Πάλι κλαψουριζουν οι αγωνιστές;georgebi έγραψε: ↑24 Μαρ 2022, 15:20
https://www.pressing.gr/ellada/vasilis- ... lipsi-tou/
Η ανάρτηση της δικηγόρου του
«Ο Basilis Dimakis μου μίλησε από το χώρο κράτησής του και μου μετέφερε τα εξής:
Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι. Έγινε έφοδος σε σπίτι, χωρίς επίδειξη εντάλματοςκαι χωρίς εμφανή παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου μπούκαραν περί τα 20 ΕΚΑΜ, παρουσία γυναικών και ενός μωρού που τρομοκρατήθηκαν.
Ο Βασίλης Δημάκης ερρίφθη καταγής από ομάδα αστυνομικών, πιέστηκε από μπότες 2 αστυνομικών στο στέρνο με τρόπο που δεν μπορούσε να αναπνεύσει
[img]https://i.postimg.cc/T1f5D6tv/artw ... .jpg[/img]
και νόμιζε πως πεθαίνει, ενώ κλωτσήθηκε στα πλευράαπό μέλη της ομάδας, με ιαχές ενάντια στις δηλώσεις του για τον τ. αντιπρόεδρο του ΣτΕ κλπ. (“ήθελες και να καταγγείλλεις, ε;) ενώπιον των υπολοίπων που επικροτούσαν την παρ’ ολίγον θανάσιμη βία.
Ζητά έκτοτε να καταγγείλει την μεταχείρισή του και την μεταφορά του σε νοσοκομείο, προς τεκμηρίωση των βλαβών, και δεν τα έχει καταφέρει.
Βρίσκεται στην Ασφάλεια Πειραιά».
ΕΚΤΑΚΤΟ : Ξανά σε απεργία πείνας και δίψας ο Βασίλης Δημάκης. Τον γυρισαν στον Κορυδαλλο, αλλά όχι στο κελί του..
Re: ΕΚΤΑΚΤΟ : Ξανά σε απεργία πείνας και δίψας ο Βασίλης Δημάκης. Τον γυρισαν στον Κορυδαλλο, αλλά όχι στο κελί του..
Re: ΕΚΤΑΚΤΟ : Ξανά σε απεργία πείνας και δίψας ο Βασίλης Δημάκης. Τον γυρισαν στον Κορυδαλλο, αλλά όχι στο κελί του..
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... s-fulakes/
«Αρχίσαμε να επικοινωνούμε, όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media.Εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου κι εκείνος επικοινώνησε μαζί μου. Μιλάγαμε και μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια να τον δω κάθε 15 ημέρες και τον έβλεπα κλεφτά, όταν πήγαινε στο νοσοκομείο»
«Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Και η μαμά μου ήρθε, είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Επικοινωνούν κιόλας με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία ότι έχω αρραβωνιαστεί έναν κρατούμενο. Κάνω πολλά όνειρα με τον Βασίλη. Ελπίζω αυτή η ιστορία να τελειώσει γρήγορα, έχει εκτίσει την ποινή του»
Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2020 είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμά του για ισότιμη εκπαίδευση κατά την κράτηση.
Πριν λίγους μήνες, ο Βασίλης Δημάκης παραβίασε τους όρους της προσωρινής εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε.
Συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ οι οποίοι έκαναν έφοδο στο σπίτι γυναίκας αλβανικής καταγωγής, γνωστής στις αρχές και φίλης του Δημάκη η οποία και τον έκρυβε από τη στιγμή που έσπασε το βραχιολάκι του.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η Ερασμία Μάνου, 39 ετών, είναι κόρη της Σοφίας Βόσσου. Από τα πρώτα σχολικά χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου ενώ παράλληλα συμμετείχε σε συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις αλλά και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου.
Μεγάλο ρόλο στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε η μητέρα της, Σοφία Βόσσου που από τα δεκαπέντε της χρόνια και γνωρίζοντας το ταλέντο της κόρης της, την είχε πάντα κοντά της στις συναυλίες αλλά και στις εμφανίσεις της. Γράφει στίχους και μουσική ενώ παράλληλα παίζει μουσική και σαν DJ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οι διαστάσεις της πλησιάζουν τη Βίβιανgeorgebi έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:24
Η Ερασμία Μάνου, 39 ετών, είναι κόρη της Σοφίας Βόσσου. Από τα πρώτα σχολικά χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου ενώ παράλληλα συμμετείχε σε συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις αλλά και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου.
Μεγάλο ρόλο στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε η μητέρα της, Σοφία Βόσσου που από τα δεκαπέντε της χρόνια και γνωρίζοντας το ταλέντο της κόρης της, την είχε πάντα κοντά της στις συναυλίες αλλά και στις εμφανίσεις της. Γράφει στίχους και μουσική ενώ παράλληλα παίζει μουσική και σαν DJ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
georgebi έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:16
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... s-fulakes/
«Αρχίσαμε να επικοινωνούμε, όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media.Εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου κι εκείνος επικοινώνησε μαζί μου. Μιλάγαμε και μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια να τον δω κάθε 15 ημέρες και τον έβλεπα κλεφτά, όταν πήγαινε στο νοσοκομείο»
«Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Και η μαμά μου ήρθε, είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Επικοινωνούν κιόλας με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία ότι έχω αρραβωνιαστεί έναν κρατούμενο. Κάνω πολλά όνειρα με τον Βασίλη. Ελπίζω αυτή η ιστορία να τελειώσει γρήγορα, έχει εκτίσει την ποινή του»
Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2020 είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμά του για ισότιμη εκπαίδευση κατά την κράτηση.
Πριν λίγους μήνες, ο Βασίλης Δημάκης παραβίασε τους όρους της προσωρινής εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε.
Συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ οι οποίοι έκαναν έφοδο στο σπίτι γυναίκας αλβανικής καταγωγής, γνωστής στις αρχές και φίλης του Δημάκη η οποία και τον έκρυβε από τη στιγμή που έσπασε το βραχιολάκι του.
Τα σοσιαλ μιντια μεσα στη φυλακή και το νοσοκομείο των φυλακών που τα βρήκε?
Αλλά θα μου πεις οι φυλακές πάντα ξέφραγο αμπέλι ήτανε... Μόνο τανκς δεν έχουν φέρει ακόμα μέσα... όλα τα άλλα τα έχουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ξαφνικά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Πρώην σύζυγος της κόρης της Βόσσου
από Μαδουραίος » 07 Φεβ 2025, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Φεβ 2025, 18:55
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Σεπ 2024, 23:30
-
-
Νέα δημοσίευση Το ανθρώπινο πεδίο επιρρεάζεται από όλα τα άλλα πεδία της Σαμσάρα στον Βουδδισμό
από tanipteros » 29 Νοέμ 2024, 01:01 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
29 Νοέμ 2024, 01:32
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
17 Μαρ 2024, 13:03