Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
student
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από student » 09 Μαρ 2025, 03:05
Γυφτάκι έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 22:12
Δεν είναι η πρώτη φορά που της τη λένε για την προσωπική της ζωή . Και το αν έχει παιδιά η όχι είναι προσωπικό θέμα και δεν μπορεί ο καθένας να μπλέκεται χωρίς να του έχει δώσει δικαίωμα και μάλιστα στο χώρο εργασίας της . Γιατί αν είναι έτσι ας αναφέρονται τότε όλοι σε προσωπικά θέματα ,ποιός έχει γκόμενα ,ποιος μπεκρουλιάζει ,ποιος κάνει μπάφους .. Σε λίγο θα ακούμε επιχειρήματα όπως.. κάτσε κάτω κοντέ η μη μιλάς εσύ που σε έχει κάνει τάρανδο η γυναίκα σου.. Καυγάς σε καφενέ δηλαδή ..
Γυφτάκι έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 21:08
nemo έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:27
ευχομαι στην ζωη αν ηλικιακα προλαβαινει ακομη να γεννησει δυο τρια παιδακια
και να αφοσιωθει σε αυτα παρατωντας την πολιτικη σε γυναικες που εχουν ηδη γεννησει
Γυφτάκι έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 20:55
2-3 κιόλας ε;;

Του χρόνου θα είναι 50 ..
Ε, ναι ,στο άνθος της ηλικίας της να γίνει γιαγιά ..
Διχασμένη προσωπικότητα?

-
Γυφτάκι
από Γυφτάκι » 09 Μαρ 2025, 03:23
student έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 03:05
Δεν είναι η πρώτη φορά που της τη λένε για την προσωπική της ζωή . Και το αν έχει παιδιά η όχι είναι προσωπικό θέμα και δεν μπορεί ο καθένας να μπλέκεται χωρίς να του έχει δώσει δικαίωμα και μάλιστα στο χώρο εργασίας της . Γιατί αν είναι έτσι ας αναφέρονται τότε όλοι σε προσωπικά θέματα ,ποιός έχει γκόμενα ,ποιος μπεκρουλιάζει ,ποιος κάνει μπάφους .. Σε λίγο θα ακούμε επιχειρήματα όπως.. κάτσε κάτω κοντέ η μη μιλάς εσύ που σε έχει κάνει τάρανδο η γυναίκα σου.. Καυγάς σε καφενέ δηλαδή ..
nemo έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:27
ευχομαι στην ζωη αν ηλικιακα προλαβαινει ακομη να γεννησει δυο τρια παιδακια
και να αφοσιωθει σε αυτα παρατωντας την πολιτικη σε γυναικες που εχουν ηδη γεννησει
Γυφτάκι έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 20:55
2-3 κιόλας ε;;

Του χρόνου θα είναι 50 ..
Διχασμένη προσωπικότητα?

Δεν έχω ευθύνη για αυτά που καταλαβαίνεις ... Σου είπα απλά , κάνε αναφορά και τέλος .
-
Unique
από Unique » 09 Μαρ 2025, 04:33
hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 23:54
Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 03:55
Ο Πολάκης δήλωσε τις προάλλες "Θα σας πάω αίμα" και δεν ακούστηκε κίχ απο τους "ευαισθητούληδες" που σκίζουν τα ρούχα τους εδώ μέσα.
Τι σχέση έχει το "θα σας πάω αίμα" με το "οι γυναίκες δεν έχουν θέση στην πολιτική, είναι μόνο για να κάνουν παιδιά"; Προσπαθείς όντως να αποδείξεις ότι έχεις πολύ χαμηλό IQ ή απλώς παριστάνεις τον βλάκα;
Ρε εμμονικέ στόκε, η Κωνσταντοπούλου μιλούσε για το ότι "τα νέα παιδιά είναι το μέλλον μας και πρέπει να τα προστατεύουμε" και ο Κυρ. της απάντησε "ε κάνε κανένα παιδί λοιπόν" για να ξεμπροστιάσει την υποκρισία της.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι θεωρίες συνωμοσίας που βγήκαν απο τον πάτο σου. Ούτε την ιστορία δεν έχεις παρακολουθήσει. Απλά επειδή δε σου στροφάρει και πολύ, ακολουθείς και εσύ την αμόρφωτη αριστερή μάκα. Σταμάτα να ξευτιλίζεσε επιτέλους.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
hellegennes
από hellegennes » 09 Μαρ 2025, 12:06
Αυτή είναι η δικαιολογία σου, καλό μου μποτάκι; Ότι τάχα μου το είπε για να καταδείξει την υποκρισία της; Νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σου; Ούτε καν τα άλλα ΝΔμποτ του φόρουμ δεν συμφωνούν μαζί σου.
Σε όποιον έχει IQ πάνω από 1 είναι φανερό ότι της είπε ότι δεν έχει θέση στην πολιτική και να τραβήξει παρά πέρα. Είναι ό,τι και το "τράβα πλύνε κάνα πιάτο". Εκεί φαντάζομαι θα το απέδιδες σε ενδιαφέρον του αγαπητού βουλευτή για συζήτηση περί καθαριότητας στην χώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Νετο Γκουερινο
από Νετο Γκουερινο » 09 Μαρ 2025, 12:10
hellegennes έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 12:06
Αυτή είναι η δικαιολογία σου, καλό μου μποτάκι; Ότι τάχα μου το είπε για να καταδείξει την υποκρισία της; Νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σου; Ούτε καν τα άλλα ΝΔμποτ του φόρουμ δεν συμφωνούν μαζί σου.
Σε όποιον έχει IQ πάνω από 1 είναι φανερό ότι της είπε ότι δεν έχει θέση στην πολιτική και να τραβήξει παρά πέρα. Είναι ό,τι και το "τράβα πλύνε κάνα πιάτο". Εκεί φαντάζομαι θα το απέδιδες σε ενδιαφέρον του αγαπητού βουλευτή για συζήτηση περί καθαριότητας στην χώρα.
Για ποιον λόγο κάθεσαι και απαντάς στην κάθε παπαριά του κάθε κολλημενου εδώ μέσα;
Δεν υπάρχει γιατρειά για αυτους
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 09 Μαρ 2025, 12:13
Γυφτάκι έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 03:23
Διχασμένη προσωπικότητα?

Δεν έχω ευθύνη για αυτά που καταλαβαίνεις ... Σου είπα απλά , κάνε αναφορά και τέλος .
Η πλάκα είναι ότι πιθανόν να έχει κάνει.
Τον πνίγει το δίκιο, μετά την τόσο χυδαία ανάρτηση σου, γιου μπλάντυ τρας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
hellegennes
από hellegennes » 09 Μαρ 2025, 12:31
Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 12:10
hellegennes έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 12:06
Για ποιον λόγο κάθεσαι και απαντάς στην κάθε παπαριά του κάθε κολλημενου εδώ μέσα;
Δεν υπάρχει γιατρειά για αυτους
Γιατί αυτήν την στιγμή κάθομαι και πίνω τον καφέ μου και γουστάρω να τους ξεφτιλίζω. Γι' αυτούς το ξέρω ότι δεν υπάρχει γιατρειά.
Στο φόρουμ μπαίνω στον ελεύθερό μου χρόνο, οπότε δεν θεωρώ ότι σπαταλώ κάτι με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Από την δουλειά μπαίνω εξαιρετικά σπάνια, ζήτημα να έχω μπει καμμιά 10αριά φορές όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί ναι, δεν θα σπαταλούσα τον χρόνο μου να απαντώ σε μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Γυφτάκι
από Γυφτάκι » 09 Μαρ 2025, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 12:13
Διχασμένη προσωπικότητα?

Ντρέπομαι αλλά θα το αντέξω ..

-
nemo
από nemo » 09 Μαρ 2025, 13:21
παρολα αυτα να ευχηθουμε στην ζωη πολλα πολλα παιδακια με την βοηθεια της επιστημης
οσο για αυτους που νιωθουν προσωπικη προσβολη την φραση -κανε πρωτα παιδια και συ
να τραβηξουν μια δυο παχιες να συνελθουν
που θα μας κουνησουν τ δαχτυλο ...ε δεν παει αλλο με την σήψη! στην ευρωπη και στον υπολοιπο κοσμο
ακουγονται πολυ χειροτερα
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 09 Μαρ 2025, 13:30
Γυφτάκι έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 12:13

Ντρέπομαι αλλά θα το αντέξω ..

Και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις ως συνειδητός πολίτης και πχορουμίτης. Αν μη τι άλλο, το πχόρουμ προσφέρει πλέργια πληροφόρηση στη νευροψυχολογία, ειδικώς σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων μανιακών επεισοδίων που έχουν έξαρση την άνοιξη.
Τινάζουνε τις ανθισμένες μυγδαλιές με τα χεράκια τους
γεμίζουν άνθη τα βρακάκια, τα πισιά και τα... φρυδάκια τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 09 Μαρ 2025, 14:08
Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 08:14
nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:53
ο τυπος της ειπε να κανει και αυτη παιδι η να υιοθετησει ... δεν της ειπε τιποτε χυδαιο ... εχει καταντησει αηδια αυτη η κοινωνια
χυδαιο και προσβλητικο ειναι, ειδικα οταν λεγεται δημοσιως.
μπορει να ειναι μουρλη, αλλα η συμπεριφορα του τσογλανου, απαραδεκτη.
ουτε χυδαιο ουτε προσβλητικο ειναι ... μην γραφετε σαν 40χρονες κακογαμημενες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Niki
- Phorum.gr user: Niki
από Niki » 09 Μαρ 2025, 18:33
hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 23:54
Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 03:55
Ο Πολάκης δήλωσε τις προάλλες "Θα σας πάω αίμα" και δεν ακούστηκε κίχ απο τους "ευαισθητούληδες" που σκίζουν τα ρούχα τους εδώ μέσα.
Τι σχέση έχει το "θα σας πάω αίμα" με το "οι γυναίκες δεν έχουν θέση στην πολιτική, είναι μόνο για να κάνουν παιδιά"; Προσπαθείς όντως να αποδείξεις ότι έχεις πολύ χαμηλό IQ ή απλώς παριστάνεις τον βλάκα;
Σε μια χώρα με τόσες γυναικοκτονίες σε μια χώρα που η κυβέρνηση αυτή έχει εξαγγείλει ειδική πολιτική για την προστασία των γυναικών.
Τι υποκρισία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
marabou
από marabou » 09 Μαρ 2025, 20:22
nemo έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 13:21
παρολα αυτα να ευχηθουμε στην ζωη πολλα πολλα παιδακια με την βοηθεια της επιστημης
οσο για αυτους που νιωθουν προσωπικη προσβολη την φραση -κανε πρωτα παιδια και συ
να τραβηξουν μια δυο παχιες να συνελθουν
που θα μας κουνησουν τ δαχτυλο ...ε δεν παει αλλο με την σήψη! στην ευρωπη και στον υπολοιπο κοσμο
ακουγονται πολυ χειροτερα
Τέρμα καμένος. Μήπως είχες χτυπήσει στο κεφάλι παλιά και έμεινες πολλές μέρες σε κώμα;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
-
- 272 Απαντήσεις
- 4305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Μαρ 2025, 17:39
-
-
- 143 Απαντήσεις
- 4695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
17 Απρ 2024, 23:00
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
12 Ιούλ 2024, 16:33
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
19 Απρ 2024, 20:03
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.