Η καλύτερη εποχή για μένα προσωπικά ήταν επί Σημίτη. Και νομίζω όλης της νεωτερης Ελλάδας.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 12:30Τον οποίο δεν εχει τολμήσει να αγγίξει άνθρωπος.nemo έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 12:28οταν ακουω για σιμιτι τον ανθρωπο που πρωτος διαχειρισθηκε τα λεφταδενδρα της εεπατησιωτης έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 12:17
Όχι με τον Παπανδρέου;
Αυτή η νοοτροπία έχει στοιχειώσει και ριζώσει και είναι πίσω από όλα τα προβλήματα του χώρου μεταξύ ΝΔ και ΚΚΕ,της λεγόμενης κεντροαριστεράς ή "δημοκρατικής παράταξης".
Οι σημιτικοί που είναι η μόνη ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ εναλλακτική λύση στη ΝΔ είναι μειοψηφία.Πλειοψηφία είναι οι ανδρεοπαπανδρεικοί που ψάχνουν τον νέο Ανδρέα για να ζήσουν μια νέα δεκαετία του 80,τι Κασσελάκη,τι Βαρουφάκη,τι Τσίπρα και τώρα Δούκα.Μόνο που αυτό είναι ανέφικτο.Ακόμη και εάν ανασταίνονταν ο Ανδρέας θα τους το έλεγε.
Είναι η εκδίκηση της ιστορίας ο ανδρεοπαπανδρεισμός να έχει στοιχειώσει τον χώρο που τον γέννησε.
Το 1981 το χρέος/ΑΕΠ ήταν 25% και τώρα είναι 150%.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ;
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.Θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θέτει αυτή τη στιγμή ο Πολακης
Re: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.Θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θέτει αυτή τη στιγμή ο Πολακης
Re: ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.Θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θέτει αυτή τη στιγμή ο Πολακης
Σταματήστε να με πιέζετε με βάζετε με το ζόρι να διαφημίζω τον Πολάκη.Nandros έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 11:51Αυτός που θαυμάζεις, αν μπορέσει, θα στείλει στην φυλακή ακόμα και αθώους για το προσωπικό πολίτικο του κέρδος. Τί δεν καταλαβαίνεις?Niki έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 08:26Η διαφορά με τον Πολάκη είναι ότι έκανε πράγματα και δεν τα διαφημίζει δεν τα έκανε ποτέ ανάρτηση στο διαδίκτυο το μοναδικό που λέει πάντα είναι το ποιος είμαι γω το ξέρει ο κόσμος.
Φυσικά για αυτόν ο κόσμος όλος είναι το χωριό του και τα γύρω χωριά.
Είναι αφελής.
Αλλά δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με ανθρώπους χωρίς ουσία που συνέχεια αυτοδιαφημίζονται.
Αυτό θα ήτανε βλακεία.
Είμαι αντικειμενική μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Με φέρνετε σε δύσκολη θέση δεν μπορώ να πώ ψέματα για ένα καλό άνθρωπο.
Αν θέλετε οι δημοσιεύσεις μου να έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε τότε ξεκινήστε διαφορετικά.
Ρωτήστε θα ψήφιζες τον Πολάκη;
όχι
Γιατί; κάπως έτσι θα δείτε αυτά που θέλετε στις δημοσιεύσεις μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Πάντως ο πόλαξ για φροντ ντεσκ
.ουτε με καραμπίνες!
για άλλη θέση όμως;
.ουτε με καραμπίνες!
για άλλη θέση όμως;

Χασκογελάνε τα δάσα.
Καλό είναι να εξεταστείς από επιτροπή

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Niki έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 12:47Σταματήστε να με πιέζετε με βάζετε με το ζόρι να διαφημίζω τον Πολάκη.Nandros έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 11:51Αυτός που θαυμάζεις, αν μπορέσει, θα στείλει στην φυλακή ακόμα και αθώους για το προσωπικό πολίτικο του κέρδος. Τί δεν καταλαβαίνεις?Niki έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 08:26Η διαφορά με τον Πολάκη είναι ότι έκανε πράγματα και δεν τα διαφημίζει δεν τα έκανε ποτέ ανάρτηση στο διαδίκτυο το μοναδικό που λέει πάντα είναι το ποιος είμαι γω το ξέρει ο κόσμος.
Φυσικά για αυτόν ο κόσμος όλος είναι το χωριό του και τα γύρω χωριά.
Είναι αφελής.
Αλλά δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με ανθρώπους χωρίς ουσία που συνέχεια αυτοδιαφημίζονται.
Αυτό θα ήτανε βλακεία.
Είμαι αντικειμενική μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Με φέρνετε σε δύσκολη θέση δεν μπορώ να πώ ψέματα για ένα καλό άνθρωπο.
Αν θέλετε οι δημοσιεύσεις μου να έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε τότε ξεκινήστε διαφορετικά.
Ρωτήστε θα ψήφιζες τον Πολάκη;
όχι
Γιατί; κάπως έτσι θα δείτε αυτά που θέλετε στις δημοσιεύσεις μου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Μελανό σημείο το χρηματιστήριο όντως, προσωπικά δε με άγγιξε πάντως. Πες μου πότε ήσουνα καλύτερα οικονομικάΔημοκράτης έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 13:01ναι ειδικά το 99 με το χρηματιστήριο πήγε πολύ καλά το πράγμα
τι διαβάζουμε πάλι εδώ μέσα
Εννοείς μάσας η προοπτικής ?

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μασάς. Άρχισα να δουλεύω το 1998. Τα λεφτά που έβγαζα το 2004 δεν τα έβγαλα ξανά, ούτε τα μισά από αυτα
-
Πας καθόλου καλα; μας λες ότι την εποχή της απόλυτης ρεμουλας που οι πασοκοι έτρωγαν με 10κουταλες και μοίραζαν δανεικό χρημα ήταν όλα καλά γιατί εσύ πήγαινες καλά οικονομικά αλλά τώρα δυστυχώς καταστράφηκες;Ίακχος έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 13:03Μελανό σημείο το χρηματιστήριο όντως, προσωπικά δε με άγγιξε πάντως. Πες μου πότε ήσουνα καλύτερα οικονομικάΔημοκράτης έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 13:01ναι ειδικά το 99 με το χρηματιστήριο πήγε πολύ καλά το πράγμα
Ε ο λόγος που καταστράφηκες είναι ακριβώς γιατι δεν εβλεπες τι γινόταν τότε και σίγουρα έφαγες τα λεφτά σου όπως ο καθε τυπικός πασοκος.
Τόσο σε κοβει εσένα και το συναφή σου, τόσο λέτε και κυρίως τόσο κάνετε. Είμαι επίσης σίγουρος ότι ελπίζεις ότι θα επιστρέψει πάλι μια καλή σοσιαλιστική κυβέρνηση που θα μοιραζει χρήμα δεξιά και αριστερά και θα την βγάλεις ωραία
Ήταν η αρχή της φούσκας γι' αυτό. Κράτησες τουλάχιστον τίποτε από αυτά που έβγαζες ή θεώρησες ότι ήταν όλα φυσιολογικά και τόσο άξιζε η δουλειά σου πραγματικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 23 Αύγ 2024, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
προ και φανώςΊακχος έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 12:38Η καλύτερη εποχή για μένα προσωπικά ήταν επί Σημίτη. Και νομίζω όλης της νεωτερης Ελλάδας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μπορεί άνθρωπος να αγγίξει το Θείο;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 12:30Τον οποίο δεν εχει τολμήσει να αγγίξει άνθρωπος.nemo έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 12:28οταν ακουω για σιμιτι τον ανθρωπο που πρωτος διαχειρισθηκε τα λεφταδενδρα της εεπατησιωτης έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 12:17
Όχι με τον Παπανδρέου;
Αυτή η νοοτροπία έχει στοιχειώσει και ριζώσει και είναι πίσω από όλα τα προβλήματα του χώρου μεταξύ ΝΔ και ΚΚΕ,της λεγόμενης κεντροαριστεράς ή "δημοκρατικής παράταξης".
Οι σημιτικοί που είναι η μόνη ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ εναλλακτική λύση στη ΝΔ είναι μειοψηφία.Πλειοψηφία είναι οι ανδρεοπαπανδρεικοί που ψάχνουν τον νέο Ανδρέα για να ζήσουν μια νέα δεκαετία του 80,τι Κασσελάκη,τι Βαρουφάκη,τι Τσίπρα και τώρα Δούκα.Μόνο που αυτό είναι ανέφικτο.Ακόμη και εάν ανασταίνονταν ο Ανδρέας θα τους το έλεγε.
Είναι η εκδίκηση της ιστορίας ο ανδρεοπαπανδρεισμός να έχει στοιχειώσει τον χώρο που τον γέννησε.
Το 1981 το χρέος/ΑΕΠ ήταν 25% και τώρα είναι 150%.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Καταστράφηκα γιατί εφαρμόστηκαν νεοφιλελευθερες πολιτικές με το μνημόνιο (κατάργηση αμοιβών μηχανικων) και γιατί ο Μητσοτάκης αποφάσισε να κλείσει τους μικρούς Ελεύθερους επαγγελματίες με υπέρογκους φόρους.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 13:17Πας καθόλου καλα; μας λες ότι την εποχή της απόλυτης ρεμουλας που οι πασοκοι έτρωγαν με 10κουταλες και μοίραζαν δανεικό χρημα ήταν όλα καλά γιατί εσύ πήγαινες καλά οικονομικά αλλά τώρα δυστυχώς καταστράφηκες;Ίακχος έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 13:03Μελανό σημείο το χρηματιστήριο όντως, προσωπικά δε με άγγιξε πάντως. Πες μου πότε ήσουνα καλύτερα οικονομικάΔημοκράτης έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 13:01
ναι ειδικά το 99 με το χρηματιστήριο πήγε πολύ καλά το πράγμα
Ε ο λόγος που καταστράφηκες είναι ακριβώς γιατι δεν εβλεπες τι γινόταν τότε και σίγουρα έφαγες τα λεφτά σου όπως ο καθε τυπικός πασοκος.
Τόσο σε κοβει εσένα και το συναφή σου, τόσο λέτε και κυρίως τόσο κάνετε. Είμαι επίσης σίγουρος ότι ελπίζεις ότι θα επιστρέψει πάλι μια καλή σοσιαλιστική κυβέρνηση που θα μοιραζει χρήμα δεξιά και αριστερά και θα την βγάλεις ωραία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
22 Μάιος 2023, 18:25
-
-
Νέα δημοσίευση Aνοιγει θέμα ηγεσιας στον ΣΥΡΙΖΑ?
από George_V » 20 Φεβ 2024, 15:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
21 Φεβ 2024, 17:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 306 Απαντήσεις
- 9096 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος