Πρόσεχε μην δεις τη μούρη σου στον καθρέφτη και φύγεις πριν την ώρα σου ρε ζαρωμένη.
Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
Re: Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
-
Αλλά εγώ έχω δίκιο Ε; Απλώς λες να σταματήσω για αισθητικούς λόγους του φόρουμ, να απολαμβάνουμε μαδουραιονλ και αμφιγιωργηGoBack έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 02:42Οκ τυπε θα ξεπερασω το φοβο μου(να ποσταρω για τις μεταγραφες του σουπερ μαριο στα αθλητικα και να μου γραφεις εσυ απο κατω "σουργελο") και θα σου απαντησω.Οχι δεν με επηρεζει το αβαταρ της ναιδας και δεν παιζει κανενα ρολο οτι ειναι γενους θηλυκου απλα πιστευω οτι εισαι λιγο παρανοικος.Καθε διαμαχη που ειχες μαζι της θα μπορουσε να ληξει με 2-3 ποστ και να συνεχισετε τις ζωες σας.Αλλα δεν σταματας με τιποταλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 02:38
Όχι δεν είσαι ο τύπος μου. Και είσαι αρκετά συμπαθητικός όταν δεν εναονιζεις. Απαντά με το χέρι ξέρεις πού.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Κανεις δεν ξερει αν εχεις δικιο πλεον,αν ημασταν κανονικο ιδρυμα θα σου χαν φορεσει τετραπλο ζουρλομανδυα και βουρ στην απομονωσηλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 02:56Αλλά εγώ έχω δίκιο Ε; Απλώς λες να σταματήσω για αισθητικούς λόγους του φόρουμ, να απολαμβάνουμε μαδουραιονλ και αμφιγιωργηGoBack έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 02:42Οκ τυπε θα ξεπερασω το φοβο μου(να ποσταρω για τις μεταγραφες του σουπερ μαριο στα αθλητικα και να μου γραφεις εσυ απο κατω "σουργελο") και θα σου απαντησω.Οχι δεν με επηρεζει το αβαταρ της ναιδας και δεν παιζει κανενα ρολο οτι ειναι γενους θηλυκου απλα πιστευω οτι εισαι λιγο παρανοικος.Καθε διαμαχη που ειχες μαζι της θα μπορουσε να ληξει με 2-3 ποστ και να συνεχισετε τις ζωες σας.Αλλα δεν σταματας με τιποταλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 02:38
Όχι δεν είσαι ο τύπος μου. Και είσαι αρκετά συμπαθητικός όταν δεν εναονιζεις. Απαντά με το χέρι ξέρεις πού.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η αβάσταχτη ελαφρότητα του διαφωτιζμένου ευρωπαϊκού/δυτικού είναι
από ΓΑΛΗ » 12 Ιούλ 2024, 20:55 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Ιούλ 2024, 20:55
-