Η Μαρέβα καλεί το κόσμο απόψε στα μπαλκόνια...
- Obi Wan Iakobi
Re: Η Μαρέβα καλεί το κόσμο απόψε στα μπαλκόνια...

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Εμείς έχουμε αυλή δεν ρισκάρω να πάω σε γείτονα που έχει μπαλκόνι. 

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:06Ανταποκριθηκε στο καλεσμα.τεν τεν έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 20:55Βγήκε στο μπαλκόνι και τραγούδησε τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ!
https://www.metrosport.gr/vgike-sto-mpa ... Xlpihc6-n0
Ήδη ξεκίνησαν. Έπρεπε λόγο ειδικών συνθηκών να επιτρέπετε η οπλοχρησια

Εμείς ακούγαμε τα χειροκροτηματα και μου λέει η ανηψια μου θέλω κι εγώ να βγω να χειροκροτησω. Της εξήγησα πως έχει η κατάσταση και το υποκριτικό της υπόθεσης από την κυρία αυτή. Και μου λέει "εγώ θέλω να βγω για τους γιατρούς και τους άρρωστους ", η μάνα μου φώναζε κάνει κρύο, βάλτε ζακέτες, μη πάτε στα κάγκελα, κράτα το παιδί μη το πάρει ο αέρας.
Βγήκαμε χειροκροτησαμε και μόλις τελειώσαμε μου λέει, άντε και του χρόνου θεια. Έχει λαλήσει το μικρό από το μέσα
Βγήκαμε χειροκροτησαμε και μόλις τελειώσαμε μου λέει, άντε και του χρόνου θεια. Έχει λαλήσει το μικρό από το μέσα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Και τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενοχλεί παίδες;
Το ότι ήταν κάλεσμα από το φέισμπουκ, το ότι ήταν πρόταση της Μαρέβα ή το ότι ήταν γελοία αυτή η συμβολική αναγνώριση στο ζόρι που τραβάει το ιατρικό προσωπικό της κάθε χώρας;
Το ότι ήταν κάλεσμα από το φέισμπουκ, το ότι ήταν πρόταση της Μαρέβα ή το ότι ήταν γελοία αυτή η συμβολική αναγνώριση στο ζόρι που τραβάει το ιατρικό προσωπικό της κάθε χώρας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ να μάθεις στην ανηψιά σου τα βήματα από το "κι εσύ είσαι βιαστής" και άσε τα χειροκροτήματα για τους άλλους γραφικούς.Naida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:14Εμείς ακούγαμε τα χειροκροτηματα και μου λέει η ανηψια μου θέλω κι εγώ να βγω να χειροκροτησω. Της εξήγησα πως έχει η κατάσταση και το υποκριτικό της υπόθεσης από την κυρία αυτή. Και μου λέει "εγώ θέλω να βγω για τους γιατρούς και τους άρρωστους ", η μάνα μου φώναζε κάνει κρύο, βάλτε ζακέτες, μη πάτε στα κάγκελα, κράτα το παιδί μη το πάρει ο αέρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
φαίνεται δεν έκανες καλη δουλειαNaida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:14Εμείς ακούγαμε τα χειροκροτηματα και μου λέει η ανηψια μου θέλω κι εγώ να βγω να χειροκροτησω. Της εξήγησα πως έχει η κατάσταση και το υποκριτικό της υπόθεσης από την κυρία αυτή. Και μου λέει "εγώ θέλω να βγω για τους γιατρούς και τους άρρωστους ", η μάνα μου φώναζε κάνει κρύο, βάλτε ζακέτες, μη πάτε στα κάγκελα, κράτα το παιδί μη το πάρει ο αέρας.
Όλα τα είχαμε, πλάκωσαν και οι ιντελεκτουέλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι ζήτημα ημερών να αρχίσουν τα τσιφτετελοπάρτυ στα μπαλκόνια, τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Dwarven Blacksmith
Το πρόβλημα ποιο είναι; Ο κόσμος πρέπει να μένει σπίτι και να ξεχνιέται, είτε με παιχνίδια είτε με φορα είτε με πορνχαμπ είτε με εκδηλώσεις σαν αυτές.Awesomatic έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:10Μένω σε γειτονιά με πολλούς μαλάκες έτοιμους να κάνουν πρώτοι ότι μαλακία διαβάσουν στο Facebook. Προφανώς κάποιος είδε τα βίντεο με την Ιταλία και σκέφτηκε "αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω τους βλάκες να κάνουν και εδώ κάτι τέτοιο".
Ζώα... όχι κορονοϊός, μετεωρίτης σαν αυτός που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους χρειάζεται να απολυμάνει τον κόσμο από τη βλακεια τους.

εμείς που δεν έχουμε μπαλκόνι στο πηγάδι κατουρήσαμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 1577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39