Πες τα. Με σαμαρα και κουλη ποτε δε θα γινοτανε αυτο
Νεολογισμοί περί ομοφοβίας
- Υδράργυρος
Re: Νεολογισμοί περί ομοφοβίας
Άσε τη μια. Εδώ λέμε να πάτε εκεί που είναι οι χώροι που ζουν. Να μοιραστείτε τη χαρά βρε παιδί μου. Είμαι βέβαιος οτι θα ενθουσιαστούν κι αυτοί. Τί, όχι?blackpaint έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:18ειδα μια με μαντηλα σε μια πραιντο παρεα χτες!Kauldron έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:14Μια που λες για Κατηχητικό, γιατί δεν πηγαίνετε μια βόλτα και από τις περιοχές που ζούν οι ταξικοί αδερφοί μας μουσουλμάνοι "παράτυποι" μετανάστες για το πράηντ? Να μοιραστείτε τη χαρά της μέρας βρε παιδί μου.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Ιουν 2018, 14:12
Δηλαδη οι ΛΟΑΤΚΙ ειναι πορνεια; εκπορνευσις; κοψτε το κατηχητικο. Αυτοι εισαατε
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μετά από αυτά μπορούν να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις μίσους!Nandros έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 23:01Study: Homophobes May Be Hidden Homosexuals
Από livescience.com
Study Reveals Homophobic Men Are, In Fact, More Likely To Be Gay
Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις
ο ομοφοβικός δεν έχει απαραίτητα ετεροσεξουαλικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτή η παρατήρηση για την ομοφοβία δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η ψυχαναλυτική προσέγγιση εδώ και δεκαετίες ερμηνεύει την ομοφοβία ως εκδήλωση καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας. Πλέον όμως, αυτή η θεωρία υποστηρίζεται και από εμπειρικά πειραματικά δεδομένα.
Μια πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California[1][2]υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές, τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα.
Στρέφουν δηλαδή την εσωτερική τους οργή στο περιβάλλον τους, στοχοποιώντας τρίτους και όχι τον εαυτό τους, ενεργοποιώντας έτσι έναν μηχανισμό άμυνας του εγώ τους.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όλες οι εκδηλώσεις του gay pride 2018 στέφθηκαν με επιτυχία. Ήμαστε πολύ περισσότερες από κάθε άλλη φορά, προκαλώντας πραγματικό τρόμο στους straight που βλέπουν πως δεν αναστρέφεται πια η πορεία προς μια πλειοψειφούσα gay κοινωνία. Επιτέλους φαίνεται ότι ο κόσμος αλλάζει και αποδέχεται ως φυσιολογική την ομοφυλοφιλία. Η αύξηση των gay είναι γεγονός και σε λίγα χρόνια θα είμαστε πλειοψηφία στον πλανήτη. Εκεί πάει το πράγμα και κανείς δεν μπορεί να ανακόψει αυτό που έρχεται. Gay power είναι λυση για ευημερία στον πλανήτη. Μόλις καταργηθούν οι καταπιέσεις που βάζουν στους ανθρώπους οι straight, θα είναι πραγματικά ευτυχισμένοι οι άνθρωποι. Ευτυχώς, ζούμε στα τελευταία χρόνια των straight κοινωνιών.
Δεν υπάρχει καμια "ομοφοβια", μην κολακευεστε. Ομοσιχαμαρα υπάρχει.
Ax ναι καλέεεεεεεεεεε....Gay power είναι λυση για ευημερία στον πλανήτη.
Πηγαίνετε να τα πείτε στους μουσουλμάνους φίλους σας χρυσές μου...

- Nandros
Κάποιος να του/της εξηγήσει ότι η ομοφυλοφιλία δεν επιβάλλεται, ούτε επιλέγεται. Υπάρχει ο προσανατολισμός ή δεν υπάρχει.anvil έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 14:30Όλες οι εκδηλώσεις του gay pride 2018 στέφθηκαν με επιτυχία. Ήμαστε πολύ περισσότερες από κάθε άλλη φορά, προκαλώντας πραγματικό τρόμο στους straight που βλέπουν πως δεν αναστρέφεται πια η πορεία προς μια πλειοψειφούσα gay κοινωνία. Επιτέλους φαίνεται ότι ο κόσμος αλλάζει και αποδέχεται ως φυσιολογική την ομοφυλοφιλία. Η αύξηση των gay είναι γεγονός και σε λίγα χρόνια θα είμαστε πλειοψηφία στον πλανήτη. Εκεί πάει το πράγμα και κανείς δεν μπορεί να ανακόψει αυτό που έρχεται. Gay power είναι λυση για ευημερία στον πλανήτη. Μόλις καταργηθούν οι καταπιέσεις που βάζουν στους ανθρώπους οι straight, θα είναι πραγματικά ευτυχισμένοι οι άνθρωποι. Ευτυχώς, ζούμε στα τελευταία χρόνια των straight κοινωνιών.
Πάντα μειοψηφία του 5% το πολύ 10% θα είστε.
Τα prides το μόνο που κάνουν είναι να σας ξεφτιλίζουν και δίνετε λαβή σε όσους σας μισούν.
Οι υπόλοιπες παπαρολογίες που διαβάζω είναι για πολλά γέλια!
Το αντίστοιχο του Κλεομένη και της Λουκά, αλλά στο παρδαλό!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και εσυ γκευς εισαι? ελπιζω να μην φιλιεσαι στους δρομους με τους μαντραχαλους.
- Nandros
Ρε σούργελο, αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα;
Το Αλτζχάϊμερ σου βάρεσε κόκκινο!

Ή μήπως είδες τον εαυτό σου σε αυτά που γράφω παραπάνω για την ομοφοβία;
Nandros @ Νεολογισμοί περί ομοφοβίας
.
- Alexander the Great
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μια ερωτηση εκανα ,2 οχι θα ηταν αρκετα.Nandros έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 18:48Ρε σούργελο, αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα;
.
- Nandros
Ερωτήσεις εκ του πονηρού παίρνουν τις ανάλογες απαντήσεις!perseus έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 20:00μια ερωτηση εκανα ,2 οχι θα ηταν αρκετα.Nandros έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 18:48Ρε σούργελο, αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα;
.
- ΜπλεΜπουμπυς
Χρήστος Σιμαρδάνης, 2012: '
O Χρήστος Σιμαρδάνης ήταν ενας υπέροχος, πολυ αξιοπρεπής άνθρωπος!
...'Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες ''είμαι περήφανος που έχω αυτιά''. Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας''
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑11 Ιουν 2018, 23:15Χρήστος Σιμαρδάνης, 2012: '...'Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες ''είμαι περήφανος που έχω αυτιά''. Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας''

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Ιουν 2024, 23:16
-