Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nemo

Re: Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 08 Σεπ 2024, 13:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Σεπ 2024, 12:57
Beria έγραψε:
08 Σεπ 2024, 12:53
Το ότι η δήμαρχος αναφέρεται στην 'τουρίστρια' με το όνομα της κάνει το σκηνικό ακόμη πιο περίεργο.
Για την ακρίβεια δεν το κάνει μόνον πιο περίεργο αλλά και πιο σαφές.

Κατονομάζει η ίδια αυτήν που βιντεοσκοπεί. Δηλαδή πιο τέρμα ηλίθια δεν πάει. :lol:

Beria, γιασονίζεις ασυστόλως ή μου φαίνεται;
το χουι του βγαινει αυθορμητα

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 08 Σεπ 2024, 13:06

Ναύτης έγραψε:
08 Σεπ 2024, 12:55

Έτσι λένε, ότι δουλεύει για τον Βόλο ο Μπέος, αυτό δεν τον καθιστά λιγότερο αλητάμπουρα.
Η δήμαρχος της Τήλου νομίζω δεν έχει απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα για θέματα συμπεριφοράς.
αλλος με το χουι του ...η δημαρχος ..και σταζει μελι πευκου απο το στομα του
ισως παλι να του αρεσουν οι χοντρες μαζοχες

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Σεπ 2024, 13:06

Beria έγραψε:
08 Σεπ 2024, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
Beria έγραψε:
Το ότι η δήμαρχος αναφέρεται στην 'τουρίστρια' με το όνομα της κάνει το σκηνικό ακόμη πιο περίεργο.

Κατονομάζει η ίδια αυτήν που βιντεοσκοπεί. Δηλαδή πιο τέρμα ηλίθια δεν πάει. :lol:

Σου φαίνεται, γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος. Κανείς τριγκερ λέξεις και απαντας
Για πες εσύ τι γράφει ο άλλος και γιατί έβαλες εισαγωγικά στο "τουρίστρια"; Για να επισημάνεις με διακριτικό τρόπο ότι η τουρίστρια ήταν εκεί πέρα με ειδική αποστολή για να εκθέσει την δημαρχέσσα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 08 Σεπ 2024, 13:09

Beria έγραψε:
08 Σεπ 2024, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
Beria έγραψε:

Σου φαίνεται, γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος. Κανείς τριγκερ λέξεις και απαντας
Σού απάντησα εγώ ρε θείο πιο πάνω πού το ξέρει και το λέει. Τι το ψάχνεις κι άλλο;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Σεπ 2024, 13:11

Τελικώς, προέβη ή όχι σε κακουργηματική πράξη η δημαρχέσσα;

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Σεπ 2024, 13:15

Beria έγραψε:
08 Σεπ 2024, 11:07
Γιατί η δήμαρχος Τήλου επέλεξε να πει ότι η κυρία Ρίτα την προέτρεψε να πετάξει τους πρόσφυγες στη θάλασσα, εάν δεν ισχύει;
Έχει προσωπικά; Είναι μυθομανης; Είναι διαφημιστικό τρικ;
Γιατί είναι (ακρο)Αριστερή και θέλησε να την στοχοποιήσει. Η κυρία Ρίτα βλέποντας την κατάσταση είπε "γι' αυτό τα παιδιά δεν κάνουν προσευχή στα σχολεία;" και κυρίως επειδή ρώτησε την δήμαρχο "απο που έρχονται, που πάνε και αν θα μπορέσει η Τήλος να αντέξει δεχτεί τόσο κόσμο". Αυτό ήταν. Η δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να την στοχοποιήσει.

Είναι σαν να ρωτάς γιατί ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκανε κάτι μη λογικό.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 08 Σεπ 2024, 13:19

Η Λατινοπουλου πάντως σε ανακοίνωση της αποδίδει στην τουρίστρια τη φράση για την οποία την προγκηξε η δήμαρχος

https://www.newsbreak.gr/politiki/69605 ... etanastes/

Προφανώς η γυναίκα που είδε στο λιμάνι του νησιού να διασωζονται ακόμη 106 λαθρομετανάστες, εν τη ρύμη του λόγου, εξέφρασε την αγανάκτηση της, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη ωστόσο αδικαιολόγητη η φράση της.
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 08 Σεπ 2024, 13:19

μπρος στο καλος των λαθρο τι να την καμουμε την προσευχη ..δικιο εχουν οι λαθρολατρειες

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Σεπ 2024, 13:19

Αριστερή δημοσιογραφία. Ευτυχώς ο Τσίπρας ως κυβέρνηση απομυθοποίησε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες. Προσέφερε εθνικό έργο.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 08 Σεπ 2024, 13:21

Beria έγραψε:
08 Σεπ 2024, 13:19
Η Λατινοπουλου πάντως σε ανακοίνωση της αποδίδει στην τουρίστρια τη φράση για την οποία την προγκηξε η δήμαρχος

Προφανώς η γυναίκα που είδε στο λιμάνι του νησιού να διασωζονται ακόμη 106 λαθρομετανάστες, εν τη ρύμη του λόγου, εξέφρασε την αγανάκτηση της, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη ωστόσο αδικαιολόγητη η φράση της.
το λαθος ειναι στην λεξη διασωση! δεν προκειται για διασωση αλλα για υποδοχη

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 08 Σεπ 2024, 13:23

nemo έγραψε:
μπρος στο καλος των λαθρο

Νόμιζα πως έγραψες στο καλό

Πάντως :102:

Νομος είναι το δίκιο του λάθρο, το νέο πιστεύω της αντιεργατικης αριστερας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Σεπ 2024, 13:23

Beria έγραψε:
Είχαν προηγηθεί τα εξής:

η γυναικα εγινε εξω φρενων και να φωναζει υστερικα, νομιζα οτι θα με δειρει. Ξερεις μου λεει ποια ειμαι εγω, της λεω οχι, εγω λεει ειμαι η δημαρχος εσυ ομως δεν μας ειπες ποια εισαι μου λεει. Της συστηθηκα, ειπα τ ονομα μου κι εβγαλα το κινητο να βγαλω την ολη κατασταση επειδη καταλαβα οτι ηθελε να δημιουργηση θεμα. Τοτε βγαζει κι αυτη το δικο της και βγαζοντας με αρχισε να ψευδεται αγανακτησμενα και καλα οτι εγω ειπα να τους πεταξει στη θαλασσα. Δεν μιλησα δεν απαντησα διοτι ηδη ηξερα οτι θα την καταγγειλω για τα ψεμματα της.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Σεπ 2024, 13:26

Beria έγραψε:

Η Λατινοπούλου προφανώς έπεσε στην παγίδα που έπεσαν όλοι οι βλάκες που υιοθέτησαν αυτομάτως τις δηλώσεις της δημάρχου, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή επιβεβαίωση για το τί είπε η τουρίστρια.

Κατά τα άλλα Beria, πραγματικά θεωρώ πραγματικά συγκλονιστικό το ότι εκτός από τις δηλώσεις του Ιάσονα, θεωρείς ως σημαντικό στοιχείο αναφοράς ΚΑΙ τις δηλώσεις της Λατινοπούλου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 08 Σεπ 2024, 13:28

Beria έγραψε:

Η Λατινοπούλου δεν ήταν εκεί. Αυτό που έγινε ήταν το εξής:

Rita Lombardo

Σχετικα με το επεισοδιο στην Τηλο:
Ο λογος που δεν εχω αντιδρασει μεχρι τωρα ειναι οτι ηθελα να μαζεψω στοιχεια για ολα τα ψεμματα αυτης της αγνωστης για μενα γυναικας που θελει να λεγεται δημαρχος μ αυτην την απαισια συμπεριφορα σε συμπολιτη της μονο και μονο επειδη εκανε μια ερωτηση.
Λοιπον για ολους εσας που πιστεψατε ενα φρικτο ψεμα και αρχισατε να κατηγορειτε(βεβαια αυτοι που με στηριξαν ηταν πολυ πολυ περισσοτεροι) εχω να σας πω αυτο.
Ναι, ημουν στο λιμανι και ψαρευα, οταν ειδα το τεραστιο λιμενικο πλοιο ν αραζει διπλα μου, προς στιγμην λεω στον εαυτον μου..μα τι γινεται? πολεμος? μετα βλεπω να κατεβαινει αυτο το πληθος των 100 ατομων με μαντηλια μουσια και μπογαλακια με τα κινητα τους στο χερι και ολοστεγνοι κανονικη μετακομιση και ΟΧΙ μετανασταση.
Και αναρωτηθηκα..γι αυτο οι ελληνες μαθητες δεν πρεπει πλεον να κανουν την προσευχη τους στα σχολεια πια?
Κι επειδη η εν λογω κυρια ηταν μπροστα και φαινοταν ν απολαμβανει το θεαμα μ ενα πλατυ χαμογελο, την ρωτησα ευγενεστατα απο που ερχονται και που τους πανε και πως αυτο το μικρο νησι μπορει να δεχθει τοσο κοσμο.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..η γυναικα εγινε εξω φρενων και να φωναζει υστερικα, νομιζα οτι θα με δειρει. Ξερεις μου λεει ποια ειμαι εγω, της λεω οχι, εγω λεει ειμαι η δημαρχος εσυ ομως δεν μας ειπες ποια εισαι μου λεει. Της συστηθηκα, ειπα τ ονομα μου κι εβγαλα το κινητο να βγαλω την ολη κατασταση επειδη καταλαβα οτι ηθελε να δημιουργηση θεμα. Τοτε βγαζει κι αυτη το δικο της και βγαζοντας με αρχισε να ψευδεται αγανακτησμενα και καλα οτι εγω ειπα να τους πεταξει στη θαλασσα. Δεν μιλησα δεν απαντησα διοτι ηδη ηξερα οτι θα την καταγγειλω για τα ψεμματα της.
Δυστυχως γι αυτην υπαρχουν μαρτυρες και μαρτυριες απο ατομα που ηταν εκει, οτι ολα αυτα ηταν ΔΙΚΕΣ της κουβεντες. Επισης απο ολους αυτους που αντεδρασαν στο fb ειδα και καταλαβα οτι η γυναικα αυτοι μονο εχθρες και αντιπαθειες εχει στη ζωη της, δεν φανηκε να την στηριζουν και πολλοι, αντιθετα με μενα. Κριμα βεβαια γι αυτην διοτι αν ηταν λιγο μορφωμενη θα ηξερε να τα χειριστει καπως καλυτερα, ενω ετσι επεσε σε λαθη που δε μπορει να διορθωσει, κριμα
Και ευχαριστω ολους αυτους που με βρισανε χωρις καν να ξερουν την αληθεια και ακομα πιο πολυ ευχαριστω τα ατομα που προσφερθηκαν να βοηθησουν για να φανει ολο αυτο το θεατρο του παραλογου
Συντομα παλι κοντα σας...

https://www.facebook.com/rita.lombardo. ... MWEFi6vArl

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Σεπ 2024, 13:29

Golden Age έγραψε:
Αριστερή δημοσιογραφία. Ευτυχώς ο Τσίπρας ως κυβέρνηση απομυθοποίησε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες. Προσέφερε εθνικό έργο.
Ε, αφού είναι ηλίθιοι, τί να κάμομε;

Ή τέρμα εμμονικοί. :lol:

Μα να ΠΡΟΚΑΛΕΙ η θρασύτατη γυναίκα αυτήν την θηλυκή επιτομή του αριστερού δέους και το κακόμοιρο φανκλαμπ της;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών