Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
- Otto Weininger
Re: Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Re: Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
ντάξει είναι φθηνότεραnyxtovios έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 10:17Φέτα, λάδι, κρεας, το έχουμε δείξει ότι είναι φτηνότερα.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 09:27Εν ξερω τι εχεις στωκρινει.Ούτε το κρέας, ούτε το ελληνικό ελαιόλαδο, ούτε το τυρί ούτε τα αυγά, ούτε το ψωμί είναι φθηνότερα στην γερμανια
Φθηνότερα για καποξο λόγο που δεν υνωριζω είναι σοκολάτες, πατατάκια κοι λοιπές μαλακίες..Δεν εννοώ τοπικές μάρκες. Οι μάρκα πχ και τα lays στην Γερμανία πωλούνται με μικρότερη τιμή. Ζαρζαβατικα επίσης θα βρεις φθηνότερα αλλά δεν τρώγονται οπότε δεν έχει νόημα η σύγκριση

-
GoBzi έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 09:07Από τα Χριστούγεννα και μετά έχει ξεφύγει. Πάντως μου αρέσει ως ιδέα. Λες να κάτσω να γράψω και εγώ κάνα script που θα τσεκαρει ότι ανεβάζει αυτόματα τι ανεβάζει, θα ξεκινάει debate με το ίδιο ChatGTP και θα ανεβάζει αυτόματα την απάντηση;nyxtovios έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:57
Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.
Βγάζει μεροκάματο και το κάνει και σαν αγγαρεία κιόλας.
Βάλε να γράφει "ανθρώπινα" κι έτσι δεν το ανακαλύπτουν οι μηχανές

Άσε, δεν υπάρχει ελπίδα.
-
ρε μεγάλε το ότι υπάρχει λαθρεμπόριο γενικώς δεν είναι λόγος να βγάλει κάποιος ηλίθιους νόμους.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 11:01στα παιδια μας τα στελνουμε
[img]https://i.postimg.cc/76QPdqP5/2025 ... .png[/img]
Πάρα πολλοί έχουμε άκρες σε παραγωγούς που το παίρνουμε σχετικά τζάμπα. Στην οικογένεια μου πχ έχουμε ελιές, λες να μη δίνουμε σε όλο το σόι και σε φίλους έτσι;
-
Εγκληματίας,γαμηστε τονOtto Weininger έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 11:01στα παιδια μας τα στελνουμε
Θα στείλει μετά τα λεφτά στην Ελβετία και τι κράτος θα χάσει τους φόρους του
Στην φυλακή μαζί με τον εγκληματία που μουντζουρωσε το μετρό
Οι υπόλοιποι μπορούν να κλέβουν να βιάζουν να σκοτώνουν και να συνεχίσουν να είναι εξω
- Otto Weininger
Αθροιστικά πάει η ζημιά.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 11:11Εγκληματίας,γαμηστε τονOtto Weininger έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 11:01στα παιδια μας τα στελνουμε
Θα στείλει μετά τα λεφτά στην Ελβετία και τι κράτος θα χάσει τους φόρους του
Στην φυλακή μαζί με τον εγκληματία που μουντζουρωσε το μετρό
Οι υπόλοιποι μπορούν να κλέβουν να βιάζουν να σκοτώνουν και να συνεχίσουν να είναι εξω
Να σε πω, ποτε έκλεψες ή βιασες τελευταία φορά εσύ;
- Otto Weininger
Γιατί στο απαγόρευσε κάνεις αυτό;Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 11:07ρε μεγάλε το ότι υπάρχει λαθρεμπόριο γενικώς δεν είναι λόγος να βγάλει κάποιος ηλίθιους νόμους.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 11:01στα παιδια μας τα στελνουμε
Πάρα πολλοί έχουμε άκρες σε παραγωγούς που το παίρνουμε σχετικά τζάμπα. Στην οικογένεια μου πχ έχουμε ελιές, λες να μη δίνουμε σε όλο το σόι και σε φίλους έτσι;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αυτος είναι τελικά απλά παραγωγός; Η είναι και έμπορος;Otto Weininger έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 11:01στα παιδια μας τα στελνουμε
Ο έλεγχος παραστατικών διακίνησης ελαιολάδου αφορά αποκλειστικά τους εμπόρους και όχι τους παραγωγούς που αυτοκαταναλώνουν ελαιόλαδο ή δωρίζουν ελαιόλαδο σε συγγενείς και φίλους για ίδια κατανάλωση. Άνθρακας ο θησαυρός με λίγα λόγια.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Αχού, μωρέ, ναι. Πολύ κρίμα να μην ληστεύει το κράτος τους πολίτες σε κάθε μεταξύ τους συναλλαγή. Κρίμα που δεν μπορούν να βρουν τρόπο να φορολογήσουν και τον δανεισμό π.χ. βιβλίων μεταξύ φίλων ή τις μεταξύ τους αγοραπωλησίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καταρχήν ή θα δεχτείς να σταματήσεις να το κάνεις αυτό ή προσωπικά θα αιτηθώ την διαγραφή σου. Εδώ είσαι για να γράφεις την άποψή σου, όχι να μας μεταφέρεις τι πιστεύει μια μηχανή αναζήτησης με στοιχεία ΑΙ.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 09:00Σε τι διαφωνείς θα μας πεις;GoBzi έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:59Φαίνεται ότι είναι από AI ρε. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν γράφει έτσι σε πφορουμ. Είναι λες και διαβάζεις δελτίο ειδήσεων στην Β. Κορέα ή στον ΣΚΑΪ.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:56
Αυτό σε αρέσει;
Οι τιμές του ελαιολάδου διαμορφώνονται από διάφορους παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές. Αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε διακυμάνσεις των τιμών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Κατά 90% ειναι δική μου άποψη γιατί όπως καταλαβαίνεις τροποποιω ότι δεν το έχω ψαγμενο. . Όπως βλέπεις σπάνια δεν κάνω τροποποιήσεις. Καταλαβαίνω ότι η αλήθεια σας πονα βέβαια. Τα στοιχεία που λες είναι πολλές φορές παραπομπές του Αλ.hellegennes έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 12:42Καταρχήν ή θα δεχτείς να σταματήσεις να το κάνεις αυτό ή προσωπικά θα αιτηθώ την διαγραφή σου. Εδώ είσαι για να γράφεις την άποψή σου, όχι να μας μεταφέρεις τι πιστεύει μια μηχανή αναζήτησης με στοιχεία ΑΙ.
Και σε ρωτω. Απαγορεύονται οι παραπομπές σε ιστότοπους; Προτιμάς να διαβάζεις τις παπαριές του καθένα;
Όσο κι αν σε πονάει η αλήθεια, η τεχνητή νοημοσύνη θα μας βοηθάει όλο και περισσότερο να κάνουμε φακτ τσεκιν. Ειδικά όταν πολλοί προσπαθούν να το καταργήσουν.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
H εκθεση Πισσαριδη αυτο ακριβώς λεει παντως
Οτι τυποποιειται πολυ λιγοτερο λαδι απο αυτο που θα μπορουσε
Υποτιθεται οτι την εκθεση την εχει υιοθετησει ως προς τα συμπερασματα της η Ελ κυβερνηση και με αυτη πορευεται (εκει που την παιρνει)
Η αξια που θα επαιρνε το τυποποιημενο λαδι ειναι πολλαπλασια για το κρατος σε συγκριση με φορολογικά εσοδα που χανονται σε συναλλαγες αξιας τενεκέ
- Libre arbitre
Η τυποποίηση του λαδιού είναι στην τελικη προς όφελος του καταναλωτή.Zelda έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 12:53H εκθεση Πισσαριδη αυτο ακριβώς λεει παντως
Υποτιθεται οτι την εκθεση την εχει υιοθετησει ως προς τα συμπερασματα της η Ελ κυβερνηση και με αυτη πορευεται (εκει που την παιρνει)
Η αξια που θα επαιρνε το τυποποιημενο λαδι ειναι πολλαπλασια για το κρατος σε συγκριση με φορολογικά εσοδα που χανονται σε συναλλαγες αξιας τενεκέ

- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Zelda έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 12:53H εκθεση Πισσαριδη αυτο ακριβώς λεει παντως
Τυποιποειται λιγοτερο λαδι γιατι μεγαλες ποσοτητες εξαγονται χυμα στο εξωτερικο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες
από vantono » 26 Ιουν 2023, 11:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 64 Απαντήσεις
- 1928 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Ιούλ 2023, 12:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μύκονος: Αντί για 33.000.000 πρόστιμο θα πληρώσουν... 500 ευρώ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 01 Μάιος 2023, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
18 Μάιος 2023, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση 120.000 ευρώ πρόστιμο σε 69χρονη που πέταξε στα σκουπίδια 4 κουτάβια..!
από Parrot » 16 Απρ 2024, 00:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 143 Απαντήσεις
- 4694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
17 Απρ 2024, 23:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΣτΕ ακυρωσε προστιμο υψους 40000 ευρω στην ΝΔ
από George_V » 15 Απρ 2025, 16:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 592 Προβολές
-