Σε καταλαβαίνω πάντως και γω κάποτε έτσι νόμισα αλλά μάντεψε.
(:
Σε καταλαβαίνω πάντως και γω κάποτε έτσι νόμισα αλλά μάντεψε.
Ψηφίζω και με τα δύο χέριαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 17:33Αντί να χτενίζουν τις κατσίκες και τα πρόβατά τους εκεί στη νδ ας μαζέψουν κάνα σοβαρό στέλεχος. Με ένα καλό εξαψήφιο πακέτο συν μπένεφιτς, είμαι έτοιμος να χαράξω και να εκτελέσω επικοινωνιακή στρατηγική που οι ζαίοι θα παραμιλάνε εκλιπαρώντας για έλεος. Αλλά άμα είσαι μια ζωή μέσα στη μυζήθρα, τα τσαρούχια και τα αστέρια της μπεργκίνας πού να δεις μπαλίτσα; Που; Ρωτάω.
σε κλωτσιες ? ευχαριστωςΜε ένα καλό εξαψήφιο πακέτο συν μπένεφιτς,
Mόνο που ο κομματικός σωλήνας δεν ήταν κανενα διαστημόπλοιο, παρά ένα σαπιοκάραβο του κώλου, που με το ζόρι πάλευε να μπει στην βουλή και ο μπον βιβέρ των αντίσκηνων την Σαμοθράκης, φάνηκε χρυσοδάκτυλος, έκανε το 4% με το ζόρι, μετά από 2 διασπάσεις,40αρι χαλαρό. Ο άλλος ο προκόπης ο Φροντο Κορλεόνε, στην Β.Κορέα να πολιτευτεί, 2ος θα βγει.SuperRogue έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 17:30
Μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτή είναι η κατάντια μας. Έχουμε έναν πρωθυπουργό που είναι η ενσάρκωση παρωδίας άεργου πουθενά του κομματικού σωλήνα που του έδωσαν το δαχτυλίδι,
Μαν, ελπίζω ο πίνκυ να σε έχει βάλει στην ιγκνόρ γιατί αλλιώς τον βλέπω με υπογλώσσια, η πραγματικότητα χτυπάει αλλιώς στον καθένα μας.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 18:33Mόνο που ο κομματικός σωλήνας δεν ήταν κανενα διαστημόπλοιο, παρά ένα σαπιοκάραβο του κώλου, που με το ζόρι πάλευε να μπει στην βουλή και ο μπον βιβέρ των αντίσκηνων την Σαμοθράκης, φάνηκε χρυσοδάκτυλος, έκανε το 4% με το ζόρι, μετά από 2 διασπάσεις,40αρι χαλαρό. Ο άλλος ο προκόπης ο Φροντο Κορλεόνε, στην Β.Κορέα να πολιτευτεί, 2ος θα βγει.SuperRogue έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 17:30
Μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτή είναι η κατάντια μας. Έχουμε έναν πρωθυπουργό που είναι η ενσάρκωση παρωδίας άεργου πουθενά του κομματικού σωλήνα που του έδωσαν το δαχτυλίδι,
Οτι και να λέτε, ο Τσίπρας είναι ταλέντο, εύτυχώς η δυστυχώς θα τον βλέπεται τα επόμενα 40 χρόνια.
Λάθος μου, απολογούμαι. Δαχτυλίδια του έδωσαν, πληθυντικός.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 18:33Οτι και να λέτε, ο Τσίπρας είναι ταλέντο, εύτυχώς η δυστυχώς θα τον βλέπετε τα επόμενα 40 χρόνια.
Το 12ο σημειο του Κ. Μητσοτάκη είναι ότι έχει ικανότητες θαυματοποιού!
Φριζή θέλω να δώ στη ΧΑ, να βραχυκυκλώσουν οι αντιφάδες.Εναλλακτικα Ραββινο Φριζη.