Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 04 Νοέμ 2019, 16:54

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 16:30
panos291 έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 16:24
Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 16:18
Φαντάσου μυαλά που θεωρούν το κατούρημα ή τον αυνανισμό, γιατί το χουμε διαβάσει κι αυτό, ίδιο με τον θηλασμό
Η μαλάκια μπορεί να περιμένει, το κατουρημα όχι.
Πες μας εσύ που έχεις μυαλό. Γιατί κατουρανε με γυρισμένη την πλάτη στο δρόμο? Ρωτάω σοβαρά, και όχι για να τα εξισωσω.
Τι σχέση έχει το.ερωτημα με το θέμα; Κατουράνε για να μη τους βλέπουν, γιατί ντρέπονται, να μη δούνε το πουλί τους που κρέμεται ή το κατουρλιο.

Ο θηλασμός δεν είναι κατούρημα κι ούτε πρέπει να ντρέπεται κάποια για αυτό. Το γάλα δεν είναι κατουρλιο που καταλήγει στο πάτωμα βρωμιζοντας
Α μπράβο, κατουρανε στη μεριά του χωραφιου (το κατουρλιο δεν βρωμιζει τα χωράφια) γιατί ντρεπονται.
Το θέμα είναι αν ξεκινήσουν κάποιοι σαλεμενοι "δρασεις" να κατουρανε με τις πουτσες φατσα κάρτα στους δρόμους, εσύ τι θα πεις?

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 17:02

wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 16:19
Ο θηλασμός είναι βέβαια μία εκδήλωση αγάπης της μάνας.
Γίνεται να μεγαλώσει το παιδί και χωρίς θηλασμό -στη μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά η μαντάμ Σουσού δεν το θηλάζει το μωρό που απέκτησε αλλά του δίνει γάλα η υπηρέτρια με το μπιμπερό. Είναι εκδήλωση αγάπης λοιπόν.
Αλλά δεν είναι και θέαμα. Πρόκειται για μιά συριζο-ιδέα για να υπάρχει θλιβερό περιβάλλον στους δημόσιους χώρους.
Ο θηλασμός πρώτα πρώτα είναι η σίτιση του παιδιού.
Δεν υπάρχει καλύτερη τροφή για το παιδί απ' το γάλα της μητέρας του. Τίποτα δε το φτάνει, ούτε το σκονόγαλα. Η μαντάμ Σουσού δεν ήταν υπόδειγμα μητέρας.
Δεν είναι θέαμα. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία την οποία κανείς δε θα έπρεπε να κράζει. Κι φυσικά ΔΕΝ είναι συριζοιδεα, μιας που παλαιότερα ο δημόσιος θηλασμός δεν ήταν τόσο ταμπού. Το να βρίσκεις θλιβερή την εικόνα μιας μάνας που θηλάζει δείχνει απλά ότι κάτι δεν πάει καλα με σένα.
Kiki mat έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 16:43
Αμάν ,άμα φτάσεις ν α θηλαζεις ένα ολόκληρο χρόνο ,πιτσιλας όλον τον τόπο. Τώρα αυτές που θηλάζουν ένα μήνα ας βγουν έξω τι να πω . Εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου , εθιστηκε το παιδί στον θηλασμό και δεν μου έτρωγε τίποτα άλλο. Φώναζε γα γα . Έπαθε αυτο που λένε είπε η παιδίατρος γλυκό το γάλα της μαμάς . Δώδεκα κιλά παιδί να θηλάζει έξι φορές την ημέρα. Το παιδί αναπτυσσόταν κανονικά έως υπερβολικά . Για την υγεία και τον δύο μας κοψαμε τον θηλασμό .. Σπίτι μου πιτσιληξα τα μούτρα της αδερφής μου τι μου φταίει ο π ε ραστικος;
Με συγχωρείτε, δεν ξέρω πότε θηλασατε και για πόσο χρόνο αλλά αυτά που λέτε δεν ισχύουν πια. Ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας λέει πως το καλύτερο για τα παιδιά είναι να θηλάζουν τουλάχιστον 2 έτη.

Όχι, μετά τον μήνα, συνήθως, δεν πιτσιλάς τον τόπο, εδραιώνεται ο θηλασμός. Κι αν πιτσιλάς, θα συμβαίνει για λίγο αφού το κορμί μας παράγει γάλα ανάλογα με τη ζήτηση. Η βασική τροφή ενός παιδιού μέχρι το πρώτο έτος είναι το γάλα. Ήταν απολύτως φυσιολογικό το παιδί σας να θέλει το γάλα σας, δεν ήταν κακό για την υγεία του, το ακριβώς αντιθετο. Μετά τους 6 μήνες κάνουμε εισαγωγή τροφών που σημαίνει ότι δίνουμε στο παιδί φαγητό για να μαθαίνει, όχι για να χορτάσει μ αυτήν. Χορταινει με το γάλα. Ήταν απολύτως φυσιολογικό να θηλάζει 6 φορές τη μερα, για την ακρίβεια οι περισσότερες θηλάζουν περισσότερες φορές μέσα σε μια μέρα.
Επίσης ήταν απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας. Κι αυτό θα έστρωνε με την πάροδο του χρόνου.

Κοινώς, όλα ήταν μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια, απλώς δε σας στήριξαν και δε σας ενημέρωσαν όπως έπρεπε.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 17:08

panos291 έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 16:54

Α μπράβο, κατουρανε στη μεριά του χωραφιου (το κατουρλιο δεν βρωμιζει τα χωράφια) γιατί ντρεπονται.
Το θέμα είναι αν ξεκινήσουν κάποιοι σαλεμενοι "δρασεις" να κατουρανε με τις πουτσες φατσα κάρτα στους δρόμους, εσύ τι θα πεις?
Άρα αυτό κάνεις, εξισωνεις το κατούρημα με τον θηλασμό. Σοβαρά τώρα;
Εδώ στις πόλεις δεν έχουμε χωραφια, το πουλί σου που κατουράει δεν είναι το ίδιο με το στήθος που θηλάζει, το κατουρλιο δεν είναι το ίδιο με το γάλα, το βυζί που θηλάζει δεν είναι το ίδιο με το πουλί που κρέμεται. Δε βγάλανε τα βυζιά τους περπατώντας στην πόλη για να τα βλέπετε. Απ' τις περισσότερες θηλάζουσες βλέπεις λιγότερο στήθος απ' ότι βλέπεις σ' ένα βαθύ ντεκολτε. Το στήθος δεν είναι γενετήσιο όργανο. Αν έβγαζαν το αιδοίο τους έξω θ μπορούσες να το συγκρίνεις με το πέος που κατουράει.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 04 Νοέμ 2019, 17:29

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:08
panos291 έγραψε:

Εδώ στις πόλεις δεν έχουμε χωραφια, το πουλί σου που κατουράει δεν είναι το ίδιο με το στήθος που θηλάζει, το κατουρλιο δεν είναι το ίδιο με το γάλα, το βυζί που θηλάζει δεν είναι το ίδιο με το πουλί που κρέμεται. Δε βγάλανε τα βυζιά τους περπατώντας στην πόλη για να τα βλέπετε. Απ' τις περισσότερες θηλάζουσες βλέπεις λιγότερο στήθος απ' ότι βλέπεις σ' ένα βαθύ ντεκολτε. Το στήθος δεν είναι γενετήσιο όργανο. Αν έβγαζαν το αιδοίο τους έξω θ μπορούσες να το συγκρίνεις με το πέος που κατουράει.
Ας το βγάλουν, σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχω πρόβλημα.
Αλλά βασικά εσείς θέλετε να θέσετε τα δικά σας στάνταρ ηθικης.

Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 04 Νοέμ 2019, 17:34

Με τι χαζομάρες ασχολούνται μερικοί μερικοί.
Να διαδηλωσουμε για τις τυρόπιτες τις στρογγυλές επειδή δεν ξέρουμε; πο που να δαγκωσουμε.

ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 04 Νοέμ 2019, 17:38

Το στήθος είναι σύμβολο σεξ από αρχαιοτάτων χρόνων.
Αν πιάσεις ένα και έχει γάλα και κολλάει δε λέει.
Δεν πάει να πει ότι θα πιάσεις αλλά είναι ο ποιητικός συνειρμός όλων να πιάσουν.
Εγώ φέρνω καμιά φορά στο γραφείο καμιά μπουγάτσα σε πιατάκι ή μιλφέϊγ και μετά κολλάω και δεν γουστάρω τη φάση και πάω στο μπάνιο για να βρέξω τα δάχτυλα μου. Ή καμιά φορά στο τρόλλεϋ ακουμπάω σε μία τσίχλα που έχει αφήσει ο άλλος.
Θέλουν λοιπόν -οι ζαίες- να μην υπάρχει ο ποιητικός συνειρμος του γυναικείου στήθους και να σιχαινόμαστε.
Το ίδιο έκαναν και τα κουμούνια. Άμα βγεις παρέα με μία κουμουνίστρια θα κάνει συνεχώς references to toilet functions και δεν βλέπεις την ώρα
να την κάνεις με πηδηματάκια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 17:43

panos291 έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:29
Ίφιδα έγραψε:
panos291 έγραψε:

Μα δεν υπάρχει θέμα ηθικής ή ανηθικότητας στον θηλασμό. Ανήθικο και υποκριτικό είναι το μπουλινγκ στη θηλαζουσα, όχι ο θηλασμός. Γι'αυτό γίνεται όλη η ιστορία. Δεν είναι κρίμα να επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες τον θηλασμό και να τις κράζουν αν θηλάζουν δημόσια; Δηλαδή επιτέλους κάνουν οι Ελληνίδες κάτι σωστό και τρώνε κράξιμο για αυτό;

Προφανώς και για σένα Οθωμανέ η διατροφή ενός παιδιού είναι χαζομάρα, το περίεργο θα ήταν να σέβεσαι τα παιδιά και τις γυναικες

Το στήθος wooded είναι μητρικό σύμβολο από αρχαιοτάτων χρόνων. Κι εγώ σιχαίνομαι με τις σκέψεις που ξερνάς αλλά στο κάτω κάτω μπορώ απλά να μη σε διαβάζω. Γύρνα λοιπόν κι εσύ το κεφάλι σου αλλού και τελείωσε το θέμα. Κι αν νομίζεις εγωκεντρικό ανθρωποειδες ότι η σιχαμαρα σου έχει μεγαλύτερη αξία απ' το τάισμα ενός παιδιού, ξεκαβάλα

Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 04 Νοέμ 2019, 17:47

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:43
panos291 έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:

Μα δεν υπάρχει θέμα ηθικής ή ανηθικότητας στον θηλασμό. Ανήθικο και υποκριτικό είναι το μπουλινγκ στη θηλαζουσα, όχι ο θηλασμός. Γι'αυτό γίνεται όλη η ιστορία. Δεν είναι κρίμα να επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες τον θηλασμό και να τις κράζουν αν θηλάζουν δημόσια; Δηλαδή επιτέλους κάνουν οι Ελληνίδες κάτι σωστό και τρώνε κράξιμο για αυτό;

Προφανώς και για σένα Οθωμανέ η διατροφή ενός παιδιού είναι χαζομάρα, το περίεργο θα ήταν να σέβεσαι τα παιδιά και τις γυναικες

Το στήθος wooded είναι μητρικό σύμβολο από αρχαιοτάτων χρόνων. Κι εγώ σιχαίνομαι με τις σκέψεις που ξερνάς αλλά στο κάτω κάτω μπορώ απλά να μη σε διαβάζω. Γύρνα λοιπόν κι εσύ το κεφάλι σου αλλού και τελείωσε το θέμα. Κι αν νομίζεις εγωκεντρικό ανθρωποειδες ότι η σιχαμαρα σου έχει μεγαλύτερη αξία απ' το τάισμα ενός παιδιού, ξεκαβάλα
Πας καλά ρε; δηλαδή η διατροφή η ο γυμνισμός είναι το θεμα; και πότε παραπονεθηκε κανεις για δημόσιο θηλασμό; Όταν κάποιος μένει αεργος για πολύ καιρό και τη άμμο θα μετρήσει.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 17:53

Οθωμανέλλην έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:47

Πας καλά ρε; δηλαδή η διατροφή η ο γυμνισμός είναι το θεμα; και πότε παραπονεθηκε κανεις για δημόσιο θηλασμό; Όταν κάποιος μένει αεργος για πολύ καιρό και τη άμμο θα μετρήσει.
Εσύ πας καλά; Πού τον ειδες τον γυμνισμό ρε Τζιχαντι;
Είσαι σε νήμα παραπονου για τον δημόσιο θηλασμό, τραβά να ρωτήσεις και μερικές θηλάζουσες μια θα καταλάβεις. Δεν πειράζει που είσαι άεργος για πολύ καιρό, πειράζει που ζεις στο 500μ.Χ

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 04 Νοέμ 2019, 17:55

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:43
panos291 έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:

Τέλος πάντων επειδή μακρηγορουμε και δεν συμφωνούμε, θα ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Είμαι υπέρ του δημοσιου θηλασμού, απλά θεωρώ ότι καλό είναι να γίνεται καλυμμένα για να μην νιώθει η γυναίκα άβολα από κάποια πιθανά αδιάκριτα βλέμματα και να αποφεύγονται παρεξηγησεις. Αν πάλι δεν την μοιάζουν, ας κάνει ότι θέλει.

Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 04 Νοέμ 2019, 17:59

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:53
Οθωμανέλλην έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:47

Εσύ πας καλά; Πού τον ειδες τον γυμνισμό ρε Τζιχαντι;
Είσαι σε νήμα παραπονου για τον δημόσιο θηλασμό, τραβά να ρωτήσεις και μερικές θηλάζουσες μια θα καταλάβεις. Δεν πειράζει που είσαι άεργος για πολύ καιρό, πειράζει που ζεις στο 500μ.Χ
Ναι για τον κόσμο γύρω χεστηκαμε.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 04 Νοέμ 2019, 19:01

Ποιά είναι όμως η ανάγκη του "δημόσιου θηλασμού" ;
Του κ*τουρ*μ*τος το καταλαβαίνω. Στην Αγγλία υπάρχει νόμος από την εποχή του Henry the eighth που το επιτρέπει και δεν έχει τροποποιηθεί. Αν φωνάξεις τρεις φορές "in pain" η αστυνομία δεν έχει το δικαίωμα να σε πιάσει.
Αλλά του θηλασμού ;
Δεν είναι παρά άλλη μία συριζέϊκη ασχημία.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Νοέμ 2019, 19:14

Δεν γνωριζω τι συμβαινει στις ενωμενες πολιτειες η στο μυαλο οσων ανακαλυπτουν θεματα οπου δεν υπαρχουν η ακολουθουν κατευθυνομενες ακτιβομοδες - στην Ελλαδα δεν ετυχε ποτε να παρατηρησω , να εχουν καποιοι προβλημα με τον δημοσιο θηλασμο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 20:55

panos291 έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:55

Τέλος πάντων επειδή μακρηγορουμε και δεν συμφωνούμε, θα ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Είμαι υπέρ του δημοσιου θηλασμού, απλά θεωρώ ότι καλό είναι να γίνεται καλυμμένα για να μην νιώθει η γυναίκα άβολα από κάποια πιθανά αδιάκριτα βλέμματα και να αποφεύγονται παρεξηγησεις. Αν πάλι δεν την μοιάζουν, ας κάνει ότι θέλει.
Αν αυτή είν' η θέση σου μια χαρά συμφωνουμε
Οθωμανέλλην έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:59

Ναι για τον κόσμο γύρω χεστηκαμε.
Σε ξαναρωτάω ισλαμιστάκο πού τον ειδες τον γυμνισμό.
Και εννοείται ότι μπροστά σ' αυτό που είναι καλύτερο για το παιδί μου, χεστηκαμε για τον κόσμο. Μιλαω για τον κόσμο που έχει τα δικά σου μυαλά. Απ' τη στιγμή που δεν κυκλοφορώ με το αιδοίο μου έξω, δε σε κλέβω, δε σε χτυπάω, απλώς ταιζω το παιδί μου, σ έχω τόσο γραμμένο όσο δε φαντάζεσαι. Για την ακρίβεια ο αρουραίος που περνάει απ' το δρόμο Μ ενδιαφέρει περισσότερο από σενα. Προτεραιότητα στη ζωή μου είναι το καλό του παιδιού μου και του άντρα μου, το τι λέει το κάθε χριστιανοταλιμπάν, ποσο μάλλον το ισλαμοορθοδοξισταν έχει μηδενική αξια
wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:01
.
Πόσες φορές πρέπει να στο πουν για να το καταλάβεις;. Δε γίνεται μια μάνα κι ένα βρέφος να είναι κλεισμένοι στο σπίτι για ένα χρόνο επειδή εσύ είσαι πυροβολημένος. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν έξω και κάποια στιγμή το παιδί θα πεινάσει και θα πρέπει να φάει, οπότε η μάνα θα το ταισει. Θα αδιαφορήσει για την ασχήμια της ύπαρξής σου και του βρωμερου μυαλού σου και θα το ταίσει. Απλά πράγματα.
Αυτές οι δράσεις γίνονται γιατί υπάρχουν και ευαίσθητες γυναίκες που δε θα σ έγραφαν όπως εγώ. Υπάρχουν γυναίκες που θα παρατήσουν τον θηλασμό για να πάρουν μια ανάσα καθαρού αέρα και δε θα πρεπε να χρειαστεί να διαλέξουν.

Αγις έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:14
- στην Ελλαδα δεν ετυχε ποτε να παρατηρησω , να εχουν καποιοι προβλημα με τον δημοσιο θηλασμο .
Χελοοου είσαι σε νήμα κάποιου που έχει πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό. Δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί εκεί εξω

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 04 Νοέμ 2019, 20:59

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:55
wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:01
.
Πόσες φορές πρέπει να στο πουν για να το καταλάβεις;. Δε γίνεται μια μάνα κι ένα βρέφος να είναι κλεισμένοι στο σπίτι για ένα χρόνο επειδή εσύ είσαι πυροβολημένος. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν έξω και κάποια στιγμή το παιδί θα πεινάσει και θα πρέπει να φάει, οπότε η μάνα θα το ταισει. Θα αδιαφορήσει για την ασχήμια της ύπαρξής σου και του βρωμερου μυαλού σου και θα το ταίσει. Απλά πράγματα.
Αυτές οι δράσεις γίνονται γιατί υπάρχουν και ευαίσθητες γυναίκες που δε θα σ έγραφαν όπως εγώ. Υπάρχουν γυναίκες που θα παρατήσουν τον θηλασμό για να πάρουν μια ανάσα καθαρού αέρα και δε θα πρεπε να χρειαστεί να διαλέξουν.
Μιλάς για πλανόδιες συριζαίες δηλαδή.
Έστω λοιπόν η πλανόδια ζαία αν το έχει πάει το παιδί στα Mac Donalds, δεν μπορεί να πάει στο wc ;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών