή κόλαση σε ανθρώπους.
Επίσης, γιατί διαμαρτύρεστε για το πως σας χειρίστηκε ο Σαμαρας, ενώ είστε υπερ της Χούντας; Παλι καλά να λέτε που δεν σας πέρασαν από ΕΑΤ ΕΣΑ. Με 20 κιλά έξτρα βγήκε ο Παπάς από την φυλακη.
Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηριστεί σκληρή δεξιά αντιμεταναστευτική μία κυβέρνηση που ψήφισε αντιρατσιστικό, επειδή έκανε και κάποιες σκούπες.
Οι σκούπες κλπ είναι που την κάνουν να διαφέρει από τον συριζα, αλλά σκληρή αντιμεταναστευτική, όχι.
Αποφασίστε ρε επιτέλους τελικά κάνει ή δεν κάνει πλάτες η νδ στη χ.α.; Εσύ τώρα λες ότι έκαναν και χάρη στους χατες που απλώς τους έχωσαν όλους μέσα για έγκλημα ενός μέλους, και δεν τους έκαναν και βασανιστήρια
Αλλανταλλων
Εκανε πλάτες οι ΝΔ στην ΧΑ νομιμοποιόντας την ρητορική της, κλείνοντας τα ματια στα πογκρόμ, αλλά όταν βρήκε ευκαιρία, τους την έφερε. Απλά πράγματα.
Η πράξη της θέσπισης τέτοιου αντιρατσιστικού νόμου μόνο σκληρό δεξιό αντιμεταναστευτικό κόμμα δεν προβάλλει.
Τί πάει να πει ''νομιμοποιώντας τη ρητορική της''; Ίσα ίσα που αν παρουσίαζε και περισσότερο αριστερίζουσα στάση η χα δε θα αργούσε να βρεθεί στο 20%.
καθόλου δεν έκλεινε τα μάτια, αντιθέτως έψαχνε τρόπο για να τους μπουζουριάσει όλους μαζί και να τους εξαφανίσει πολιτικά. Αν τώρα αυτό λέγεται... πλάτες, τί να πω

- ΜπλεΜπουμπυς
Εγω το ξερω.under έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:03Οπως καταλαβαινεις φιλε μπλεμπουμπυ ολοι γραμμενο στα φαφαρια τους σε εχουνΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:02Το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα του Ιούλη 2015 ήταν μια ισχυρή εντολή στο πολιτικό προσωπικό της χώρας να γυρίσει την πλάτη στους δανειστές.
Το οτι εχουν γραμμενο και εσενα αυτο πρεπει να σε αποσχολει.
Αφου στο τελος εγινε αυτο που ηθελα εγω.Ασχετα αν το πληρωσες λιγο παραπανω.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:06Το οτι εχουν γραμμενο και εσενα αυτο πρεπει να σε αποσχολει.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ασε την πληρωσα και δες τι παραπανω πληρωνεις εσυ με τις επιλογες σου.under έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:09Αφου στο τελος εγινε αυτο που ηθελα εγω.Ασχετα αν το πληρωσες λιγο παραπανω.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:06Το οτι εχουν γραμμενο και εσενα αυτο πρεπει να σε αποσχολει.
Δες ποσο δυστυχισμενο και φτωχο σε εχουν οι επιλογες σου.
Αντι νασαι σε καμια παραλια εισαι στο φορουμ της καρδιας μας ψαχνοντας ψιχουλα ευτυχιας.
Φιλε 7 πολυκατοικιες εχω,πληρωνω μια σε ενφια και μου μενουν αλλες 6.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:15Ασε την πληρωσα και δες τι παραπανω πληρωνεις εσυ με τις επιλογες σου.
Αντι νασαι σε καμια παραλια εισαι στο φορουμ της καρδιας μας ψαχνοντας ψιχουλα ευτυχιας.
Δυστυχως δεν μπορω να ειμαι σε παραλια γιατι πρεπει καποιος να μετραει τα νοικια.
- ΜπλεΜπουμπυς
Φαινεται !under έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:18Φιλε 7 πολυκατοικιες εχω,πληρωνω μια σε ενφια και μου μενουν αλλες 6.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:15Ασε την πληρωσα και δες τι παραπανω πληρωνεις εσυ με τις επιλογες σου.
Δυστυχως δεν μπορω να ειμαι σε παραλια γιατι πρεπει καποιος να μετραει τα νοικια.
Ελα μην κλαις αλλο.Η φτωχια λενε θελει καλοπεραση αλλα εσυ κομμουνι δεν εχεις ελπιδα,μια ζωη μιζερια.
Αίμα μπουκάλια και ροή σου κάναν τον σφιχτήρα αλοιφή συναγωνιστή.μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 07:47Δεν ξεχαρβαλώνεται ο κώλος με πρωκτικό. Σφίχτου σφίχτου, θα βγάλεις αιμορρόϊδες....
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
ποιητής εκ του προχείρου..sys3x έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:47Αίμα μπουκάλια και ροή σου κάναν τον σφιχτήρα αλοιφή συναγωνιστή.μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 07:47Δεν ξεχαρβαλώνεται ο κώλος με πρωκτικό. Σφίχτου σφίχτου, θα βγάλεις αιμορρόϊδες....
(:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
σφιξντ.μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 13:04ποιητής εκ του προχοίρου..sys3x έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:47Αίμα μπουκάλια και ροή σου κάναν τον σφιχτήρα αλοιφή συναγωνιστή.μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 07:47
Δεν ξεχαρβαλώνεται ο κώλος με πρωκτικό. Σφίχτου σφίχτου, θα βγάλεις αιμορρόϊδες....
(:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ωραία η θεωρία! Στην πράξη τώρα: Πόσους πετσετοκέφαλους έχεις σπιτώσει halilέγγυε;μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 07:57α)Η υποχρέωση μας να βοηθήσουμε τους μετανάστες, είναι καταρχήν ηθικήNandros έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 17:46Εργατικά χέρια υπάρχουν!
Έβγα 12 η ώρα μεσημέρι στις καφετέριες και σε καφενεία του χωριού και θα βρεις 10άδες ή 100άδες συνολικά άεργους - τονίζω το άεργους - που την βγάζουν με το χαρτζιλίκι του μπαμπά ή παππού. Όμως το χαρτζιλίκι θα εξαφανιστεί όταν αποβιώσουν οι προμηθευτές και τότε τί θα κάνουν;
β)Οικονομικά, οι μετανάστες βοηθούν τις χώρες στις οποίες καταφεύγουν, όπως έδειξαν ακαδημαϊκές μελέτες (για να μην κάνουμε ανάλυση μακροοικονομικών στα φορουμ εμεις). Αν το δεις στεγνά με οικονομικούς όρους, οι πρόσφυγες είναι σπουδαία επένδυση. The Economic and Social Outcomes of Refugees in the United States: Evidence from the ACS
γ)Η μείωση της ανεργίας θα έρθει με την εισαγωγή και άλλων εργατών. Θα βρει η άνεργη δασκάλα παιδάκια να διδάξει, ο άνεργος φθαρθέμπορας θα βρεί φθαρτά να πουλήσει. Οι μετανάστες και πρόσφυγες, σπρώχνουν τους άνεργους (και άλλους ήδη εργαζόμενους) σε καλύτερα αμοιβόμενες θέσεις εργασίας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άσε ρε μπαγλαμά τα παιχνίδια. Φτωχομπινές είσαι όπως όλοι οι δεξιοί και το πολύ πολύ να πας κανένα καφενείο. Σε αντίθεση με μας που είμαστε επιστήμονες και τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ βγάζουμε πολλά λεφτά. Πληρώνετε την αποτυχημένη σας πολιτική ιδεολογία.
Μόνο Ρουβά για παρηγοριά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την ειρωνεία για γεναίους και τον μαρθαβουρτσισμό γιατί δεν σε παίρνει. Δεν σε παίρνει γιατί είσαι άσχετος και μασάς το αριστερό σανό που σε ταΐζουν! Διάβαζε εδώ για να μαθαίνεις:μίστερ μαξ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 11:27Πρώτη φορά είδα τόσους πολλούς γενναίους να φοβούνται τόσο πολύ. Πραγματικά, εντυπωσιακό. Επίσης, μπορείτε κάλλιστα να δηλώνετε την αντίθεση σας στην πολιτική ανοικτών συνόρων, δεν ειδα να εμποδίζεται κανένας να λέει ότι θέλει να κλείσουν τα σύνορα, να μην περνα κουνούπι κτλ. Σύγκρινε το πως αντιδρας με ενα νόμο ο οποίος εφαρμόζετε πολύ σπάνια, με τον φόβο και την αγωνία που περνάνε όσοι ζουν σκούπες, ξυλοκοπούνται στα ΑΤ, την αγωνία μιας μάνας από την Συρία, κτλ. Εχετε και μούτρα και μιλάτε κιόλας.
Πάγαινε αλλού για προπαγάνδα γιατί εδώ δεν μασάμε!Nandros έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 19:02Θέλω να ξεκαθαρίσω για πολλοστή φορά τις θέσεις μου:
ΔΕΝ έχω πρόβλημα με τους μετανάστες, εφόσον υπάρχει έλεγχος και δεν μπαίνει ότι λάχει ανεξέλεγκτα.
ΔΕΝ έχω πρόβλημα με μετανάστες από Α.Ευρώπη ή γενικά δυτικών αντιλήψεων.
Άλλωστε εγώ κάποτε ήμουν μετανάστης στην Βραζιλία και η πρώην μου μετανάστρια εδώ, αμφότεροι νόμιμοι.
Λόγω 20ετούς καθημερινής επαγγελματικής συνεργασίας με Αιγυπτίους (μουσλίμ και κόπτες) γνωρίζω πάρα πολλά.
ΔΕΝ θέλω μουσλίμ μετανάστες στην Ευρώπη, αφού ΔΕΝ αφομοιώνονται και έχουμε αποδείξεις γι αυτό.
Το Ισλάμ είναι στον Μεσαίωνα του τώρα και - όπως ακριβώς ο Χριστιανισμός τότε - άρρηκτα εμπλεκόμενο με την κοινωνία τους, σαν 2 χταπόδια που έχουν βεντουζάρει το ένα στο άλλο.
Η Δύση χρειάστηκε την Γαλλική Επανάσταση και πολλούς πολέμους/αίμα για να βάλει την θρησκεία στην άκρη.
Αντίθετα το Ισλάμ τις τελευταίες 10ετίες έγινε οπισθοδρομικό/ φονταμενταλιστικό και πολύ επικίνδυνο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση μηπως πρεπει η αγγλικη να καθιερωθει ως η γλωσσα ορισμενων τμηματων ΑΕΙ;
από southern » 28 Οκτ 2024, 11:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 60 Απαντήσεις
- 1175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
01 Νοέμ 2024, 10:22
-
-
- 136 Απαντήσεις
- 2667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
04 Μαρ 2024, 11:52
-
-
Νέα δημοσίευση μήπως είμαι φλώρος?
από jackie Daniels » 30 Ιαν 2025, 23:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
31 Ιαν 2025, 22:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πορνό..;
από Parrot » 21 Απρ 2024, 13:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 278 Απαντήσεις
- 5777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι