Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Ιδεολόγος

Re: Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 28 Ιούλ 2024, 02:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 02:39
Ιδεολόγος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 02:38
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 02:34

Ισχύουν και τα τρία.

Οπότε, κάνε μου τη χάρη και άντε να παίξεις με τα θηλαστικά σου, αριστερέ της ανωκάτω κωλοπετεινίτσας. :e045:
Έλα ρε κουνάβι που θα μιλήσεις και για ψυχολογία και κοινωνιολογία σε μένα. Άντε στην δικιά σας να μάθεις να κάνεις γκριμάτσες.
Μη μου συγχύζεσαι μπασμένο μου, μείνε στο ύψος σου. Το πχορουμικόν και όχι μόνον. :e045:
Πρόσεχε μην δεις τη μούρη σου στον καθρέφτη και φύγεις πριν την ώρα σου ρε ζαρωμένη.

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 28 Ιούλ 2024, 02:56

GoBack έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 02:42
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
GoBack έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 02:37

Γενικα φοβαμαι να σου απανταω μη και παρω εγω τον παπα

Όχι δεν είσαι ο τύπος μου. Και είσαι αρκετά συμπαθητικός όταν δεν εναονιζεις. Απαντά με το χέρι ξέρεις πού.
Οκ τυπε θα ξεπερασω το φοβο μου(να ποσταρω για τις μεταγραφες του σουπερ μαριο στα αθλητικα και να μου γραφεις εσυ απο κατω "σουργελο") και θα σου απαντησω.Οχι δεν με επηρεζει το αβαταρ της ναιδας και δεν παιζει κανενα ρολο οτι ειναι γενους θηλυκου απλα πιστευω οτι εισαι λιγο παρανοικος.Καθε διαμαχη που ειχες μαζι της θα μπορουσε να ληξει με 2-3 ποστ και να συνεχισετε τις ζωες σας.Αλλα δεν σταματας με τιποτα :102:
Αλλά εγώ έχω δίκιο Ε; Απλώς λες να σταματήσω για αισθητικούς λόγους του φόρουμ, να απολαμβάνουμε μαδουραιονλ και αμφιγιωργη
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 28 Ιούλ 2024, 03:03

28 Ιούλ 2024, 02:56
GoBack έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 02:42

Όχι δεν είσαι ο τύπος μου. Και είσαι αρκετά συμπαθητικός όταν δεν εναονιζεις. Απαντά με το χέρι ξέρεις πού.
Οκ τυπε θα ξεπερασω το φοβο μου(να ποσταρω για τις μεταγραφες του σουπερ μαριο στα αθλητικα και να μου γραφεις εσυ απο κατω "σουργελο") και θα σου απαντησω.Οχι δεν με επηρεζει το αβαταρ της ναιδας και δεν παιζει κανενα ρολο οτι ειναι γενους θηλυκου απλα πιστευω οτι εισαι λιγο παρανοικος.Καθε διαμαχη που ειχες μαζι της θα μπορουσε να ληξει με 2-3 ποστ και να συνεχισετε τις ζωες σας.Αλλα δεν σταματας με τιποτα :102:
Αλλά εγώ έχω δίκιο Ε; Απλώς λες να σταματήσω για αισθητικούς λόγους του φόρουμ, να απολαμβάνουμε μαδουραιονλ και αμφιγιωργη
Κανεις δεν ξερει αν εχεις δικιο πλεον,αν ημασταν κανονικο ιδρυμα θα σου χαν φορεσει τετραπλο ζουρλομανδυα και βουρ στην απομονωση :102:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών