Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Οι τηλεφωνικές καταγγελίες θα περιορίζονται στο κάπνισμα ή θα περιλαμβάνουν και σνιφάρισμα;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Την forthnet-nova θα την αγοράσει ο Μαρινάκης.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 21:20
Ισχύει τελικά ότι η γραμμή παρέχεται από φορθνετ. Απο το μεσημέρι εν τω μεταξύ, έχω διαβάσει μια ντουζίνα σχόλια μπαοκτσήδων σε καθε αθλητικο σάιτ να προειδοποιούν ότι τα εσοδα απ'τις κλησεις πανε στον Μαρινάκη, και ότι κανένας τους δεν θα πρέπει να παίρνει τηλ εκεί, διαδόσται κτλ
Μακάρι για να ανέβει ο ανταγωνισμός στις εταιρείες Τηλεπικοινωνιών και να πέσουν οι τιμές.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πάντως αν τυχόν τον επόμενο καιρό, παρατηρηθεί στη συμπρωτεύουσα και πέριξ, ιδιαίτερα μειωμένη κίνηση καταγγελιών στον εν λόγω αριθμό,εν συγκρίσει πχ με Αθήνα και άλλες νότιες περιοχές, θα ξέρουμε τι φταίει.Μηχανικός έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 21:32Την forthnet-nova θα την αγοράσει ο Μαρινάκης.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 21:20
Ισχύει τελικά ότι η γραμμή παρέχεται από φορθνετ. Απο το μεσημέρι εν τω μεταξύ, έχω διαβάσει μια ντουζίνα σχόλια μπαοκτσήδων σε καθε αθλητικο σάιτ να προειδοποιούν ότι τα εσοδα απ'τις κλησεις πανε στον Μαρινάκη, και ότι κανένας τους δεν θα πρέπει να παίρνει τηλ εκεί, διαδόσται κτλ
Μακάρι για να ανέβει ο ανταγωνισμός στις εταιρείες Τηλεπικοινωνιών και να πέσουν οι τιμές.

- κυριος Μακης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ημουν σε μαγαζι με φοιτητοκοσμο ημερα το βραδυ στο περιστερι.
Δεν καπνισε ουτε ενας μεσα.Ο σερβιτορος ειδοποιουσε καθε παρεα οτι δεν επιτρεπεται το καπνισμα.Μια παρεα τριων ατομων εφυγε.Σε dt το τραπεζι το πηραν αλλοι.
Οσοι ηθελαν να καπνισουν εβγαιναν εξω.
Δεν καπνισε ουτε ενας μεσα.Ο σερβιτορος ειδοποιουσε καθε παρεα οτι δεν επιτρεπεται το καπνισμα.Μια παρεα τριων ατομων εφυγε.Σε dt το τραπεζι το πηραν αλλοι.
Οσοι ηθελαν να καπνισουν εβγαιναν εξω.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Ρε ‘σείς έλεος 
Αντί να σκεφτούμε πόσα θα κερδίσουμε από τους λιγότερο καπνιστές κοιτάτε ποιος παίρνει τα έσοδα της φορθνετ;

Αντί να σκεφτούμε πόσα θα κερδίσουμε από τους λιγότερο καπνιστές κοιτάτε ποιος παίρνει τα έσοδα της φορθνετ;
~~¥~~
- hellegennes
Εμένα με ενδιαφέρει, παρότι μπορείς να δεις καθαρά με ποιο μέρος είμαι στην συζήτηση.
Πρώτη φορά ακούω κρατική υπηρεσία να χρεώνεται με όφελος τρίτου.
Μήπως να δώσουμε και τα έσοδα από τις κλήσεις στο 100 στην Wind;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
προτείνω να απαγορευτεί το εμπόριο καπνού και η καλλιέργεια να επιτρέπεται μόνο για προσωπική χρήση.η τρύπα στα έσοδα μπορεί να καλυφτεί από ένα νέο φόρο που θα πληρώνουν όλοι όσοι ανασαίνουν.πως σας φαίνεται σαν ιδέα?
πηγα σε παραδοσιακο καφενειο, να πληρωθω κατι που μου χρωστουσαν. συνηθως ειχε 2 μετρα ορατοτητα, και μολις ανοιγες την πορτα εβλεπες το ντουμανι να βγαινει εξω.
δεν καπνιζε κανεις. βεβαια η νικοτινη εχει ποτισει τους κιτρινισμενους τοιχους, και μια μυρωδια εξακολουθει να υπαρχει.
δεν καπνιζε κανεις. βεβαια η νικοτινη εχει ποτισει τους κιτρινισμενους τοιχους, και μια μυρωδια εξακολουθει να υπαρχει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είναι ένα ζήτημα στο οποίο η νέα κυβέρνηση υποσκελίζει την προηγούμενη.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 01:03Εύχομαι να τα καταφέρει ο υπουργός και να περάσει ο αντικαπνιστικος νόμος. Με λιγότερα τσιγάρα και λιγότερες μολοτωφ, η ζωή μας θα γίνει λίγο καλύτερη και θα παλέψουμε έτσι καπως την εξαθλίωση, τον εξανδραποδισμο της χώρας μας και την μετατροπή της σε ειδική οικονομική ζώνη της Ευρώπης.
Μακάρι όλες οι κυβερνήσεις εφεξής να είναι δημιουργικές κι όχι καταστροφικές.
-
ορίστε τα καθάρματα,θα βάλουν τα γεροντάκια να σνιφάρουν τα ντουβάριαΑσέβαστος έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 09:17πηγα σε παραδοσιακο καφενειο, να πληρωθω κατι που μου χρωστουσαν. συνηθως ειχε 2 μετρα ορατοτητα, και μολις ανοιγες την πορτα εβλεπες το ντουμανι να βγαινει εξω.
Χθες στο Σκάι, έδειξε γκάλοπ που υπήρχε αποδοχή από τον κόσμο 75% στον αντικαπνιστικό νόμο (κάπου 65% στους συριζαίους).
Τέλος, καθιερώθηκε, γίναμε Ευρώπη.
Στις 20/11 είχαμε 87 καταγγελίες στο 1142.
Τέλος, καθιερώθηκε, γίναμε Ευρώπη.

Στις 20/11 είχαμε 87 καταγγελίες στο 1142.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 22 Νοέμ 2019, 09:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δηλαδή ο Βελόπουλος που αντιμάχεται τον αντικαπνιστικό πάει για 25%; 
Καλό δούλεμα ρίχνει στους καπνιστές πάντως...

Καλό δούλεμα ρίχνει στους καπνιστές πάντως...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Απρ 2024, 23:02