Ο ΣΚΑΪ λέει τώρα για την άυξηση μισθών.
- Υδράργυρος
Re: Ο ΣΚΑΪ λέει τώρα για την άυξηση μισθών.
Που ειναι ο μεργος με τα μυρια που ελεγε οτι τα 480 ειναι υψηλος κατωτατος;
εγώ είμαι, λέγε με Μήτσο.Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:46Που ειναι ο μεργος με τα μυρια που ελεγε οτι τα 480 ειναι υψηλος κατωτατος;
Όμως με 10% μικρότερη ανεργία και ανάπτυξη αντί για ύφεση, καιρός να ανέβει λίγο ο κατώτατος.
Ξέρω, έχω χάσει το μικρό αδερφό μου αλλά κι έναν φίλο που είχα παιδί. Και οι δύο από αυτοκινητιστικό.Πλατφορμιστής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:43Πρέπει να εισαι ευγνώμων νεαρέ, ξέρεις ποσοι άλλοι θα θέλανε να υπήρχαν στην ζωή, όμως οι γονείς τους παρότι ευκατάστατοι δεν τους δημιούργησαν;Χαοτικός έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:38Χαίρομαι για σένα ρε λεβεντιά. Εμένα ο δικός παππούς δεν μου άφησε τίποτα ο καριόλης.Πλατφορμιστής έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:25
Αυτό μας δώσαν οι παπούδες μας, αυτό μας έλαχε απο την μοίρα, τι να γίνει; τι να κανουμε τώρα; να το δώκουμε αντιπαροχή;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Φος ξέρεις κάτι Καναδούς απ'ο κάποιο Πανεπιστήμιο εκεί που λένε ότι δεν παίζει μεγάλη έκρηξη αλλά αιωνιότητα και τέτοια;foscilis έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:47εγώ είμαι, λέγε με Μήτσο.Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 22:46Που ειναι ο μεργος με τα μυρια που ελεγε οτι τα 480 ειναι υψηλος κατωτατος;
Όμως με 10% μικρότερη ανεργία και ανάπτυξη αντί για ύφεση, καιρός να ανέβει λίγο ο κατώτατος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Toυ Σόρος; Ο Αρίστος έλεγε πως είναι του Πούτιν. Αποφασίστε, τέλος πάντων.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Ε εντάξει. Τι Σόρος, τι Πούτιν, τι Ρότσιλντ; Μια παπαρολογία δρόμος.
Κολλάς κι εσύ σε κάτι πράγματα
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Παπαρολογία; Μα λέει ο Αρίστος παπαρολογίες; δεν είναι διαφωτιστής τής λαοπρόβλητης Κυβέρνησης;
Υ.Γ. Τώρα που το λες, δεν είναι κακή ιδέα να υποστηρίξω ότι είναι σύμμαχοι αυτοί οι τρείς. Μόνο που θα πρέπει να προσθέσω την Μαρέβα, την Χίλαρυ και τους Νεφελίμ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Μαυροβασίλης
ο νέος κατώτατος περνά το νέο αφορολόγητο;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
-
Επί της ουσίας δηλαδή αυξάνεται η φορολόγηση των επιχειρήσεων.
Αυτό το πράμα αξίζει στους ζαιους
Αυτό το πράμα αξίζει στους ζαιους
-
ναι αλλά θα δώσει κάτι επιδοματάρες με το υπερπλεόνασμα άλλο πράγμα
Η μείωση του αφορολόγητου είναι από 1.1.2020 που σημαίνει ότι αυτός που το σκέφτηκε αυτό νομίζει πως οι εργαζόμενοι είναι τελείως μαλάκες και θα προσέξουν τι λέει το σχόλιό του στου Κουτσομύτη και όχι ότι μπήκαν 540 ευρώ παραπάνω στο πορτοφόλι τους.
Πέρα από αυτό άμα το αφορολόγητο είναι 5600 και οι ετήσιες αποδοχές είναι 6000, ο παραπάνω μηνιαίος φόρος είναι γύρω στα 10 ευρώ όχι γύρω στα 50.
Από τη βιασύνη του να ακυρώσει τη χαρά του χαμηλόμισθου ο Μένουμε του πίστωσε το σύνολο του παραπάνω φόρου για μισθωτό με 1000 ευρώ αποδοχές
Πέρα από αυτό άμα το αφορολόγητο είναι 5600 και οι ετήσιες αποδοχές είναι 6000, ο παραπάνω μηνιαίος φόρος είναι γύρω στα 10 ευρώ όχι γύρω στα 50.
Από τη βιασύνη του να ακυρώσει τη χαρά του χαμηλόμισθου ο Μένουμε του πίστωσε το σύνολο του παραπάνω φόρου για μισθωτό με 1000 ευρώ αποδοχές

με άλλα λόγια ο Τσίπρας έδωσε αύξηση που θα μαζέψει αυτός ώστε μετά να έχει για επιδόματα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Αν θεωρήσουμε ότι η αύξηση του κατώτατου χρωσταται από το 2017 υπολογίζω ότι θα αυξηθούν κ τα ραβασάκια της εφορίας . Από φέτος .

~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
29 Απρ 2025, 11:45
-