Τελικά, καλύτερα είναι να μας πουν ποιον δεν παρακολουθούσαν.

Otto Weininger έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 09:07Δεν έχει να μπαλώσει τίποτα γιατί δεν έχει σχέση η κυβέρνηση με το Pegasus/Predator. Είναι πανευρωπαϊκό πρόβλημα.Ναύτης έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 08:49Καμιά αντίρρηση. Ωστόσο, όταν θα έρθουν εδώ για την υπόθεση Κουκάκη, και αργότερα για την υπόθεση Ανδρουλάκη, να δω πως θα τα μπαλώσει ο "δεν ξέρω-δεν είδα-δεν άκουσα-φταίει ο ανηψιός μου-φταίει ο Κοντολέων-φταίει η εισαγγελέας-φταίει ο Πούτιν-φταίνε όλοι τέλος πάντων εκτός απ' εμένα".Otto Weininger έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 22:24
Προγραμματισμένη επίσκεψη σε 11 χώρες για το θέμα Pegasus/Predator.
Ναι αλλά τα τουρνικέ ρε αλήτες!Ναύτης έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 10:46Τι έγινε, ρε παιδιά; Και ο Σπίρτζης "ύποπτος" εθνικής προδοσίας;
Και οι Τούρκοι που θα φτάσουν στην Καλαμάτα; Να τα λέμε όλα.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 10:56Ναι αλλά τα τουρνικέ ρε αλήτες!Ναύτης έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 10:46Τι έγινε, ρε παιδιά; Και ο Σπίρτζης "ύποπτος" εθνικής προδοσίας;
talaipwros έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 11:33Θυμιζω οτι το predator Δεν το χρησιμοποιεί η ελληνική κυβέρνηση
Καλά κάνεις και το θυμίζεις μήπως και το πιστέψειςtalaipwros έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 11:33Θυμιζω οτι το predator Δεν το χρησιμοποιεί η ελληνική κυβέρνηση
Θυμίζω ότι η εταιρεία που εμπορεύεται το predator έχει συμβάσεις με τις πιο ευαίσθητες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους και, όπως καταγγέλθηκε και στο ευρωκοινοβούλιο, υπάρχουν διασυνδέσεις των στελεχών της εταιρείας με πρ. υψηλούς κυβερνητικούς αξιωματούχους.talaipwros έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 11:33Θυμιζω οτι το predator Δεν το χρησιμοποιεί η ελληνική κυβέρνηση
Α έτσι πες. Θεωρείς, βασικά έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί με το Predator.Beria έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 11:46Καλά κάνεις και το θυμίζεις μήπως και το πιστέψειςtalaipwros έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 11:33Θυμιζω οτι το predator Δεν το χρησιμοποιεί η ελληνική κυβέρνηση
Για διαφωτισε μας.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 10:50Otto Weininger έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 09:07Δεν έχει να μπαλώσει τίποτα γιατί δεν έχει σχέση η κυβέρνηση με το Pegasus/Predator. Είναι πανευρωπαϊκό πρόβλημα.Ναύτης έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 08:49
Καμιά αντίρρηση. Ωστόσο, όταν θα έρθουν εδώ για την υπόθεση Κουκάκη, και αργότερα για την υπόθεση Ανδρουλάκη, να δω πως θα τα μπαλώσει ο "δεν ξέρω-δεν είδα-δεν άκουσα-φταίει ο ανηψιός μου-φταίει ο Κοντολέων-φταίει η εισαγγελέας-φταίει ο Πούτιν-φταίνε όλοι τέλος πάντων εκτός απ' εμένα".