Εγω το ΣΔΟΕ δε το στελνω
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Εγω το ΣΔΟΕ δε το στελνω
Σωστός ο Κουλης, η φορολογία ειναι κλοπή.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Μα για αυτό θα ψηφίσει τώρα Μητσοτάκη. Για να μπορεί να φοροαποφεύγει ελεύθερος κάτω από την μπλε ουρανό και την γαλάζια θαλασσα

Νδαίικο dna 100%
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Το ειπανε αρκετοι πριν τους ΑνΚαπ, μεταξυ αυτών και ο Ελιζε Ρεκλύ νομίζω ο οποιος ηταν αναρχοκομμουνιστης. Τεσπα βρηκα αυτό:
In the fifth century AD, Augustine of Hippo, who was a proponent of just taxation, described kingdoms as robbers, citing Alexander the Great having faced a similar argument seven centuries earlier:
“ Justice being taken away, then, what are kingdoms but great robberies? For what are robberies themselves, but little kingdoms? … Indeed, that was an apt and true reply which was given to Alexander the Great by a pirate who had been seized. For when that king had asked the man what he meant by keeping hostile possession of the sea, he answered with bold pride, What thou meanest by seizing the whole earth; but because I do it with a petty ship, I am called a robber, whilst thou who dost it with a great fleet art styled emperor.[6]

https://en.wikipedia.org/wiki/Taxation_as_theft
In the fifth century AD, Augustine of Hippo, who was a proponent of just taxation, described kingdoms as robbers, citing Alexander the Great having faced a similar argument seven centuries earlier:
“ Justice being taken away, then, what are kingdoms but great robberies? For what are robberies themselves, but little kingdoms? … Indeed, that was an apt and true reply which was given to Alexander the Great by a pirate who had been seized. For when that king had asked the man what he meant by keeping hostile possession of the sea, he answered with bold pride, What thou meanest by seizing the whole earth; but because I do it with a petty ship, I am called a robber, whilst thou who dost it with a great fleet art styled emperor.[6]

https://en.wikipedia.org/wiki/Taxation_as_theft
Το ξέρουμε ρε. Ή νομίζεις πως ο αναρχοκαπιταλισμός γεννήθηκε έτσι και κανένας μέχρι πριν λίγα χρόνια δε μπορούσε να διανοηθεί την παρασιτική φύση του Κράτους; Και στην αρχαία Κίνα τα είπαν.
-
κοίτα πλακίτσα οι ζαίοι με τον άνθρωπο όταν οι ίδιοι ψήφισαν Αλέξη για να βάζουν τα χέρια τους στις τσέπες των άλλων
Σχόλιο από έναν που ψήφισε τον Τσίπρα για να βαράει το νταούλι και να χορεύουν οι αγορές
και να καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο ένα άρθρο.

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Σωστος, το ειπαν στην αρχαια Κινα.

Τσέκαρε το βιβλίο του Rothbard "Economic Thought Before Adam Smith", θα βρεις πολλά που θα σ' εκπλήξουν.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:14Σωστος, το ειπαν στην αρχαια Κινα.Αλλα αυτο με τον Μεγαλέκο δεν το ήξερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 12 Ιουν 2019, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι τον ανθρωπάκι μωρέ. Δεν τον άφησε ο Τσίπρας να κλέβει ελεύθερα το δημόσιο. Του έστελνε το ΣΔΟΕ.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:12κοίτα πλακίτσα οι ζαίοι με τον άνθρωπο όταν οι ίδιοι ψήφισαν Αλέξη για να βάζουν τα χέρια τους στις τσέπες των άλλων
Ψηφιζεις την εγκλημ; τικη οργάνωση που τα τσεπωνε από διάφορες "Siemens" για να αγοράζει το ελληνικό δημόσιο υπερκοστολογημένα προϊόντα, κλέβοντας έτσι τον κόσμο και πλουτιζοντας οι ίδιοι. Κι εσύ τώρα έρχεσαι και κατηγορείς άλλους. Εσύ! Που ψηφίζεις τους χειριστους. Αυτούς που χρεωκόπησαν την Ελλάδα.
Εχεις χάσει την μπάλα. Προφανώς για αυτό δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό πιυ είπε ο εν δυνάμει φοροφυγας στο βίντεο, είναι τελικά υπέρ του Συριζα
ΥΓ: Μπραβο που δεν βρίζεις πια. Το είχες τερματίσει
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εδώ κάπου να υπενθυμίσουμε στους νουδούκους οτι επί ΝΔ θεσπίστηκε η παγκόσμια πρωτοτυπία της "προκαταβολής φόρου" και μάλιστα κατά 100%.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν μπορώ να κανω κατι τετοιο, να διαβάζω πρωτοτυπα βιβλία. Μου αρέσει να διαβάζω συγχρονα reviews για το εργο των παλιότερων - οχι μονο του Rothbard αλλα και των κλασσικών (Μαρξ, μπακουνιν, κροποτκιν). Νταξει, εγώ μεχρι τον Μπεντζαμιν Τάκερ πάω, απο κει και πέρα κάπου χωλαίνει το πράγμα. Τεσπα, θα το τσεκάρω αυτο που λες.Uppercut έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:16Τσέκαρε το βιβλίο του Rothbard Economic Thought Before Adam Smith, θα βρεις πολλά που θα σ' εκπλήξουν.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:14Σωστος, το ειπαν στην αρχαια Κινα.Αλλα αυτο με τον Μεγαλέκο δεν το ήξερα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν με χαλά να υπαρχει προκαταβολή φόρου αν δεν υπάρχει ελεγχος.

- Υδράργυρος
-
όχι ζαίε, εσείς είστε οι κλέφτες που πίνετε το αίμα το κόσμου για να τα ξύνεται σαν κλασικοί αριστεροπασόκοι ενώ παράλληλα βγάλατε κυβέρνηση τα χειρότερα μουνόπανα που είδε το ελληνικό κράτοςPirate7G έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:19Ναι τον ανθρωπάκι μωρέ. Δεν τον άφησε ο Τσίπρας να κλέβει ελεύθερα το δημόσιο. Του έστελνε το ΣΔΟΕ.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:12κοίτα πλακίτσα οι ζαίοι με τον άνθρωπο όταν οι ίδιοι ψήφισαν Αλέξη για να βάζουν τα χέρια τους στις τσέπες των άλλων
Ψηφιζεις την εγκλημ; τικη οργάνωση που τα τσεπωνε από διάφορες "Siemens" για να αγοράζει το ελληνικό δημόσιο υπερκοστολογημένα προϊόντα, κλέβοντας έτσι τον κόσμο και πλουτιζοντας οι ίδιοι. Κι εσύ τώρα έρχεσαι και κατηγορείς άλλους. Εσύ! Που ψηφίζεις τους χειριστους. Αυτούς που χρεωκόπησαν την Ελλάδα.
Εχεις χάσει την μπάλα. Προφανώς για αυτό δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό πιυ είπε ο εν δυνάμει φοροφυγας στο βίντεο, είναι τελικά υπέρ του Συριζα
ΥΓ: Μπραβο που δεν βρίζεις πια. Το είχες τερματίσει
Αλλά 24 μερούλες σας έμειναν και τελειώσατε. Αριστερά τέρμα, καπούτ, η ώρα της ελευθερίας πλησιάζει παλιωτσιμπούρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για φοροδιαφυγή 5,5 εκατ. ευρώ κατηγορεί το ΣΔΟΕ τον βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο
από Frappezitis » 09 Φεβ 2025, 21:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
13 Φεβ 2025, 13:59
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
15 Ιαν 2024, 09:30