Στη φαντασία σου. Ανέξοδο είναι το να πουλάει κανείς κομμουνισμό.
Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
- Golden Age
Re: Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
klama

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Frappezitis
Re: Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανηρτησαν αφίσα του Κεμάλ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Κι όμως το Δεσποινάκι - που τη γνώρισα με εχμ μύστακα στο άνω χείλος στη Φιλοσοφική- αποδείχτηκε πολύ καλύτερη από δεκάδες υπουργούς εξωτερικών με παπαρομήκεις δηλώσεις και φληναφήματα.
Τοις έργοις κάποιος κρίνεται ,όχι τοις λόγοις.
Τοις έργοις κάποιος κρίνεται ,όχι τοις λόγοις.
georgebi έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 16:33nyxtovios έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 15:52Οι κάτοικοι της βόρειας Μακεδονίας έχουν φάει μεγαλύτερο παπά. Αγάλματα του Αλέξανδρου, βρακια με το Φίλιππο και συνεχές κλαψιμο και σπάμ για το πως τους πήραν τη Μακεδονία τους. Και αυτά τα αναπαράγει από τον τελευταίο κατσικομπηχτη ως και η επίσημη κυβέρνηση τους.SpoilerShowSpoilerShowΜέχρι και οι Έλληνες φαντάζουν πολιτισμένοι μπροστά τους.
Δεν φανταζόμουν πως θα το λεγα ποτέ για ένα σκουπιδι σαν και σενα.... αλλά
Αυτό φυσικά δεν αλλάζει στο ελάχιστο την άποψή μου για σενα ...οποτε τώρα για να μη ξεθαρρεύεις

Ειρωνικό σχόλιο ήτο και πήγαινε στον βινγκιτέτοιο δικέ μου.Pillars έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 15:59Ρομαντική προσέγγιση αλλά στην πραγματική ζωή υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια πανίσχυροι διεθνείς εμπορικοί νόμοι που απαγορεύουν την χρήση ονόματος που προκαλεί σύγχυση και φυσικά έδιναν στην χώρα μας το δικαίωμα να ασκήσει αγωγή για τεράστια χρηματική αποζημίωση εφόσον συνέχιζαν αυτήν την τακτική.

Εσύ τα λες οχτώ χαρές, όχι μόνον μία.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αρα και η Ρωσία μπορεί να ονομάσει την χώρα της Ελλάδα και την γλώσσα τους ελληνική, όπως και η Κίνα να μετονομαστεί σε Ελλάδα με την γλώσσα τους ελληνική. Έτσι, έλληνας - ρώσος - κινέζος, θα μιλάνε ελληνικά, χωρίς να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον.Φοβερό!
Μετά το ΠΟΠ δεν έχει ΣΤΟΠ, που έλεγε μια παλιά διαφήμιση.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σιγά που τον ενδιαφέρει.πατησιωτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 16:07Χωρίς σεντόνια είτε για Ποντίους είτε για Μακεδονίες δεν μπορείς να δεις την όλη εξέλιξη των γεγονότων.

Ενδιαφέρει άλλους όμως, οπότε καλώς τα γράφεις

- Communio Sancta
Σου είπα, δεν θα συνεχίσω στη συζήτηση αυτή. Δεν είμαστε στο 2008, όταν δεν υπάρχει συζήτηση με σεβασμό στη διαφορετική άποψη, δεν θα μιλάμε, και δεν το λέω για σένα αυτό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Ίσως φανεί περίεργο σε κάποιους, αλλά ο κόσμος δε χωρίζεται στους Έλληνες και σε αυτούς που θα ήθελαν να είναι Έλληνες.vagabondo έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 22:21Αρα και η Ρωσία μπορεί να ονομάσει την χώρα της Ελλάδα και την γλώσσα τους ελληνική, όπως και η Κίνα να μετονομαστεί σε Ελλάδα με την γλώσσα τους ελληνική. Έτσι, έλληνας - ρώσος - κινέζος, θα μιλάνε ελληνικά, χωρίς να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον.Φοβερό!
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όπου ελληνες, βάλε οποίο έθνος θες. Άλλο είναι το νόημα του μηνύματος.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑20 Ιούλ 2024, 02:43Ίσως φανεί περίεργο σε κάποιους, αλλά ο κόσμος δε χωρίζεται στους Έλληνες και σε αυτούς που θα ήθελαν να είναι Έλληνες.vagabondo έγραψε: ↑19 Ιούλ 2024, 22:21Αρα και η Ρωσία μπορεί να ονομάσει την χώρα της Ελλάδα και την γλώσσα τους ελληνική, όπως και η Κίνα να μετονομαστεί σε Ελλάδα με την γλώσσα τους ελληνική. Έτσι, έλληνας - ρώσος - κινέζος, θα μιλάνε ελληνικά, χωρίς να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον.Φοβερό!
Occasio facit furem
- Μαδουραίος
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στα 4 το Κουλισταν.Η αφίσα της εκδήλωσης του Έντι Ράμα στην Θεσσαλονική.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 13:12 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 1974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Μαρ 2025, 18:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΣτΕ ακυρωσε προστιμο υψους 40000 ευρω στην ΝΔ
από George_V » 15 Απρ 2025, 16:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-