Είπα οτι έχω κάποιο πρόβλημα με το βίντεο;Baldur έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 19:40Ειμαι αρκετα αργος, θα ζητουσα την υπομονη σου για να καταλαβω.gassim έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 19:14Νομίζω οτι αυτό που είπα είναι αρκετά απλό.Baldur έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 18:41
Βοηθησε με να καταλαβω το συλλογισμο σου. Αν παει η υποθεση δικαστικα και ο Μαρινακης είτε δεν φερει αποδεικτικα στοιχεια ειτε αποφυγει την ολη φαση εξωδικαστικα, αυτο αποτελει αποδειξη πως στη χωρα μας δεν υπαρχουν υπογειες συναλλαγες μεταξυ πολιτικης εξουσιας, πιστωτικων ιδρυματων και ΜΜΕ;
Αυτο ισχυριζεσαι ή σε χανω στη μεταφραση;
Αν κατηγορείς κάποιον για κάτι πρέπει και να μπορείς να το στηρίξεις κάπου.
Αρα, το προβλημα σου σε ΟΛΟ το βιντεο του Μαρινακη ειναι τα 5" δευτερολεπτα που στο γραφικο για το λιβανισμα απο οσφυοκαμπτες ΑΡΔ στην εκαστοτε κυβερνηση χρησιμοποιηθηκε περιπαικτικα η φυσιογνωμια του Πορτοσαλτε; Κοινως, αν αφαιρεσουμε εκεινα τα 3" ή αν αλλαζαμε το γραφικο και το λογοπαιγνιο με το επωνυμο, συντασσεσαι με το νοημα του βιντεο (Α) ή θεωρεις πως το συνολικο thesis ειναι ατοπο (Β);
Ή μηπως (Γ) το βιντεο ειναι απολυτως ευστοχο με μονη παραφωνια τον Πορτοσαλτε, οτι δηλαδη υπαρχει μηντιακο κατεστημενο που εχει παρε-δωσε με την πολιτικη εξουσια αλλα ο Πορτοσαλτε δεν ειναι μερος του;
Ο καθένας λέει οτι γουστάρει, κανένα πρόβλημα δεν έχω με αυτό.
Όποιος νιώθει οτι θίγεται πάει στα δικαστήρια.
Αν με ρωτάς αν πιστεύω οτι υπάρχει πάρεδωσε των καναλιών με την εκάστοτε κυβέρνηση θα σου έλεγα οτι είναι πολύ πιθανό αλλά δεν ξέρω σε τι βαθμό συμβαίνει.
Στην μια περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα υπήρξε τέτοια απόπειρα για στήσιμο απο πλευράς Παπά, η δικαιοσύνη λειτούργησε. Μπορεί να υπήρξαν κι άλλες 100 περιπτώσεις που να μην λειτούργησε, τι να σου πω, δεν ξέρω.