Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Ακομη δεν ανοιξε καλα καλα το νεο πχορουμ και εχεις βαλει το μισο σε ιγκνορ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ignore Ξε-Ignore, αν έχετε κάτι να πείτε στην Επιστημονική Ημερίδα πέστε το πηγαίνοντας οι ίδιοι, ή εκφράστε στο με δυο λόγια στο Φόρουμ να το μεταφέρω εγώ για λογαριασμό σας (θα ισχυριστώ ότι εκφράζεστε κάπως ιδιόρρυθμα λόγω άκρατου πατριωτισμού)
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ελβετός Τραπεζίτης

Kάνε ενα μικρό διάλλειμα απο οτι ασχολείσαι για να σου περάσει το άγχος και η αγωνία -καμιά 5 χρόνια ας πούμε.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- George_V
Βγαλτους απο το ιγκνορ να στο πουν

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Ελβετός Τραπεζίτης
Επίσης «δικαίωμά του» ειναι να ενδυναμώνει τα όσα τον αρρωσταίνουν - δεν του το αμφισβητεί κανείς.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:36Δικαίωμά του είναι,αν δε θέλει να του προκαλούν καρκινικά κύτταρα ορισμένοι.Αν αρρωστήσει,θα του δώσεις τα φράγκα σου να γίνει καλά;Δεν το νομίζω.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- George_V
Τα φορα ειναι για διαλογο. Οχι να λες οτι επειδη διαφωνω μαζι σου σε βαζω σε ιγκνορ. Αν διαφωνεις στηριξε την διαφωνια σου και οχι να του λες talk to the hand. Ουσιαστικα παραδεχεσαι οτι δεν μπορεις να στηριξεις τη θεση σου και εγκαταλειπεις.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:36Δικαίωμά του είναι,αν δε θέλει να του προκαλούν καρκινικά κύτταρα ορισμένοι.Αν αρρωστήσει,θα του δώσεις τα φράγκα σου να γίνει καλά;Δεν το νομίζω.
-
Όπως και να το δεις,εγώ δε βλέπω τίποτα κακό.Εγώ προσωπικά στην καθημερινή μου ζωή ανέχομαι πράγματα και καταστάσεις είτε διότι αυτό γεμίζει το πιάτο μου με φαγητό το μεσημέρι είτε με την προσδοκία να το γεμίσει περισσότερο.Να κάτσω τώρα να ανεχτώ άτομα άγνωστα,πιθανώς ψυχιατρικά νοσούντα και τα οποία δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι πάει πολύ.Προσωπικά δεν έχω βάλει κανέναν στη λίστα αγνοουμένων στο παρόν,είναι απόλυτο δικαίωμα κάποιου να το κάνει όμως,η ίδια η κοινότητά του ιδιοκτήτη το επιστρέπει με το παρόν τεμπλέητ και όλα τα συναφή.George_V έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 11:03Τα φορα ειναι για διαλογο. Οχι να λες οτι επειδη διαφωνω μαζι σου σε βαζω σε ιγκνορ. Αν διαφωνεις στηριξε την διαφωνια σου και οχι να του λες talk to the hand. Ουσιαστικα παραδεχεσαι οτι δεν μπορεις να στηριξεις τη θεση σου και εγκαταλειπεις.Heritage86 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 10:36Δικαίωμά του είναι,αν δε θέλει να του προκαλούν καρκινικά κύτταρα ορισμένοι.Αν αρρωστήσει,θα του δώσεις τα φράγκα σου να γίνει καλά;Δεν το νομίζω.
Δεν έκανε τίποτα κακό.
Αυτοί τους οποίους έχω βάλει σε Ignore ήταν οι ίδιοι που τους είχα βάλει στην ίδια κατάσταση και στο παλιό Φόρουμ. Είναι αυτοί που γράφουν φράσεις υβριστικές 4-5 λέξεων το πολύ και δεν έχουν προσθέσει τίποτα στις συζητήσεις, το μόνο που κάνουν είναι να αμολάνε κουτσουλιές σ' αυτά που γράφουν άλλοι αξιόλογοι χρήστες για να τους μειώσουν.
Είναι αυτοί που μόλις μαθαίνουν ότι γίνεται Ημερίδα στην οποία θα μπορούσε οποιοσδήποτε να κάνει σχόλιο ή παρατήρηση ενώπιον του κοινού και των ... καθηγητάδων, θα πάθαιναν τρέμουλο ξέροντας τι γιούχα τους περιμένει μόλις το κοινό ακούσει αυτά που θα εκστομίσουν.
Έτσι σχολιάζουν εκ του ασφαλούς μόνο στο Φόρουμ, υβρίζοντας, με την ελπίδα ότι θα προκαλέσουν κάποιον αξιόλογο χρήστη, να χάσει την υπομονή του, και να του τη στήσουν φωνάζοντας κάποιον συντονιστή να του κάνει μπαν.
Είναι αυτοί που μόλις μαθαίνουν ότι γίνεται Ημερίδα στην οποία θα μπορούσε οποιοσδήποτε να κάνει σχόλιο ή παρατήρηση ενώπιον του κοινού και των ... καθηγητάδων, θα πάθαιναν τρέμουλο ξέροντας τι γιούχα τους περιμένει μόλις το κοινό ακούσει αυτά που θα εκστομίσουν.
Έτσι σχολιάζουν εκ του ασφαλούς μόνο στο Φόρουμ, υβρίζοντας, με την ελπίδα ότι θα προκαλέσουν κάποιον αξιόλογο χρήστη, να χάσει την υπομονή του, και να του τη στήσουν φωνάζοντας κάποιον συντονιστή να του κάνει μπαν.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Να σε ρωτήσω, είναι ανοιχτές για τον οποινδήποτε αυτές οι ημερίδες? Επίσης δεν τη βρίσκω εδώ. Από που την πληροφορήθηκες?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Στις ημερίδες/συνέδρια/συμπόσια συνήθως παίζουν ένα ή περισσότερα ντιμπέιτς, έστω για τα μάτια του κόσμου.NikosVy έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 09:29ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: NOMIKΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ»
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018, ώρα 13:00
Αμφιθέατρο «Γ. Κρανιδιώτης»
Υπουργείο Εξωτερικών, Ακαδημίας 1
12.30-13.00 Προσέλευση
13.00 Έναρξη. Χαιρετισμός από Ομότιμο Καθηγητή Χρήστο Ροζάκη,
Πρόεδρο Επιστημονικού Συμβουλίου Υπουργείου Εξωτερικών
13.00-15:00
Α΄ Συνεδρία: «Ιστορικό και Νομικό Υπόβαθρο της Συμφωνίας των Πρεσπών»
Συντονιστής: Ομότιμος Καθηγητής Μιχάλης Σταθόπουλος
Εισηγητές: Καθηγητής Σπύρος Σφέτας
Αναπληρωτής Καθηγητής Ιάκωβος Μιχαηλίδης
Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαρία Γαβουνέλη
Συζήτηση
15:00-16.30
Β΄Συνεδρία: «Όψεις της Συμφωνίας ως προς το όνομα και τη χρήση του»
Εισηγητές:Αναπληρωτής Καθηγητής Νίκος Ζάϊκος
Επίκουρος Καθηγητής Μίλτος Σαρηγιαννίδης
Λέκτορας Γιώργος Κυριακόπουλος
Συζήτηση
16.30-16:45
Διάλειμμα
16:45-18.30
Γ’ Συνεδρία: «Ζητήματα Εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών»
Συντονισμός: Καθηγήτρια Παρούλα Περράκη
Εισηγητές: Δρ. Ευθύμιος Παπασταυρίδης
Επίκουρος Καθηγητής Χρήστος Χρυσάνθης
Καθηγήτρια Παρούλα Περράκη
Λέκτορας Αναστάσιος Γουργουρίνης
Συζήτηση
18.30-20.30
Δ’ Συνεδρία: «Η Συμφωνία για τη διευθέτηση της διαφοράς: Ιθαγένεια και Γλώσσα – Αξιολόγηση»
Συντονισμός και γενική παρουσίαση: Καθηγητής Πέτρος Λιάκουρας
Εισηγητές: Καθηγητής Χάρης Παμπούκης
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χρυσαφώ Τσούκα
Αναπληρωτής Καθηγητής Άγγελος Συρίγος
Καθηγητής Ευάνθης Χατζηβασιλείου
Ομότιμος Καθηγητής Αντώνης Μπρεδήμας
Συζήτηση
20.30
«Αποτίμηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και Στρατηγική Υλοποίησης της»
Υπουργός Εξωτερικών, Καθηγητής Νίκος Κοτζιάς
Στη συγκεκριμένη, ξέρεις ποιος θα αντιπαρατεθεί με ποιον... ή δεν υπάρχει καν στο πρόγραμμα;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι ανοιχτές, νομίζω, αν τους ειδοποιήσεις στο email του Υπουργείου Εξωτερικών.
Έχει ανακοινωθεί στο http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/polit ... -toy-ypex/. Δεν πιστεύω πως ο Κοτζιάς θα θέλει και μια τελείως ελεύθερη συζήτηση με το κοινό. Εγώ το πληροφορήθηκα από κάποιον γνωστό για τις συζητήσεις που κάνουμε στο Tweeter. Μόνο εκεί μπορώ εύκολα να συζητάω, όπως και στο Capital, με άνεση. Εδώ μέσα ......
Σου έστειλα με ΠΜ τη δική μου πρόσκληση. Αλλά προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το ΥΠΕΞ.
Οκ ευχαριστώ, δεν είχα ιδέα και δεν είχα ασχοληθεί με το πως μπορούμε να παρακολουθήσουμε τέτοιες συζητήσεις.
Ξέρεις αν ανεβαίνουν (βιδεο) πουθενά μετά?
Αναμένουμε σχόλια εφόσον θα είσαι εκεί
Ξέρεις αν ανεβαίνουν (βιδεο) πουθενά μετά?

Αναμένουμε σχόλια εφόσον θα είσαι εκεί

Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη "Η σύνθετη ονομασία ήταν 100% επιτυχία της διαπραγμάτευσης του κ. Κοτζιά
από Μαδουραίος » 02 Μαρ 2024, 05:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
06 Μαρ 2024, 19:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01