Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
το ταξίδι στον χρόνο τι θα αποδείξει;
τους 700 (κυριολεκτικά) κηπουρούς που είχε χώσει ως βύσματα η ε.ο στον ΟΣΕ?
τους "μεγάλους εκσυγχρονιστές" που αφαίρεσαν από την μελέτη της γέφυρας ρίου αντιρρίου την πρόβλεψη για σιδηροδρομική γραμμή;
τους 700 (κυριολεκτικά) κηπουρούς που είχε χώσει ως βύσματα η ε.ο στον ΟΣΕ?
τους "μεγάλους εκσυγχρονιστές" που αφαίρεσαν από την μελέτη της γέφυρας ρίου αντιρρίου την πρόβλεψη για σιδηροδρομική γραμμή;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
Δηλαδη εαν τρελος σταθμαρχης βαλει επιτηδες δυο τραινα στην ιδια γραμμη επειδη ο μηχανοδηγος γαμαει την γυναικα του, δεν ειναι εγκλημα, ετσι επειδη το λες εσυ και επειδη εχει να κανει με τραινα; Δηλαδη εαν ο σταθμαρχης ηταν ντιρλα απο τα ουζα και τα εβαλε στην ιδια γραμμη δεν ειναι εγκλημα; Πινεις κατι;Alex Amsterdam έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 13:12Χωρος πιθανου εγκληματος το σημειο στο οποιο συγκρουστηκαν μετωπικα δυο τρενα με 100 χαω και 120χαω επειδη ηταν στην ιδια γραμμη;Parrot έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 12:56Δεν μιλάμε για φυσική καταστροφή εδώ, αλλά για χώρο πιθανού εγκλήματος, που πρέπει να μεινει αποστειρωμένος μέχρι να συλλέξουν όλα τα πειστήρια..
Τις πρώτες μέρες όμως, πήγαινε ο καθένας εκεί και μόλυνε τον χώρο για να κάνει σόου μπροστά στις κάμερες..
Ο χειρισμός απ' την Νέα Δημοκρατία είναι κατώτερος των περιστάσεων, τουλάχιστον..
Τι μαλακιες διαβαζουμε θεε μου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Otto Weininger
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοεί. Λέγοντας χώρος εγκλήματος,εννοείς ότι ψάχνεις τα δεις τι έγινε.Nostalgia έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:17Δηλαδη εαν τρελος σταθμαρχης βαλει επιτηδες δυο τραινα στην ιδια γραμμη επειδη ο μηχανοδηγος γαμαει την γυναικα του, δεν ειναι εγκλημα, ετσι επειδη το λες εσυ και επειδη εχει να κανει με τραινα; Δηλαδη εαν ο σταθμαρχης ηταν ντιρλα απο τα ουζα και τα εβαλε στην ιδια γραμμη δεν ειναι εγκλημα; Πινεις κατι;Alex Amsterdam έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 13:12Χωρος πιθανου εγκληματος το σημειο στο οποιο συγκρουστηκαν μετωπικα δυο τρενα με 100 χαω και 120χαω επειδη ηταν στην ιδια γραμμη;Parrot έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 12:56Δεν μιλάμε για φυσική καταστροφή εδώ, αλλά για χώρο πιθανού εγκλήματος, που πρέπει να μεινει αποστειρωμένος μέχρι να συλλέξουν όλα τα πειστήρια..
Τις πρώτες μέρες όμως, πήγαινε ο καθένας εκεί και μόλυνε τον χώρο για να κάνει σόου μπροστά στις κάμερες..
Ο χειρισμός απ' την Νέα Δημοκρατία είναι κατώτερος των περιστάσεων, τουλάχιστον..
Έχεις ένα πτώμα και τίποτα άλλο, λες "μην αγγίξετε τίποτα, πρέπει να βρούμε αποτυπώματα, γενετικό υλικό, αντικείμενα κλπ".
Προφανώς και οι πράξεις που αναφέρεις είναι έγκλημα. Αλλά δεν ψάχνεις να δεις τι έγινε. Ξέρεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Αλλο λεω εγω και αλλο καταλαβαινεις εσυNostalgia έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:17
Δηλαδη εαν τρελος σταθμαρχης βαλει επιτηδες δυο τραινα στην ιδια γραμμη επειδη ο μηχανοδηγος γαμαει την γυναικα του, δεν ειναι εγκλημα, ετσι επειδη το λες εσυ και επειδη εχει να κανει με τραινα; Δηλαδη εαν ο σταθμαρχης ηταν ντιρλα απο τα ουζα και τα εβαλε στην ιδια γραμμη δεν ειναι εγκλημα; Πινεις κατι;
Το βλεπεις καθε μερα στην πραξη αλλα αρνεισαι να το εμπεδωσεις
Καθημερινα σκοτωνονται ανθρωποι επειδη καποιος περναει με κοκκινο επειδη καποιος περναει τις μπαρες του τρενου επειδη καποιος μπαινει στο αντιθετο ρευμα ,επειδη καποιος σουρωνει και τους παιρνει ολους αμπαριζακτλ κτλ
Bλεπεις πουθενα να στηνουν crime scene για μηνες;
Alex Amsterdam έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:21Αλλο λεω εγω και αλλο καταλαβαινεις εσυNostalgia έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:17
Δηλαδη εαν τρελος σταθμαρχης βαλει επιτηδες δυο τραινα στην ιδια γραμμη επειδη ο μηχανοδηγος γαμαει την γυναικα του, δεν ειναι εγκλημα, ετσι επειδη το λες εσυ και επειδη εχει να κανει με τραινα; Δηλαδη εαν ο σταθμαρχης ηταν ντιρλα απο τα ουζα και τα εβαλε στην ιδια γραμμη δεν ειναι εγκλημα; Πινεις κατι;
Καθημερινα σκοτωνονται ανθρωποι επειδη καποιος περναει με κοκκινο επειδη καποιος περναει τις μπαρες του τρενου επειδη καποιος μπαινει στο αντιθετο ρευμα ,επειδη καποιος σουρωνει και τους παιρνει ολους αμπαριζακτλ κτλ
Για να μην το κουράζεις. Τα ακτινίδια μου μαραζωσαν. Η δικιά σου επένδυση πως πήγε;
-
Εγω θα εχω καρπο σε δυο χρονια
-
Τέλος πάντων
Εφόσον δεν έγινε τίποτα το επιλήψιμο ας βγει αυτός που έδωσε την εντολή του μπαζωματος να το παραδεχτεί
Τι φοβάται;
Τόσο απλά είναι τά πράγματα
Εφόσον δεν έγινε τίποτα το επιλήψιμο ας βγει αυτός που έδωσε την εντολή του μπαζωματος να το παραδεχτεί
Τι φοβάται;
Τόσο απλά είναι τά πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νετο Γκουερινο την 29 Φεβ 2024, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
foscilis
Το τρολάρισμα για αθώους που κάηκαν ζωντανοί
https://www.ot.gr/2023/03/04/epikairoth ... a-thymata/Η ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, όπου διενεργήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη, συνέταξε το πόρισμα που αναφέρει την αιτία θανάτου.
Το ThessToday.gr αποκαλύπτει το ιατρικό έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ως αιτία θανάτου: «Πολλαπλές βαρείες κακώσεις σώματος συμβατές αναφερόμενου ατυχήματος (σύμφωνα με πληροφορίες της εντολοδότιδας αρχής θύμα ομαδικού σιδηροδρομικού ατυχήματος)».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 29 Φεβ 2024, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θέλω να πω Νετο Γκουερινο, οκ εγώ εντάξει, είμαι συνήθεις ύποπτος, το είδα από την αρχή και το έπαιξα, έγραψα "πουτάνας γιοι κομματόσκυλα" από την πρώτη σελίδα ξέρωγω, για να μιλήσει έτσι ο φος με τέτοιο εσκαλέησο που οκ ο φος δεν είναι και τέρας ενσυναίσθησης φαντάσου μαλάκα μου.
Βασικά ήτανε δίκαιος ο φος αλλά ταυτόχρονα είπε και πάρα πολύ λίγα, θέλω να πω ναι, τον παίρνει άνετα, δηλαδή τι άλλο θέλετε να έκανε ο Καραμανλής ρε μαλάκες, να στείλει από έναν μετακλητό προσωπικά στον καθένα σας να σας χέζει στη μάπα;
Ρίχνω ιδέες.
Βασικά ήτανε δίκαιος ο φος αλλά ταυτόχρονα είπε και πάρα πολύ λίγα, θέλω να πω ναι, τον παίρνει άνετα, δηλαδή τι άλλο θέλετε να έκανε ο Καραμανλής ρε μαλάκες, να στείλει από έναν μετακλητό προσωπικά στον καθένα σας να σας χέζει στη μάπα;
Ρίχνω ιδέες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Κάθεστε και ασχολείστε με τις μαλακίες του καθενός εδώ μέσα,ενώ έξω από εδώ,αυτός που έδωσε την εντολή κρύβεται σαν πουταναsys3x έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:27Θέλω να πω Νετο Γκουερινο, οκ εγώ εντάξει, είμαι συνήθεις ύποπτος, το είδα από την αρχή και το έπαιξα, έγραψα "πουτάνας γιοι κομματόσκυλα" από την πρώτη σελίδα ξέρωγω, για να μιλήσει έτσι ο φος με τέτοιο εσκαλέησο που οκ ο φος δεν είναι και τέρας ενσυναίσθησης φαντάσου μαλάκα μου.
Ρίχνω ιδέες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σου βγαινει η Γιαννοπούλεια γραφή όσο στριμώχνεσαι, βλεπω. Δεν καταφερες να το παίξεις Αλέξανδρος Ολλανδός για πολύ.Alex Amsterdam έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:02Αλλο παλι και αυτοfoscilis
Το τρολάρισμα για αθώους που κάηκαν ζωντανοί
Αλλη μια εφευρεση
Ο τυπος το εχει τερματισει
Τι ξέρεις, ότι ταυτόχρονα έγινε και έκρηξη που υποδηλώνει συγκεκριμένες ουσίες στο φορτίο που μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο το οποίο δεν έχει σχέση με το αρχικό έγκλημά;Otto Weininger έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:20Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοεί. Λέγοντας χώρος εγκλήματος,εννοείς ότι ψάχνεις τα δεις τι έγινε.Nostalgia έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:17Δηλαδη εαν τρελος σταθμαρχης βαλει επιτηδες δυο τραινα στην ιδια γραμμη επειδη ο μηχανοδηγος γαμαει την γυναικα του, δεν ειναι εγκλημα, ετσι επειδη το λες εσυ και επειδη εχει να κανει με τραινα; Δηλαδη εαν ο σταθμαρχης ηταν ντιρλα απο τα ουζα και τα εβαλε στην ιδια γραμμη δεν ειναι εγκλημα; Πινεις κατι;Alex Amsterdam έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 13:12
Χωρος πιθανου εγκληματος το σημειο στο οποιο συγκρουστηκαν μετωπικα δυο τρενα με 100 χαω και 120χαω επειδη ηταν στην ιδια γραμμη;
Έχεις ένα πτώμα και τίποτα άλλο, λες "μην αγγίξετε τίποτα, πρέπει να βρούμε αποτυπώματα, γενετικό υλικό, αντικείμενα κλπ".
Προφανώς και οι πράξεις που αναφέρεις είναι έγκλημα. Αλλά δεν ψάχνεις να δεις τι έγινε. Ξέρεις.
Τα αρχίδια μου τα δύο ξέρεις.
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Alex Amsterdam έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:21Αλλο λεω εγω και αλλο καταλαβαινεις εσυNostalgia έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:17
Μιλάμε για την περίπτωση όπου εν έτει 2023 δεν υπήρχε ουσιαστικά έλεγχος των γραμμών ηλεκτρονικά , υπήρχε σύστημα που κάηκε, υπήρχαν προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν , υπήρχε υπεύθυνος υπουργός που κουνούσε το δάχτυλο και φώναζε ντροπή.
Με άλλα λόγια είχαμε μια μάζα σίδερο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα μεταφέροντας σε μια γραμμή εκατοντάδες ανθρώπους χωρίς ασφάλεια.
Αντίστοιχα...ας πούμε πως σε ένα νοσοκομείο δεν έχουμε κλιβάνους για αποστείρωση γιατί χάλασαν. Οι γιατροί και οι τεχνικοί κάνουν εγγραφές εκκλήσεις επισημαίνοντας επικείμενους θανάτους, η κυβέρνηση τους αγνοεί, ο υπουργός λέει ντροπή να λέτε πως τα χειρουργεία δεν είναι ασφαλή.
Μολύνονται τραύματα και πεθαίνουν 50 άνθρωποι.
Θα πεις τώρα...οκ δεν πεθαίνουν άνθρωποι στο χειρουργείο; Δεν πεθαίνουν στα νοσοκομεία ; Crime scene θα στήσουμε;
Όλα καλά και φυσιολογικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αυτή η βρωμιάρα πουτάνα λοιπόν φίλε μου έχει και πουτανάκια.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:29Κάθεστε και ασχολείστε με τις μαλακίες του καθενός εδώ μέσα,ενώ έξω από εδώ,αυτός που έδωσε την εντολή κρύβεται σαν πουταναsys3x έγραψε: ↑29 Φεβ 2024, 22:27Θέλω να πω Νετο Γκουερινο, οκ εγώ εντάξει, είμαι συνήθεις ύποπτος, το είδα από την αρχή και το έπαιξα, έγραψα "πουτάνας γιοι κομματόσκυλα" από την πρώτη σελίδα ξέρωγω, για να μιλήσει έτσι ο φος με τέτοιο εσκαλέησο που οκ ο φος δεν είναι και τέρας ενσυναίσθησης φαντάσου μαλάκα μου.
Ρίχνω ιδέες.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιό γομάρι αγνώστου πατρός έδωσε εντολή να σβηστούν τα ονόματα των νεκρών από τα Τέμπη?
από Kauldron » 29 Φεβ 2024, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μαρ 2024, 18:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαργαρίτης: Καλά έκανε ο Σαμαράς και έδωσε εντολή στον παναθηναικάκια
από Αγχίαλος » 13 Δεκ 2024, 19:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
14 Δεκ 2024, 00:04
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 1371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Μαρ 2025, 11:45
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μπουμπούκος έδωσε τα χρήματα για το μπάζωμα.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 19:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
05 Μαρ 2025, 20:44
-