Ξέρεις ποιον μου θυμίζεις;Machine ghost έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 11:26αμα δεν κανει δουλεια ένας στα κηποτεχνικά του ζήτα απο τη Fata_Morgana κανάδυό εχει ενα σωρο ανταλλακτικα τροπετα κλπΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 11:23Χαρά μου, οι χειρωνάκτες και χειρωνάκτισσες ασχολούνται μαζί μου, χωρίς καν τους ενοχλήσω.Machine ghost έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 11:18
το μυστρι το πηλοφόρι.
δεν πα να βρεις κανα γκόμενο λέω εγω, μπας και ησυχάσουμε.
Οπότε προτείνω να απευθύνεις τη συμβουλή για γκόμενους στη δική τους χλαπατσοφύρα.
Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
- Fata_Morgana
Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
-
Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
αμα είναι να σκάσεις ,ρε πρεμούρα να γεννησεις, ρίχτο να δούμε για την μαλακία σου τι παίζει η ηλικία σου ,Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 17:49Ξέρεις ποιον μου θυμίζεις;Machine ghost έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 11:26αμα δεν κανει δουλεια ένας στα κηποτεχνικά του ζήτα απο τη Fata_Morgana κανάδυό εχει ενα σωρο ανταλλακτικα τροπετα κλπ
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Fata_Morgana
Ναι αλλά σου πάει καθόλου στο μυαλο ποιον μου θυμίζεις;Machine ghost έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 18:39αμα είναι να σκάσεις ,ρε πρεμούρα να γεννησεις, ρίχτο να δούμε για την μαλακία σου τι παίζει η ηλικία σου ,Fata_Morgana έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 17:49Ξέρεις ποιον μου θυμίζεις;Machine ghost έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 11:26
αμα δεν κανει δουλεια ένας στα κηποτεχνικά του ζήτα απο τη Fata_Morgana κανάδυό εχει ενα σωρο ανταλλακτικα τροπετα κλπ
-
για αρχή εισαι λάθος στο φύλο.
στο δικό σου μυαλό μετα συγχωρησεως πάει,
που σκατά να ξερω.
που σκατά να ξερω.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Fata_Morgana
Δεν είμαι λάθος στο φύλο. Και αφού δε μαντευεις, δε σου λεω.Machine ghost έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 19:11για αρχή εισαι λάθος στο φύλο.
που σκατά να ξερω.
-
εχέσκα. και η βάρκα έγυρε οθε τα σκατά τες πα φιλεναδίτσα η Ελένη είμαι.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Eθνικοκοινωνιστης
βαλτε μεσα και τις λεκανατζουδες που μολις κοπηκαν τα 0.60 της υπογας το γυρισαν και καλα σε αγανακτισμενους δεξιους 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
πηζον και μαδουραιος. τετοια ζημια στους ζαιους δεν εχει κανει ουτε ο πολακης.βοθρατζης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 16:37καταθέστε προτάσεις και στο τέλος θα φτιάξουμε και ψηφοφορία
είναι σημαντικό να αναδείξουμε ποιοι όντως κάνουν δουλειά
ποιοι ξεπλένουν την κυβερνησάρα που τσίμπησε το 41% στις πρόσφατες εκλογές και απ ότι φαίνεται κυβερνά τον τόπο με τον δικό της τρόπο
ρουφιανέψτε ελεύθερα και μη φοβάστε τον κρυφό μηχανισμό φακελώματος
αφορμή του τοπικ η κονσέρβα απάντηση του πρετεντέρη...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
+ ΤοξοβολοςΑσέβαστος έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 23:28πηζον και μαδουραιος. τετοια ζημια στους ζαιους δεν εχει κανει ουτε ο πολακης.βοθρατζης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 16:37καταθέστε προτάσεις και στο τέλος θα φτιάξουμε και ψηφοφορία
είναι σημαντικό να αναδείξουμε ποιοι όντως κάνουν δουλειά
ποιοι ξεπλένουν την κυβερνησάρα που τσίμπησε το 41% στις πρόσφατες εκλογές και απ ότι φαίνεται κυβερνά τον τόπο με τον δικό της τρόπο
ρουφιανέψτε ελεύθερα και μη φοβάστε τον κρυφό μηχανισμό φακελώματος
αφορμή του τοπικ η κονσέρβα απάντηση του πρετεντέρη...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα ψηφίσω και εγώ τελικά. Σέλευκας.
Τοξοβολος, οττο και πατησιωτης είναι άλλη κατηγορία
Τοξοβολος, οττο και πατησιωτης είναι άλλη κατηγορία
Μη με λες τούτο τοιούτε. Δλδ θες να μου πεις οτι δεν πρόσεξες οτι ο τύπος είναι κράχτης των σιχαμερών ναζί; 50000+ ποστς. Πως;
Αυτό μάλιστα, είναι όντως ενδιαφέρον.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σίμπα γριά το μουνοδαύλι
Θα βάλω την NSA να τηνε τσακώσει την υστέρω
Θα βάλω την NSA να τηνε τσακώσει την υστέρω

Χασκογελάνε τα δάσα.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 19:20βαλτε μεσα και τις λεκανατζουδες που μολις κοπηκαν τα 0.60 της υπογας το γυρισαν και καλα σε αγανακτισμενους δεξιους

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάποιον τίτλο Ευγενείας;
από Exodus » 27 Ιαν 2024, 19:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 83 Απαντήσεις
- 3715 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
27 Αύγ 2024, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δέν ξέρω τι τίτλο να βάλω ντρέπομαι.
από Niki » 30 Σεπ 2024, 13:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
09 Οκτ 2024, 21:12
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1828 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
19 Ιουν 2023, 12:03