Ο Ταχιάος είναι η ιδεολογική συνέχεια του Μπουτάρη. Μετά να μην παραπονιέσαι εαν βγει δήμαρχος και συνεχίσει τις περίεργες εθνοιμηδενιστικές δηλώσεις και πολιτικές σε ανάλογα θέματα. Εκλογή Ταχιάου θα παρουσιαστεί σαν "δικαίωση" του Μπουτάρη σε αυτά τα θέματα. Εκτός κι αν θα παρηγοριέσαι με το ότι...δεν κέρδισαν οι ΠΑΟΚτζήδες.hades έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 22:06Στις συγκεκριμένες εκλογές ναι Δεν γουστάρω να γίνει η πόλη βιαλετι του Ρώσου Ξέρω ότι και οΤαχιαος είναι πολικαντης δεν θα πάει σε φουλ κόντρα με τον ρπ αλλά τον προτιμώ από ορφανό η νοτοπουλου
Ούτε ψωμί ούτε νερό στον προσκυνημένο νενέκο Ταχιάο
- Golden Age
Re: Ούτε ψωμί ούτε νερό στον προσκυνημένο νενέκο Ταχιάο
Ένα δίκιο το έχεις .Πληροφοριακά έμμεσα ο Μπουταρ τσογλαν σπρώχνει Ορφανό . Οι δημοτικές είναι άλλη φάση από τις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές. Παίζει πολύ και το προσωπικό στοιχείο .Golden Age έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 00:06Ο Ταχιάος είναι η ιδεολογική συνέχεια του Μπουτάρη. Μετά να μην παραπονιέσαι εαν βγει δήμαρχος και συνεχίσει τις περίεργες εθνοιμηδενιστικές δηλώσεις και πολιτικές σε ανάλογα θέματα. Εκλογή Ταχιάου θα παρουσιαστεί σαν "δικαίωση" του Μπουτάρη σε αυτά τα θέματα. Εκτός κι αν θα παρηγοριέσαι με το ότι...δεν κέρδισαν οι ΠΑΟΚτζήδες.
Το διακύβευμα είναι να μην πέσει η δημαρχία στα χέρια του Ρώσου. Ούτε Ροστόφ θα γίνει η πόλη ούτε Πειραίας . Ο ΡΠ θέλει δικό του δήμαρχο λόγω του καινούριου γηπέδου που σχεδιάζει .Θέλει να του χαρίσουν και άλλα .
Εδώ η παράταξη Ανάποδη Πόλη αντιτάσετε στο γήπεδο τους και τους έβγαλαν φόρα παρτίδα στο νετ με φωτο και βιογραφικά με την λεζάντα σκίστες τους .
Όποιος παρακολούθησε το χθεσινό πανηγυράκι και με το ποιος αντέδρασε στο κατέβασμα των σημαίων τους από δημαρχείο θα πάρει μια εικόνα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ο Ταχιαος ειναι η συνεχεια της συμμοριας ατσαλακωτου-Ψωμιαδη.Πραγματικα υπαρχουνανθρωποι που θα ψηφισουν δημαρχο με βαση την οπαδικη τους αποψη. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η μισή πόλη σίγουρα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μα ψηφιζω στον Δημο Θεσσαλονικης και θα στηριξω Ζαριανοπουλο για δημαρχο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Δεν διαφωνώ για τον Ορφανό. Το 'χα πει απο όταν τον είχε στηρίξει επίσημα ο Μπουτάρης. Όπως επίσης και για το ότι κατεβάζει τον Κούδα, ο οποίος καλός ή κακώς τον τελευταίο χρόνο εκδηλώθηκε με το νεοταξικό παρεάκι της εθνομηδενιστικής πρωτοβουλίας με τον Τρεμόπουλο.hades έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 08:02Ένα δίκιο το έχεις .Πληροφοριακά έμμεσα ο Μπουταρ τσογλαν σπρώχνει Ορφανό . Οι δημοτικές είναι άλλη φάση από τις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές. Παίζει πολύ και το προσωπικό στοιχείο .Golden Age έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 00:06Ο Ταχιάος είναι η ιδεολογική συνέχεια του Μπουτάρη. Μετά να μην παραπονιέσαι εαν βγει δήμαρχος και συνεχίσει τις περίεργες εθνοιμηδενιστικές δηλώσεις και πολιτικές σε ανάλογα θέματα. Εκλογή Ταχιάου θα παρουσιαστεί σαν "δικαίωση" του Μπουτάρη σε αυτά τα θέματα. Εκτός κι αν θα παρηγοριέσαι με το ότι...δεν κέρδισαν οι ΠΑΟΚτζήδες.
Το διακύβευμα είναι να μην πέσει η δημαρχία στα χέρια του Ρώσου. Ούτε Ροστόφ θα γίνει η πόλη ούτε Πειραίας . Ο ΡΠ θέλει δικό του δήμαρχο λόγω του καινούριου γηπέδου που σχεδιάζει .Θέλει να του χαρίσουν και άλλα .
Εδώ η παράταξη Ανάποδη Πόλη αντιτάσετε στο γήπεδο τους και τους έβγαλαν φόρα παρτίδα στο νετ με φωτο και βιογραφικά με την λεζάντα σκίστες τους .
Όποιος παρακολούθησε το χθεσινό πανηγυράκι και με το ποιος αντέδρασε στο κατέβασμα των σημαίων τους από δημαρχείο θα πάρει μια εικόνα
Όμως η ανοιχτή ιδεολογική έκφραση των θέσεων του Μπουτάρη, είναι ο Ταχιάος (και η Νοτοπούλου βέβαια). Η ψήφισή του είναι σαν "δικαίωση" των όσων έκανε σε αυτά τα θέματα.
Σίγουρα στα δημοτικά παίζουν ρόλο και οι προσωπικότητες πέραν των ιδεολογιών. Και όσον αφορά το Σαββίδη, μπορείς να πεις χίλια δυο.
Σε εθνικά ευαίσθητες όμως περιοχές (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη συμπρωτεύουσα της Ελλάδος), παίζει σημαντικό ρόλο να μην υπάρχει εθνομηδενιστής δήμαρχος. Και ειδικά όταν έχουμε χοντρά θέματα μπροστά μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 14 Μάιος 2019, 08:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Γελάει ο κόσμοςzteo έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 08:22Μα ψηφιζω στον Δημο Θεσσαλονικης και θα στηριξω Ζαριανοπουλο για δημαρχο.
Ποιος κόσμος γελάει και γιατί;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 08:24Γελάει ο κόσμος
Ποιος κοσμος γελαει?Εδω λετε καποιοι να ψηφισουν με κριτηριο ποιος δημαρχος θα οφελησει τον Παοκ η ποιος δημαρχος θα φωναζει η Μακεδονια ειναι Ελληνικη ενω το βασικο προβλημα της Θεσσαλονικης ειναι η ελλειψη θεσεων εργασιας για το οποιο ολοι οι παραπανω σφυριζουν αδιαφορα.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 08:24Γελάει ο κόσμος
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
zteo έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 08:22Μα ψηφιζω στον Δημο Θεσσαλονικης και θα στηριξω Ζαριανοπουλο για δημαρχο.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Η σωστή τοποθέτηση είναι "Κοίτα, αν και εσύ έβγαζες τα λεφτά του με τον τρόπο που τα έβγαλε και αυτός, θα είχες τους εχθρούς του γι'αυτό θα είχες και πιστόλι."
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ένας εσύ και ο άλλος είναι ο σκωληξ από κάτω
Ιβάν γερά γαμα τα λιμα
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 08:24Γελάει ο κόσμος
Εντάξει θα πάρει 156 ψήφους όσες είναι οι σκατογριες
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων δεν ταυτίζονται ούτε με την αριστερά ούτε με τα συνδικάτα
από metarrythmistis » 09 Μάιος 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από metarrythmistis
09 Μάιος 2023, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1906 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-