Παραιτηθηκε συμβουλος της ΝΔ γιατι η παραταξη του ΔΕΝ τηρησε ενος λεπτου σιγη στην μνημη του Φυσσα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Παραιτηθηκε συμβουλος της ΝΔ γιατι η παραταξη του ΔΕΝ τηρησε ενος λεπτου σιγη στην μνημη του Φυσσα
Ενος λεπτού σιγης για εναν τύπο σαν τον Φύσσα που παμε ρε ,ποσο πιο κάτω να ξεπεσουμε
Re: Παραιτηθηκε συμβουλος της ΝΔ γιατι η παραταξη του ΔΕΝ τηρησε ενος λεπτου σιγη στην μνημη του Φυσσα
Μενει μονο να δωσουμε το ονομα σε καμια οδ...
Ohh wait...

Ξέρω εγώ.
Και "ο τρομοκράτης με το καλασνικοφ" σκοτωθηκε, οπως και ο Φύσας χωρίς να έχει πειράξει κανένα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Καλα οι ζαιοι το εχουν παρει αποφαση δεν φαινεται φως στο τουνελ . τα κουκουδια απ' την αλλη εχουν μπει ολα μεσα σε ενα σμαρτακι και πανε βολτα με την ηγεμονια τους .. ολοι ευτυχισμενοι .
κοίτα αν ήμουν εγώ εκεί και επειδή μέρα Φύσσα είναι γνωστά τα τεχνάσματα των αριστερών
θα είχα πάρει mp3 και θα τους έβαζα αυτό τραγούδι του μακαρίτη
να το χορεύουν χασαποσέρβικο
να και οι στίχοι να αντιλαμβάνεστε τι θα πεί αριστερή ηγεμονία
Άγκελα θα θελα μία μέρα σε ένα ρετιρέ να σε γαμήσω
ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ' τα μαλλιά και ξαφνικά
στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά.
Άγκελα μάθε το πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία
χυμένη έτσι στο κράσπεδο
θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου
και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου
να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Το βάζουν για 1.205.417στή και νομίζουν ότι πλήττουν τη μνήμη του 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Η ερωτηση ειναι γιατι επρεπε να κρατηθει ενος λεπτου σιγη στο Ιλιον ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Γιατί έτσι.
Για τον ίδιο λογο που παίζουν με το πολυτεχνείο 45 χρονια για να λουφάρουν δάσκαλοι καθηγητές και μαθητές και που κάποιος ηλιθιος ζητάει η Γλάδστωνος να μετονομαστεί σε Ζακ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ε ο τυπος που δεν σηκωθηκε μπορει να παει να κοιμηθει.Στα παπακια μας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Sid Vicious
Εν τω μεταξύ ακόμη και μουσικά να το δεις είναι δεκαπεμπτο κλασάτο εφηβικό χιπ χοπ. Μουσικό χαλί κοινότυπο και εννοείται κλεμμένο, στίχοι 12χρονου (και όχι γιατι λέει για την μερκελ αλλα γιατι πραγματικα είναι στιχοι 12χρονου), με το φλόου δε το είχε καθόλου,Athos έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 11:30κοίτα αν ήμουν εγώ εκεί και επειδή μέρα Φύσσα είναι γνωστά τα τεχνάσματα των αριστερών
θα είχα πάρει mp3 και θα τους έβαζα αυτό τραγούδι του μακαρίτη
να το χορεύουν χασαποσέρβικο
να και οι στίχοι να αντιλαμβάνεστε τι θα πεί αριστερή ηγεμονία
Άγκελα θα θελα μία μέρα σε ένα ρετιρέ να σε γαμήσω
ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ' τα μαλλιά και ξαφνικά
στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά.
Άγκελα μάθε το πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία
χυμένη έτσι στο κράσπεδο
θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου
και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου
να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο
αταλαντος πως να το κάνουμε , ξέρω πολλούς 15-17χρονους που ραπάρουν μακράν καλύτερα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μα πριν πεθάνει δε νομίζω να τον ήξερε κανείς απο τη μουσική του . Ακόμη και το γνωστότερο κομμάτι του είναι του αγγέλακα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Έτρεχε ο Φύσσας με καλάσνικοφ μέσα στην Αμφιάλη, δίπλα απο περαστικούς και μάνες με παιδιά, γαζώνοντας γραφεία της ΧΑ ή δεν ξερω' γω τι άλλο?Ο αποσχιστής τρομοκράτης με το καλασνικοφ (χωρις εισαγωγικά, θα μάθετε να τα λέτε ως εχουν τα πραγματα και να μην μεροληπτείτε) απλά δεν πρόλαβε να πειράξει κανεναν. Όχι οτι δεν είχε σκοπό. Ο Φυσσας απ την αλλη, δεν ειχε σκοπο να πειράξει καποιον. Του την έπεσαν πουστικα.Chainis έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 11:02Ξέρω εγώ.
Και "ο τρομοκράτης με το καλασνικοφ" σκοτωθηκε, οπως και ο Φύσας χωρίς να έχει πειράξει κανένα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Το λάθος-λάθος......η συγνώμη μετά παραιτήσεως σπανίζει στις μέρες μας...ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ απο το οποιο οφειλουν να διδαχτουν οι νεοφιλελερες συμπχορουμιτες ....και να παραιτηθουν απο το πχορουμ της καρδιας μας, 

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
αμα κρατουσαν ενα λεπτο σιγη για καθε δολοφονημενο, ολο το χρονο σε σιγη θα ηταν.
ειμαι με τους νδιτες σε αυτο.
ειμαι με τους νδιτες σε αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Παιδικές μλακίες.vantono έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 13:04Έτρεχε ο Φύσσας με καλάσνικοφ μέσα στην Αμφιάλη, δίπλα απο περαστικούς και μάνες με παιδιά, γαζώνοντας γραφεία της ΧΑ ή δεν ξερω' γω τι άλλο?Ο αποσχιστής τρομοκράτης με το καλασνικοφ (χωρις εισαγωγικά, θα μάθετε να τα λέτε ως εχουν τα πραγματα και να μην μεροληπτείτε) απλά δεν πρόλαβε να πειράξει κανεναν. Όχι οτι δεν είχε σκοπό. Ο Φυσσας απ την αλλη, δεν ειχε σκοπο να πειράξει καποιον. Του την έπεσαν πουστικα.
Ο Φύσας στοχοποιήθηκε και πέθανε από την ΧΑ λογω της δράσης του και ο άλλος από το Αλβανικό κράτος - παρακράτος πάλι λογω της δρασης του.
Κανένας από τους δυο δεν έκανε κακό σε κανένα και πέθαναν άδικα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενός λεπτού σιγή για το RARBG
από Stalker » 31 Μάιος 2023, 15:50 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 45 Απαντήσεις
- 2198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
04 Ιουν 2023, 10:45
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
02 Μαρ 2025, 21:37
-
- 230 Απαντήσεις
- 5409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
01 Νοέμ 2024, 21:42
-
-
Νέα δημοσίευση MAΦΙΑ.Παραιτήθηκε η Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας,γιατί "εξαφανίστηκε" το παιδί της.
από Μαδουραίος » 24 Ιαν 2025, 11:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Φεβ 2025, 20:07
-