δε θα πρεπε να βγει και ενα μοτικον χλεπα? δεν λειπει?Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 22:48Τέτοια γελοιότητα σε κόμμα να εγγράφει ονλαιν τον οποιοδήποτε του ρθει δεν έχω ξαναδεί.Τι νομίζετε ότι θα προσελκύσεται πέρα από μικροσυμφεροντολόγους που αποβλέπουν σε μικροανταλλάγματα
iSyriza.gr
Re: iSyriza.gr
Και εμεις ετσι γραφτηκαμε στη ΝΔ και την καναμε το μεγαλυτερο αναλογικα κομμα στην Ευρωπη με +150 χιλιαδες μελη.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 22:48Τέτοια γελοιότητα σε κόμμα να εγγράφει ονλαιν τον οποιοδήποτε του ρθει δεν έχω ξαναδεί.Τι νομίζετε ότι θα προσελκύσεται πέρα από μικροσυμφεροντολόγους που αποβλέπουν σε μικροανταλλάγματα
Βεβαια εμεις εχουμε συνδρομη και εννοειται οτι τα στοιχεια ταυτοποιουνται.
Στον συριζα δεν ξερω τι θα κανουν αλλα αν βαλουν συνδρομη δεν βλεπω να εχουν μεγαλη επιτυχια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Είμαι σίγουρος ότι ο Κυριάκος τους τρόλαρε και γράφτηκε και ο ίδιος!Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑15 Οκτ 2019, 21:22Εδώ και λίγα λεπτά έχουν αρχίσει οι ονλαιν εγγραφές του ΣΥΡΙΖΑ κ το σαιτ έχει πέσει.
Όποιος μπορεί ας μου στείλει όταν αποκατασταθεί για να κάνω την εγγραφή

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Ανέβηκε πάλι
https://www.bourdela.com/
https://www.bourdela.com/
- Πρετεντέρης
Απ οτι φαινεται δεν ζητανε καποια συνδρομη.
Τζαμπα μελη δηλαδη.
Τζαμπα μελη δηλαδη.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Πολύ καλή κίνηση του Σύριζα, ιδίως αν η πλατφόρμα προωθήσει τον εσωτερικό διάλογο στο κόμμα. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα γίνει αυτό. Μένει να δούμε. Τι περιεχόμενο έχει εσωτερικά;καποιος που εχει εγγραφει, μπορει να βαλει λιγα screenshots?
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Τοξοβόλος_UK
Προς το παρόν έχει νέα αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ως εσωτερικό περιεχόμενο. Θα εμπλουτιστεί λένε τις επόμενες μέρες
Ποσα πληρωσες συντροφε ;Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 18:31Προς το παρόν έχει νέα αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ως εσωτερικό περιεχόμενο. Θα εμπλουτιστεί λένε τις επόμενες μέρες
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ε κάνε και συ το μεγάλο βήμα και γράψου τι τα περιμένεις όλα στο χέρι.Άλλωστε όλοι οι αναρχοαλτέρνατιβ σε ΣΥΡΙΖΑ το γυρίσατε δεν είναι ντροπή.μίστερ μαξ έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 17:45Πολύ καλή κίνηση του Σύριζα, ιδίως αν η πλατφόρμα προωθήσει τον εσωτερικό διάλογο στο κόμμα. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα γίνει αυτό. Μένει να δούμε. Τι περιεχόμενο έχει εσωτερικά;καποιος που εχει εγγραφει, μπορει να βαλει λιγα screenshots?
- Highlander
Τζαμπα μελη δεν εχω ξαναδει πουθενα και ποτε.Highlander έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 19:03Πολύ καλά κάνουν και δε ζητάνε, ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να απευθυνθεί σε κόσμο που δεν του περισσεύουν ούτε λίγα ευρώ και να του δώσει την ευκαιρία να συμμετέχει στην πολιτική ζωή ενεργά αν και φτωχός.
Τσιρκο κανονικο.
Θα μαζεψετε καμια τριανταρια σαρανταρια χιλιαδες ;