Και άλλοι το παθανε αυτοbreak έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:46Μου ανακοίνωσαν ότι είμαι εφορευτική παρόλο που δεν είχα πάρει καμία ειδοποίηση. Μου είπαν ότι αν ψηφίσω και δεν καθίσω θα μου κάνουν αναφορά.
Τα πήρα στο κρανίο και έφυγα χωρίς να ψηφίσω.
Τώρα βράζω στο ζουμί μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να επιστρέψω και να ψηφίσω ή όχι.
Ψηφισατε;
- nikos_hellas
Re: Ψηφισατε;
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
κοιτα εδω ο λιγουρηςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:48Τί είχες σκοπό να το ρίξεις;break έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:46Μου ανακοίνωσαν ότι είμαι εφορευτική παρόλο που δεν είχα πάρει καμία ειδοποίηση. Μου είπαν ότι αν ψηφίσω και δεν καθίσω θα μου κάνουν αναφορά.
Τώρα βράζω στο ζουμί μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να επιστρέψω και να ψηφίσω ή όχι.

- Σαρακατσανος
Οπ δικός μας. Για κόμμα που κάνει καμπάνια ουσιαστικά μέσω διαδικτύου και στηρίζεται στις δωρεές των μελών του, καλά πάει.
Να εγγραφείς από τώρα μέλος, για να επηρεάσεις κι εσύ την πορεία

Επαναστατικός ορθολογισμός!
ΥΓ 1 Είναι δυνατόν να απορροφηθεί κόμμα που διέγραψε τον ιδρυτή του γιατί προσπάθησε να κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα; Με το καλημέρα έδωσε διαπιστευτήρια.
ΥΓ 2 Πολύ δύσκολη επιλογή των ευρωβουλευτών , καθώς τα βιογραφικά είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Ρωτάς υποθέτω για να δεις αν θα με συμβουλέψεις να επιστρέψω ή όχι

πάνε να ψηφίσεις στις 18:55 και μετά κάτσε για την καταμέτρηση αν είσαι σε μικρό εκλογικό τμήμα. Διαφορετικά κατσε σπίτι σου ή πάρε το ρίσκο, σιγά μη σου κάνουν αναφορά, πάνω από τους μισούς δεν πήγαν τίποτα δεν θα κάνουν τα μαλακομπουκώματα που τσεπώνουν χιλιάρικο για 2 μέρες δουλειάnikos_hellas έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:48Και άλλοι το παθανε αυτοbreak έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:46Μου ανακοίνωσαν ότι είμαι εφορευτική παρόλο που δεν είχα πάρει καμία ειδοποίηση. Μου είπαν ότι αν ψηφίσω και δεν καθίσω θα μου κάνουν αναφορά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- nikos_hellas
Δεν το παθα εγωLord Brum έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:51πάνε να ψηφίσεις στις 18:55 και μετά κάτσε για την καταμέτρηση αν είσαι σε μικρό εκλογικό τμήμα. Διαφορετικά κατσε σπίτι σου ή πάρε το ρίσκο, σιγά μη σου κάνουν αναφορά, πάνω από τους μισούς δεν πήγαν τίποτα δεν θα κάνουν τα μαλακομπουκώματα που τσεπώνουν χιλιάρικο για 2 μέρες δουλειάnikos_hellas έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:48Και άλλοι το παθανε αυτοbreak έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:46Μου ανακοίνωσαν ότι είμαι εφορευτική παρόλο που δεν είχα πάρει καμία ειδοποίηση. Μου είπαν ότι αν ψηφίσω και δεν καθίσω θα μου κάνουν αναφορά.
Έτσι κι αλλιώς δεν ψήφισα κανεναν
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Δε μας νοιαζει η ψηφος σου, κανα κορασιο ειχε?

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Τα δείγματα μέχρι τώρα είναι πολύ θετικά, βέβαια, αλλά καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, στην Ελλάδα είμαστε εξάλλου. Και έτσι όπως έχει η πολιτική κατάσταση, δεν ξέρω κατά πόσο είναι βιώσιμο να προσπαθεί ένα κόμμα να μπει μόνο του στη βουλή με grass roots προσέγγιση απλά και μόνο με το ατού ότι είναι γαμάτο, εκσυγχρονιστικό με εξαιρετικές θέσειςΣαρακατσανος έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 13:49Οπ δικός μας. Για κόμμα που κάνει καμπάνια ουσιαστικά μέσω διαδικτύου και στηρίζεται στις δωρεές των μελών του, καλά πάει.
Να εγγραφείς από τώρα μέλος, για να επηρεάσεις κι εσύ την πορεία
Επαναστατικός ορθολογισμός!
ΥΓ 1 Είναι δυνατόν να απορροφηθεί κόμμα που διέγραψε τον ιδρυτή του γιατί προσπάθησε να κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα; Με το καλημέρα έδωσε διαπιστευτήρια.
ΥΓ 2 Πολύ δύσκολη επιλογή των ευρωβουλευτών , καθώς τα βιογραφικά είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

- Northerner
Ψήφισα. Αφού το Jewbook μου λέει σήμερα ότι πρέπει να ψηφίσω. Καλά που δεν μου λέει για ποιον ή αδίστακτα να μου πει ότι αυτό έχει ψηφίσει και για μένα.
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Mολις επεστρεψα
Ψηφισα μονο ευρωεκλογες
Κρεμλη,Τσελεντη-Μασουρακη-Μαλλια
Η καρδια ελεγε να παω να ψηφισω και Κουη-Χαριστεα στις περιφερειακες αλλα το μυαλο δεν με αφησε καθως δεν θελω να βλεπω τον Τζιτζικωστα ουτε ζωγραφιστο
Δημοτικες περασα μονο απεξω
Ψηφισα μονο ευρωεκλογες
Κρεμλη,Τσελεντη-Μασουρακη-Μαλλια
Η καρδια ελεγε να παω να ψηφισω και Κουη-Χαριστεα στις περιφερειακες αλλα το μυαλο δεν με αφησε καθως δεν θελω να βλεπω τον Τζιτζικωστα ουτε ζωγραφιστο
Δημοτικες περασα μονο απεξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 26 Μάιος 2019, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Κάναμε το καθήκον μας 10 η ώρα είχαμε τελειώσει δεν είχε κόσμο μια χαρά

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν είχε αρκετα άτομα εφορευτικής, είχαν έτοιμα πακετακια διπλα δίπλα και φοβούμαι πως θα υπάρχουν πολλά λάθος ψηφοδέλτια σε λάθος φάκελο-κάλπη
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Μετά την Formula 1
-
Τεσσερα δαχτυλα, τεσσερις σταυρους στο ψηφοδελτιο κασιδιαρη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 136 Απαντήσεις
- 2236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
17 Ιουν 2024, 13:52
-
- 54 Απαντήσεις
- 1880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
16 Οκτ 2023, 08:44
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιες εκλογές ψηφίσατε πρώτη φορά?
από George_V » 25 Ιουν 2023, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
25 Ιουν 2023, 19:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δίπλα στο «τι ψηφίσατε ρε μαλακες» βάλτε και το « Και φθηνά είναι».
από Μαδουραίος » 04 Οκτ 2024, 16:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
04 Οκτ 2024, 17:43
-