MiGiSukhoI έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 21:22Μακάρι να ξαναγίνει εμφύλιος να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Φτάνει ΠΙΑ!

MiGiSukhoI έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 21:22Μακάρι να ξαναγίνει εμφύλιος να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Φτάνει ΠΙΑ!
Otto Weininger έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 20:34Είσαι καθυστερημένος ;MiGiSukhoI έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 20:25Εδώ ο άλλος που αφαίμαξε 35μύρια από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης αποφυλακίστηκε για λόγους "υγείας", λόγω ρευματισμών και καρδιάς και εθεάθη να κάνει σκι το λαμόγιο...
Χάρη σου κάνω που σου αφιερώνω μέρος από τον χρόνο μου, γιατί το αξιακό μου υπόστρωμα μου λέει ότι όποιος γράφει "Μακάρι να ξαναγίνει εμφύλιος να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους" είναι το πολύ-πολύ για φτύσιμο, δεν αξίζει τίποτα περισσότερο, κανονικά έπρεπε να διώκεται και ποινικά η προτροπή σε εμφύλιο αλλά ζούμε σε μπουρδέλο όχι σε σοβαρό κράτος.MiGiSukhoI έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 21:22Εσύ είσαι φασίστας, χριστιανόπληκτος και βολεμένος σίγουρα από το σύστημα, στυγνός Καπιταλιστής που εξισώνεις τον Κομμουνισμό με τον Φασισμό και τον Ναζισμό και συνεχίζεις να διαστρεβλώνεις την ιστορία, όπως θέλει ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο. Ότι και να κάνετε φασιστάκια εδώ θα είμαστε και θα σας γαμάμε το μυαλό.
Δεν ήμουν ποτέ στο ΚΚΕ, ούτε στην ΚΝΕ, δεν διαβάζω Ριζοσπάστη και έχω δικές μου απόψεις. Κάποτε ασχολιόμουν με τον αναρχικό χώρο το 'χω δηλώσει.
Όσο για το Μακεδονικό, το χάος που επέφερε η θεοκρατική Πολυεθνική και Ανθελληνική Ανατολική Ρωμαϊκή Επαρχία που εσείς θεωρείτε ως συνέχεια του Ελληνικού Πολιτισμού που "πέθανε" το 146 π.χ., ευθύνεται για την πολυεθνικότητα της Μακεδονίας και της Θράκης κατά τις αρχές του προηγούμενου αιώνα και μέχρι τους Βαλκανικούς Πολέμους.
Τους κατατρεγμένους και τις ασθενέστερους θα υποστήριζε το ΚΚΕ και καλά έκανε, όπως ήταν και η Σλαβική μειονότητα η οποία δεν ένιωθε ότι ήταν Βουλγαρικής ή Σερβικής καταγωγής που Βούλγαροι και Έλληνες τους κατέσφαξαν κατά τους απελευθερωτικούς αγώνες.
Άλλοι είπαν ΩΧ! στους Ιταλούς, ενώ είχαν προσκυνήσει τους Άγγλους από το 1938 και άλλοι, όπως προφανώς οι ιδεολογικοί πρόγονοί σου συνεργάστηκαν με τους Κατακτητές...
13χρόνα παιδάκια στην φυλακή, εργάτες νεκροί, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, προοδευτικοί, όπως ακριβώς κάναν και τα αφεντικά σας οι Αμερικάνοι εκείνα τα χρόνια. Όποια ιδεολογία αμφισβητεί, την Κεφαλαιοκρατία, την άρχουσα τάξη και τον πλούτο κάποιων την θεωρείς αρρωστημένη, γιατί απλά είσαι δούλος του Κεφαλαίου, του Καπιταλισμού και βολεμένος.
Ότι και να πεις, όσο και να προσπαθήσεις με δήθεν αντεπιχειρήματα να μας πείσεις ότι η ΕΣΣΔ έκανε αυτό και το άλλο, δεν μπορείς να αλλάξεις το γεγονός ότι πήραν μια χριστιανόπληκτη χώρα που μια ελίτ λίγων συμπεριλαμβανομένων και των παπάδων καλοπέρνουσε, με αναλφαβητισμό, με μέσα παραγωγής του 19ου αιώνα, με στοιχειώδεις ελλείψεις και την κατέστησαν μια σύγχρονη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. Αυτό σας τσούζει και πιο πολύ σας τσούζει ότι ήταν η Μεγάλη Νικήτρια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ο Στάλιν ο Απόλυτος Κυρίαρχος.
Μακάρι να ξαναγίνει εμφύλιος να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Φτάνει ΠΙΑ!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Είναι από τους σκληρότερους ποινικούς.
Συγκρίνεις ένα οικονομικο έγκλημα με δολοφονίες και εκτελέσεις;MiGiSukhoI έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 20:25Εδώ ο άλλος που αφαίμαξε 35μύρια από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης αποφυλακίστηκε για λόγους "υγείας", λόγω ρευματισμών και καρδιάς και εθεάθη να κάνει σκι το λαμόγιο...
Δώσε λίγο προσοχή, η 17Ν δεν σκότωνε τέτοιους, ούτε Άκηδες.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 23:08Συγκρίνεις ένα οικονομικο έγκλημα με δολοφονίες και εκτελέσεις;MiGiSukhoI έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 20:25Εδώ ο άλλος που αφαίμαξε 35μύρια από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης αποφυλακίστηκε για λόγους "υγείας", λόγω ρευματισμών και καρδιάς και εθεάθη να κάνει σκι το λαμόγιο...
Εδώ Βρετανοί που νομίζουν ότι βγαίνουν φωτογραφία με τον Άη Βασίλη φαντάρο!MiGiSukhoI έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 21:06Οι Βρετανοί δεν γνωρίζαν ότι υπήρχε ο ΕΛΑΣ και μάλιστα ήταν μαζικότερος των συντηρητικούληδων του ΕΔΕΣ.
Σωστά! Αυτός ο Γερμανός δεν είναι από τους ηττημένους του 45! Και εγκωμιάζει τον Βελουχιώτη!!! Άρα την πάτησαν από τον Ζέρβα!MiGiSukhoI έγραψε: ↑30 Μάιος 2018, 21:06Ο Γερμανός ιστορικός Hagen Flaischer απέδειξε με ντοκουμέντα και βιβλίο "Στέμμα και σβάστικα" τον δωσιλογισμό του Ζέρβα...