Μπραβο zteo, να ενωσουμε μαζι τις αγωνιστικες μας φωνες ωστε να μπουν τα ΜΑΤ ( ακομα και αν χρειαστει να καλεσουμε για ενισχυσεις την Gendarmerie ) στα εξαρχεια και να ξεβρωμισει ο τοπος.
Παρουσιαση προγραμματος ΝΔ
-
Re: Παρουσιαση προγραμματος ΝΔ
-
είναι η περιβόητη σύνδεση της παιδείας με την παραγωγή και με την αγορά εργασίας. Η χυδαία εργαλειοποίηση της παιδείας και της επιστήμης προς όφελος επιχειρηματικών συμφερόντων.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης μπορεί να βασιζόταν σε χαζές υποθέσεις για τα έσοδα αλλά τα υπολόγιζε, όπως και τα έξοδα.nik_killthemall έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 13:41Επίσης κάτι άλλο, το οποίο ακυρώνει ολο το νήμα, είναι πως τουλάχιστον οι μισοί απόσους θα ψηφίσουν τη νδ δεν θα την ψηφίσουν επειδή πίστεψαν το φοβερό πρόγραμμά της, αλλά απλά γιατί σιχάθηκαν τον μεγαλύτερο αποδεδειγμένα ψεύτη όλης της μεταπολίτευσης ! Μαλιστα αν το τελευταίο 2μηνο ο κούλης απλά στεκόταν μουγκός τώρα θα είχε ξεπεράσει το 50%.foscilis έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 23:33Πράγματι.nik_killthemall έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 19:13
τα σκηπτρα στο κριτηριο μπουρδολογιας εδω και 5 χρονια εχει παρει το προγραμμα θεσ/κης, το οποίο είναι ανυπέρβλητο.
Εδω εγινε "πραξη" και πιστεψαν τα αμνοεριφια ολοκληρο προγραμμα θεσ /κηςδεν θα γινει εξισου "πραξη" και δεν θα πιστεψουν τα αμνοεριφια και το προγραμμα του κουλη ?
Όπως και να το κάνεις ακούγωντας και βλέποντας τον κούλη δεν περιμένεις επαναφορά του βασικού μισθου στα 781, καταργηση με ενα νομο κι ενα αρθρο του μνημονίου, του ένφια και όλα εκεινα τα λεφτόδεντρα και σανοκαλλιεργειες που άκουγες από το αλ6.
Ακόμα και αυτοί οι ελληνόφωνοι σαλτιμπάγκοι αντιλαμβάνονται μεγάλη και προσβλητική διαφορά απέναντι σε κάποιον που πριν τους λεει θα σας ψιλοπηδηξω και μετά οντως τους αγριοπηδαει, και απέναντι σε κάποιον που πριν τους λεει θα ζείτε με 70 παρθένες σε χρυσοποίκιλτα σεντόνια και μετά τους αγριοπηδάει ακριβώς (και ίσως χειρότερα) οπως ο πρώτος.
Θες να με πηδήξεις κύριε, ωραία πέστο μου στα ίσα και φτιαξε με γιαυτό, μην μου λες παραμυθια και έτσι αμοιβάδα όπως είμαι, εκει που με εχεις φτιάξει για φαση πουτσαρα πιτερ νορθ τελικα να ανακαλυπτω πως με προοριζες απλά για τη σούφρα που ο πιτερ νορθ θα ξεσκίσει.
Μπορεί απτην άλλη να μου πεις "μα αυτό αξίζει στους ελ" και θα έχεις και δίκιο, αλλά όταν ο ελ το αντιληφθεί θα το διώξει γιατί ο ελ προφανώς εχει διαφορετικη γνωμη απο εμας και νομίζει πως αξίζει κατι καλύτερο απο αυτο.
Του Κούλη δεν αναφέρει συνολικά κόστη και οφέλη.
Δεν είμαι καν σίγουρος ότι στέκει ποσοτικά ο ισχυρισμός ότι τάζει λιγοτερα.
Το προγραμμα της Θεσσαλονικης βασιζοταν στο οτι εχουμε αφησει 12 δις στον μηχανισμο στηριξης (που θα πηγαιναν για το χρεος) και θα παμε να τα παρουμε να τα φαμε.
Να μη λετε ψεμματα ρε απατεωνες.
Ουτε εσοδα,ουτε εξοδα.
12 δις ετοιμα να τα φαμε.Αυτο ηταν το προγραμμα σας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Μαυροβασίλης
τί υπολόγισε ρε κορόιδο;

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
Αυτό θα φανεί.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 11:19Το θέμα ειναι ποιος τολμάει να το απαγορέψει.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 09:56Πρέπει να απαγορευτεί πλήρως το άσυλο, ώστε ακόμα και οι ιδέες να ακούγονται ελεύθερα. Πραγματικά ελεύθερα, όχι μόνο ο,τι επιτρέπουν οι αναρχομπαχαλοι να ακούγεται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ξεχνατε οτι το ασυλο ειχε καταργηθει επι Σαμαρα και οτι το συριζα το επανεφερε.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 12:15Αυτό θα φανεί.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 11:19Το θέμα ειναι ποιος τολμάει να το απαγορέψει.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 09:56Πρέπει να απαγορευτεί πλήρως το άσυλο, ώστε ακόμα και οι ιδέες να ακούγονται ελεύθερα. Πραγματικά ελεύθερα, όχι μόνο ο,τι επιτρέπουν οι αναρχομπαχαλοι να ακούγεται.
Θα το ξανακαταργησουμε.
Δεν θυμαστε τοσες φορες την αστυνομια να μπαινει ΑΠΘ και Πολυτεχνειο ;
- Otto Weininger
Εννοείται αυτό. Απλά θα ήθελα να τελειώνουμε μια και έξω με αυτό τι θέμα.under έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 12:18Ξεχνατε οτι το ασυλο ειχε καταργηθει επι Σαμαρα και οτι το συριζα το επανεφερε.
Θα το ξανακαταργησουμε.
Δεν θυμαστε τοσες φορες την αστυνομια να μπαινει ΑΠΘ και Πολυτεχνειο ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν γινεται εφοσον υπαρχει ο βοθρος που ονομαζεται αριστερα και υποσχεται να το επαναφερει αν εκλεγει.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 12:19Εννοείται αυτό. Απλά θα ήθελα να τελειώνουμε μια και έξω με αυτό τι θέμα.
Αυτο που γινεται ειναι να το καταργουμε εμεις.
Άμα το διαβάσεις αντί να χαζεύεις μαϊμούδες να μιλάνε σε βοθροκαναλα έχει ακριβη νούμερα και μάλιστα μερικά πάρα πολύ μεγάλα πχ 5 δις για τα διάφορα επιδόματα.
Στην ουσία είναι φίδια μόνο ως προς τις παραδοχές για τα έσοδα, namely ότι θα μας χαρίσουν τα χρέη και θα τα σκάσει η ΕΚΤ για την πολιτική του Βαρουφάκη.
- Μαυροβασίλης
ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ!!!

Αν μπορούσα να περιγράψω αισθητικές, του Τσίπρα βασικά έπαιζε με την αίσθηση entitlement του αδικημένου λαού.
Του Κούλη εινα το φυλλάδιο της ιδιωτικής ασφαλιστικής που σου δείχνει τη χαμογελαστη βαμμένη μουναρα να σε υποδέχεται για τζάμπα εξετάσεις και όταν υπογράφεις στην πρώτη ανάγκη μια χοντρή σου λέει ότι τα πρώτα 500 ευρώ τα σκας εσυ και τα υπόλοιπα έτσι κι αλλιώς δεν καλύπτονται γιατί είχες πάθει αμυγδαλίτιδα πριν 20 χρόνια.
Του Κούλη εινα το φυλλάδιο της ιδιωτικής ασφαλιστικής που σου δείχνει τη χαμογελαστη βαμμένη μουναρα να σε υποδέχεται για τζάμπα εξετάσεις και όταν υπογράφεις στην πρώτη ανάγκη μια χοντρή σου λέει ότι τα πρώτα 500 ευρώ τα σκας εσυ και τα υπόλοιπα έτσι κι αλλιώς δεν καλύπτονται γιατί είχες πάθει αμυγδαλίτιδα πριν 20 χρόνια.
-
μαυροβασιλη εισαι αδικος.foscilis έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 13:00Αν μπορούσα να περιγράψω αισθητικές, του Τσίπρα βασικά έπαιζε με την αίσθηση entitlement του αδικημένου λαού.
Να 90 δις κοστολογημενα και δικαιολογημενα
- Μαυροβασίλης
έχει βάση ο παραλληλισμός του φος αλλά με ένα κλικ πιο σύγχρονο του Κ., κάτι σε σταρταπερ πιτσινγκ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αύριο η παρουσίαση του προγράμματος Τσιπρα για την εθνική ανασυγκρότηση της Ελλάδος
από georgebi » 21 Οκτ 2024, 13:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 18:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διακαναλική Παρουσίαση ΜΜΕ - κΛ
από Saliveros » 21 Ιουν 2023, 21:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
23 Ιουν 2023, 08:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη παρουσίαση του βιβλίου του Κασσελάκη
από georgebi » 16 Ιαν 2025, 20:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Ιαν 2025, 15:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε πάει ποτέ σε παρουσίαση εταιρείας πυραμίδας;
από Εκτωρ » 19 Μάιος 2023, 03:15 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-