Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:37Ρε δεν πηγαίνετε να σας δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Που κάνετε θέμα επειδή δεν σας αρέσουν πολιτικά αυτά που λέει ο άλλος στο παιδί του;

κατσε, να τοποθετηθεί ο κωλντρον που του αρεσουν
Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:37Ρε δεν πηγαίνετε να σας δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Που κάνετε θέμα επειδή δεν σας αρέσουν πολιτικά αυτά που λέει ο άλλος στο παιδί του;
Ευχαριστώ Νερο, πολύ ενδιαφέρον!
Η λύση είναι eugenicsBeria έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:25Για να μιλήσουμε σοβαρά
Αυτό το συμπλεγματικό ανθρωπάκι που ντύνει τα παιδιά του τσολιάδες και τα βάζει να φωνάζουν Χαϊλ Χίτλερ δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το άλλο ανθρωπάκι που τα ντύνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και τα βάζει να φωνάζουν μαζί στο γήπεδο "γαμιέται η μάνα του ..."΄
Προσέξτε, μιλάω για τη επιβολή στα παιδιά του. Το καμάρι ότι τα έκανα σαν τα μούτρα μου
Δεν μιλώ για το βάθος της αρρώστιας να τα βάζεις να χαιρετάνε χιτλερικά.
Βάζει το παιδί του να φωνάζει Heil Hitler, και είναι πολίτικο το θέμα;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:37Ρε δεν πηγαίνετε να σας δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Που κάνετε θέμα επειδή δεν σας αρέσουν πολιτικά αυτά που λέει ο άλλος στο παιδί του;
Μα, τι λέει; Αφού εσείς δε στηρίζετε Χίτλερ, αλλά τους ηττημένους του 45, εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες που δεν έχουν καμία σχέση. Δε σε σοκάρει που λέει τέτοια πράγματα;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:37Ρε δεν πηγαίνετε να σας δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Που κάνετε θέμα επειδή δεν σας αρέσουν πολιτικά αυτά που λέει ο άλλος στο παιδί του;
Εχει και μια αλλη ζωγραφια,λογικα δικια του οταν ηταν και ο ιδιος παιδι (;)
Δεν είναι καν θέμα. Εσείς το κάνετε.enterprise-psi έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:40
Βάζει το παιδί του να φωνάζει Heil Hitler, και είναι πολίτικο το θέμα;
Uppercut έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:40Μα, τι λέει; Αφού εσείς δε στηρίζετε Χίτλερ, αλλά τους ηττημένους του 45, εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες που δεν έχουν καμία σχέση. Δε σε σοκάρει που λέει τέτοια πράγματα;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:37Ρε δεν πηγαίνετε να σας δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Που κάνετε θέμα επειδή δεν σας αρέσουν πολιτικά αυτά που λέει ο άλλος στο παιδί του;
Τί να με σοκάρει ρε άνθρωπέ μου; Η γλοιώδης προσπάθεια να σώσετε το σύστημά σας δημιουργώντας "θέματα" εκεί που δεν υπάρχουν;Uppercut έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:40Μα, τι λέει; Αφού εσείς δε στηρίζετε Χίτλερ, αλλά τους ηττημένους του 45, εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες που δεν έχουν καμία σχέση. Δε σε σοκάρει που λέει τέτοια πράγματα;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:37Ρε δεν πηγαίνετε να σας δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Που κάνετε θέμα επειδή δεν σας αρέσουν πολιτικά αυτά που λέει ο άλλος στο παιδί του;
Ε όχι και δεν είναι θέμα. Το παιδί αυτό αύριο μεθαύριο, αν έχει γαλουχηθεί με τις ιδέες του ναζισμού, είναι υποψήφιος δολοφόνος.Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:45Δεν είναι καν θέμα. Εσείς το κάνετε.enterprise-psi έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:40
Αν δεν σας αρέσει να απέχετε απο τις εκλογές και να αυτοκαταργήσετε το δικαίωμα ψήφου σας.
Αυτές οι μπούρδες πηγάζουν απευθείας απο τη σχολή σκέψεως του σταλινισμού της δεκαετίας του '30. Ο Στάλιν στη δεκαετία του '30 έκανε τέτοιες δαιμονοποιήσεις. Όσοι σκέφτονται έτσι είναι κοινωνικά επικίνδυνοι.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:47Ε όχι και δεν είναι θέμα. Το παιδί αυτό αύριο μεθαύριο, αν έχει γαλουχηθεί με τις ιδέες του ναζισμού, είναι υποψήφιος δολοφόνος.Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:45Δεν είναι καν θέμα. Εσείς το κάνετε.enterprise-psi έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:40
Αν δεν σας αρέσει να απέχετε απο τις εκλογές και να αυτοκαταργήσετε το δικαίωμα ψήφου σας.
Εμείς κάνουμε γλοιώδη προσπάθεια κι όλα αυτά. Εσύ θα μας πει για το βίντεο και πως εκφράζει τέτοιες ξένες προς εσάς απόψεις;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:47Τί να με σοκάρει ρε άνθρωπέ μου; Η γλοιώδης προσπάθεια να σώσετε το σύστημά σας δημιουργώντας "θέματα" εκεί που δεν υπάρχουν;Uppercut έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:40Μα, τι λέει; Αφού εσείς δε στηρίζετε Χίτλερ, αλλά τους ηττημένους του 45, εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες που δεν έχουν καμία σχέση. Δε σε σοκάρει που λέει τέτοια πράγματα;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:37Ρε δεν πηγαίνετε να σας δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Που κάνετε θέμα επειδή δεν σας αρέσουν πολιτικά αυτά που λέει ο άλλος στο παιδί του;