Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Νομίζω ότι πίστευε πως ο φελλός ήταν του χεριού του. Δεν ήταν. Μπουρδέλο όλα τώρα και δεν μαζεύεται. Όταν κάνει το κόμμα, ο Τσίπρας, το φθινόπωρο του '25, ούτε η Αννέτ δεν θά 'χει απομείνει. Εντάξει θα είναι εκεί ο Γκλέτσος. Τι ξεφτίλα.Green Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:14Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν περίμενε να είναι τόσο διαλυτική η παρουσία του Κασσελάκη. Δηλαδή να είναι τόσο μαλάκες οι δικοί του, τόσο άμπαλοι πολιτικά, τόσο αλαφροΐσκιωτοι και ονειροπαρμένοι. Δηλαδή αυτό το πράγμα κυβερνούσε;
Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα
Re: Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είμαι πάντως σίγουρος ότι το μέγεθος της τσιρκοσύνης δεν το περίμενε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εδώ μέσα ότι και να λένε τώρα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kανενα ελαφρυντικό. Ένα ψευτοδιλημμα έβαλαν για να έχουν άλλοθι όταν θα έκαναν το Υ.Green Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:19Όσοι ψηφίσαμε τότε ΟΧΙ είχαμε ο καθένας άλλα πράγματα στο μυαλό του, συν η δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι της κυβέρνησης, κάποια ελαφρυντικά για το τότε τα έχουν, δεν μπορείς να το αρνηθείς. Τώρα γιατί δεν λειτούργησαν πιο φυσιολογικά; Τους εκβίαζε κανένας; Όχι.George_V έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:16Το ίδιο ακριβώς είναι.Green Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:12Δεν είναι το ίδιο.
Τώρα δεν τους πίεζε κανένας και τίποτα.
Ρώτησαν τον λαό για ένα θέμα και όταν ο λαός απάντησε Χ αυτοί έκαναν Υ.
Πιο επικό γράψιμο στα @@ δεν έχει υπάρξει ποτέ.
Αλλά τους έσκασε στα μούτρα γιατί περίμεναν να βγει το Υ.
Εσκεμμένα πήγαν να ρίξουν την ευθύνη στο λαό και δεν τους βγήκε.
Εξαπάτηση και ασέβεια lvl 9000
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
Πως δεν τους βγήκε; Αφού τους ξαναψήφησαν σχεδόν με το ίδιο ποσοστό. Τα ξέχασες;
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Και έστελναν στα κανάλια εκείνη τη μοσχαροκεφαλή τον Φίλη να γίνεται σούργελο, για να σπρώξουν τον κόσμο στο ΝΑΙ.George_V έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:25Kανενα ελαφρυντικό. Ένα ψευτοδιλημμα έβαλαν για να έχουν άλλοθι όταν θα έκαναν το Υ.Green Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:19Όσοι ψηφίσαμε τότε ΟΧΙ είχαμε ο καθένας άλλα πράγματα στο μυαλό του, συν η δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι της κυβέρνησης, κάποια ελαφρυντικά για το τότε τα έχουν, δεν μπορείς να το αρνηθείς. Τώρα γιατί δεν λειτούργησαν πιο φυσιολογικά; Τους εκβίαζε κανένας; Όχι.
Αλλά τους έσκασε στα μούτρα γιατί περίμεναν να βγει το Υ.
Εσκεμμένα πήγαν να ρίξουν την ευθύνη στο λαό και δεν τους βγήκε.
Εξαπάτηση και ασέβεια lvl 9000
Ούτε αυτό δεν κατάφεραν.
Και αυτά τα νούμερα με την ψήφο των πανηλίθιων κυβέρνησαν.
Να υπενθυμίσω σε όσους αναφέρονται στο δημοψήφισμα ότι ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές αμέσως μετά. Κι εκλέχτηκε πανηγυρικά, εντάξει όχι ακριβώς πανηγυρικά, αναγκάστηκε να πάρει μαζί και τον γκιόζη. Πάντως φάνηκε ότι το εκλογικό σώμα στην πλειονότητά του κατανόησε και συναίνεσε.
-
Τώρα σοβαρά πάτε να βγάλετε λογική από τις πράξεις των ζαιων ;
Ρε σεις μιλάμε για ένα τσούρμο αμορφωτων οπορτουνιστων που το 14 βρέθηκαν να κυβερνούν λόγω της ψήφου των λούμπεν που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα ακι πίστεψαν στην 'ελπίδα ππυ ερχεται'
Ε τώρα είναι απλά στην φυσιολογική τους θέση
Ρε σεις μιλάμε για ένα τσούρμο αμορφωτων οπορτουνιστων που το 14 βρέθηκαν να κυβερνούν λόγω της ψήφου των λούμπεν που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα ακι πίστεψαν στην 'ελπίδα ππυ ερχεται'
Ε τώρα είναι απλά στην φυσιολογική τους θέση
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
ΑκριβώςGreen Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:26Πως δεν τους βγήκε; Αφού τους ξαναψήφησαν σχεδόν με το ίδιο ποσοστό. Τα ξέχασες;
Απευθύνονται σε πανηλίθιους
Πιστεύουν οτί θα ξαναψηφιστούν.

Αναγκάστηκαν να παίξουν το παιχνίδι της δημοκρατίας, μόνο και μόνο γιατί αυτό είναι το πολίτευμα και όχι για κάποιο άλλο λόγο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
Εγώ πιστεύω ότι απλά είχαμε το φαινόμενο Ραν Ταν Πλαν, άργησαν να συνειδητοποιήσουν τι έγινεΝαύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:29Να υπενθυμίσω σε όσους αναφέρονται στο δημοψήφισμα ότι ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές αμέσως μετά. Κι εκλέχτηκε πανηγυρικά, εντάξει όχι ακριβώς πανηγυρικά, αναγκάστηκε να πάρει μαζί και τον γκιόζη. Πάντως φάνηκε ότι το εκλογικό σώμα στην πλειονότητά του κατανόησε και συναίνεσε.

Αυτό διαπίστωσα στον περίγυρό μου.
- Green Dragon
Δεν υπάρχουν τόσο ηλίθιοι σε μη αμελητέους αριθμούς, τότε ήταν ειδικές συνθήκες, τώρα ούτε 3% δεν θα πιάσουν, ας ξεχάσουν λοιπόν την Βουλή.Φρούραρχος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:30ΑκριβώςGreen Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:26Πως δεν τους βγήκε; Αφού τους ξαναψήφησαν σχεδόν με το ίδιο ποσοστό. Τα ξέχασες;
Απευθύνονται σε πανηλίθιους
Πιστεύουν οτί θα ξαναψηφιστούν.
Δεν ξέρω τι είναι το φαινόμενο Ραντανπλάν, πάντως το '15 ο Τσίπρας φέρθηκε έντιμα. Σε αντίθεση με τώρα.Green Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:32Εγώ πιστεύω ότι απλά είχαμε το φαινόμενο Ραν Ταν Πλαν, άργησαν να συνειδητοποιήσουν τι έγινεΝαύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:29Να υπενθυμίσω σε όσους αναφέρονται στο δημοψήφισμα ότι ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές αμέσως μετά. Κι εκλέχτηκε πανηγυρικά, εντάξει όχι ακριβώς πανηγυρικά, αναγκάστηκε να πάρει μαζί και τον γκιόζη. Πάντως φάνηκε ότι το εκλογικό σώμα στην πλειονότητά του κατανόησε και συναίνεσε.
- Green Dragon
Ο γνωστός σκύλος στο Λούκυ Λουκ που του πατάς την ουρά και ουρλιάζει μετά από 5 λεπτά. Τόσο θέλει η πληροφορία για να φτάσει στον εγκέφαλό του.
-
Πήξαμε στην εντυμοτητα το 14 19Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:34Δεν ξέρω τι είναι το φαινόμενο Ραντανπλάν, πάντως το '15 ο Τσίπρας φέρθηκε έντιμα. Σε αντίθεση με τώρα.Green Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:32Εγώ πιστεύω ότι απλά είχαμε το φαινόμενο Ραν Ταν Πλαν, άργησαν να συνειδητοποιήσουν τι έγινεΝαύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:29Να υπενθυμίσω σε όσους αναφέρονται στο δημοψήφισμα ότι ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές αμέσως μετά. Κι εκλέχτηκε πανηγυρικά, εντάξει όχι ακριβώς πανηγυρικά, αναγκάστηκε να πάρει μαζί και τον γκιόζη. Πάντως φάνηκε ότι το εκλογικό σώμα στην πλειονότητά του κατανόησε και συναίνεσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο κόμμα πρέπει να είναι αρχηγός ο Κασσελάκης;
από Σέλευκας » 16 Σεπ 2023, 11:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 00:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης προς Πολάκη: Τον πούλο απ το κόμμα μου....ουστ !!!
από georgebi » 25 Ιούλ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
25 Ιούλ 2024, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λάκης Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα και ο Κασσελάκης το ζωντάνεψε λίγο
από pylothess » 23 Ιαν 2024, 01:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
23 Ιαν 2024, 01:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1604 Απαντήσεις
- 49626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-