Ναι. Μαλακία μου. Αλλά το οτι ο Καμμένος είναι απατεώνας, δε σημαίνει οτι δεν είναι απατεώνες και οι της Νουδού. Ψήφο σ' αυτούς ΠΟΤΕ.
[/quote]

Θα αντιλαμβάνεσαι λοιπόν τους λόγους της αποχής μου από εκλογές μεταξύ 1985-2012!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 19:58Έπεσα θύμα εκείνης της ατμόσφαιρας που καλλιέργησε ο σύριζα μαζί με τον μπουχέσα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Κατάλαβα γρήγορα το λάθος μου. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε μία μόνο ψήφο και ότι και να ψηφίσουμε το ίδιο πράγμα βγαίνει. Είναι όλοι τους απατεώνες καιροσκοποι.Nandros έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 19:39Είχα συμμαθητή που τους πίστεψε, ψήφισε, υποστήριξε κομματικά και όταν είδε τί γίνεται εκ των έσω τα βρόντηξε. Αυτός δικαιολογείται αφού σαν καπετάνιος ήταν πάντα μακρυά και δεν πολυγνώριζε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 19:21Άλλοι πεταμένοι ξεφτίλες που να μου ακρωτηριαστεί το δάκτυλο που τους ψήφισα. Δέχεται λέει ο μπουχέσας απειλητικά μηνύματα αυτός και οι βουλευτές του και είναι όλα στη διάθεση της αστυνομίας. Πριν από πέντε χρόνια θα έπαιρνε μόνος του την πόλη και τώρα κρύβεται σαν δαρμένο σκυλί. Απατεώνες όλοι τους. Ξεπουλημένοι ξεφτίλες.
Τί ήταν αυτό που σε έκανε να τους πιστέψεις;
Κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι με σημαία μόνο το σκοπιανό και τίποτα άλλο, πολιτική δεν γίνεται, ότι είναι οπορτουνιστές;
Τρακατρούκες και βεγγαλικά πετάει ρε φίλε και νομίζει πως τα χαζεύουμε στον ουρανό και θα ξεχάσουμε τις αθλιότητες τους.ksmyrn έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 20:01πόσο καμμένος είναι ο καμμένος; Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει 180 βουλευτές; Το βρίσκω απίθανο να μαζευτούν τόσοι, βάση των σημερινών δεδομένων, οπότε μπερδεύτηκα για το ποιος ο λόγος που ΘΑ το ζητήσει... Να περιμένω να δω ΑΝ όντως το ζητήσει και να θα γίνει, δεν ξέρω τα διαδικαστικά της Βουλής για το θέμα αυτό. Αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει...
Η δική μου στήριξη δεν είχε να κάνει τόσο με τους τοκογλύφους όσο με την υποσχεθήσα εδώ εκκαθάριση. Όπως είπα όμως δεν άργησα να καταλάβω ότι ήταν μία από τα ίδια και ίσως-ίσως χειρότεροι ακόμα.Nandros έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:21Θα αντιλαμβάνεσαι λοιπόν τους λόγους της αποχής μου από εκλογές μεταξύ 1985-2012!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 19:58Έπεσα θύμα εκείνης της ατμόσφαιρας που καλλιέργησε ο σύριζα μαζί με τον μπουχέσα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Κατάλαβα γρήγορα το λάθος μου. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε μία μόνο ψήφο και ότι και να ψηφίσουμε το ίδιο πράγμα βγαίνει. Είναι όλοι τους απατεώνες καιροσκοποι.Nandros έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 19:39Είχα συμμαθητή που τους πίστεψε, ψήφισε, υποστήριξε κομματικά και όταν είδε τί γίνεται εκ των έσω τα βρόντηξε. Αυτός δικαιολογείται αφού σαν καπετάνιος ήταν πάντα μακρυά και δεν πολυγνώριζε.
Τί ήταν αυτό που σε έκανε να τους πιστέψεις;
Κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι με σημαία μόνο το σκοπιανό και τίποτα άλλο, πολιτική δεν γίνεται, ότι είναι οπορτουνιστές;
Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και η αποχή δεν παίζει.
Τί και πώς να αλλάξουν σε μια χώρα που είχε φαλίρει και κρεμόταν από τα ... της Ευρώπης; Ναι, αυτούς τους "τοκογλύφους" που μας έδωσαν δάνειο ρεκόρ στην ιστορία του κόσμου και με ασήμαντο επιτόκιο. Και, άκουσον-άκουσον, απαίτησαν να γίνουμε σοβαρή χώρα.
.
Πάντως σε παραδέχομαι για την στάση σου. Κατάλαβες το λάθος και το ομολογείς.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:57Η δική μου στήριξη δεν είχε να κάνει τόσο με τους τοκογλύφους όσο με την υποσχεθήσα εδώ εκκαθάριση. Όπως είπα όμως δεν άργησα να καταλάβω ότι ήταν μία από τα ίδια και ίσως-ίσως χειρότεροι ακόμα.Nandros έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 23:21Θα αντιλαμβάνεσαι λοιπόν τους λόγους της αποχής μου από εκλογές μεταξύ 1985-2012!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 19:58Έπεσα θύμα εκείνης της ατμόσφαιρας που καλλιέργησε ο σύριζα μαζί με τον μπουχέσα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Κατάλαβα γρήγορα το λάθος μου. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε μία μόνο ψήφο και ότι και να ψηφίσουμε το ίδιο πράγμα βγαίνει. Είναι όλοι τους απατεώνες καιροσκοποι.
Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και η αποχή δεν παίζει.
Τί και πώς να αλλάξουν σε μια χώρα που είχε φαλίρει και κρεμόταν από τα ... της Ευρώπης; Ναι, αυτούς τους "τοκογλύφους" που μας έδωσαν δάνειο ρεκόρ στην ιστορία του κόσμου και με ασήμαντο επιτόκιο. Και, άκουσον-άκουσον, απαίτησαν να γίνουμε σοβαρή χώρα.