Δεν εχω λεφτα για να βαζω στοιχηματα βοσκος ειμαι προβατακια βοσκαω δεν ειμαι δα κανας πλουσιος.wooded glade έγραψε:1800 ευρώ στοίχημα αν πάρει ο Σύριζα στην Αμερική το μισό από το μίνιμουμ που θα πάρει μεταξύ όλων των άλλων χωρών.
Χαρίζω την ισοπαλία στο ένα δεκαδικό ψηφίο.
Δεν παρακολουθω καθολου τηλεοραση και δεν ειδα το λογο του Κουλη στην βουλη .Τα βοθροκαναλα της διαπλοκης
μου γυρναν τα αντερα και μου προκαλουν αηδια.
Καταλαβαινεις λοιπον οτι δεν ξερω πως πλασαρε ο Κουλης τις σκεψεις του επικοινωνιακα.
Ο Κουτσυ δεν εχει αυταπατες οτι θα παρει πολλες ψηφος απο το Αμερικα ξερει ομως στο προκειμενο να παιζει
μπαλιτσα και με ενα εντιμο συμβιβασμο ολοι θα μεινουν ικανοποιημενοι.
Αυτα τα περι τιτανοτεραστιων ποσοστων της δεξιας στο Αμερικα τα αφηνω ασχολιαστα.
Στην Ελλαδα ο ΣΥΡΙΖΑ εχασε με τεραστιο ποσοστο και γιατι τα εκανε γενικως μανταρα αλλα κατα κυριο λογο
για τα καραγκιοζιλικια στο Μακεδονικο.Οι παλαιοι που γνωριζουν τα εθνικα θεματα καλα θα ομολογησουν οτι
αν ο Λεωνιδας Κυρκος σηκωνοταν απο τον ταφο του θα περιλαβαινε τον Τσιπρα με βρεγμενη σανιδα.
Ολοι θυμουνται την παλια δηλωση του:ολοι πλην Λακεδαιμονιων ας μην γελιομαστε.
Σε γενικες γραμμες ενα σοφο και συνετο στελεχος της νεας δημοκρατιας θα εγραφε κατι κοντα σε αυτα που γραφω
εγω και οχι αυτα που γραφεις εσυ.
Αυτα που λες μοιαζουν με την προπαγανδα του ΣΥΡΙΖΑ που λεει οτι ο Κουλης με τον τροπο του θελει να κατσικωθει
η δεξια για παντα στην δυσμοιρη Ελλαδιτσα μας.
Ο Κουτσυ ομως προσπαθωντας να εξασφαλισει επιπλεον ψηφους προσπαθει να διαπραγματευτει το θεμα
οπως μπορε και αν πετυχει ολοι θα μεινουν ικανοποιημενοι.
Ειναι νωρις βεβαια να κρινουμε το αν ο Κουλης θα πετυχει για δευτερη τετραετια την νικη αν πετυχει ομως
σχετικη σταθεροτητα και οι οικονομικοι δεικτες πανε καλα τοτε μπορει να ξανανικησει.
Θα σου πω ομως οτι αυτο δεν εξαρταται μονο απο τις ψηφους των ομογενων αλλα και των ιδιων των κατοικων
της Ελλαδας.
Σε μια ευρωπαϊκη δημοκρατια του 21ου αιωνα κανενας ηγετης δεν βαζει στοχο να κατσικωθει εις τον αιωνα
τον απαντα ουτε βλεπω οτι ο Κουλης εχει κατι τετοιο στο μυαλο του.
Νομιζω εγινα κατανοητος τωρα.