Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι εξαρτημενοι απο τον μισθο τους ;
Re: Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι εξαρτημενοι απο τον μισθο τους ;
αιμα τιμη ζήτω το μ**νι !!!!!123
Κομμουνιστής δεν είναι αυτός που έκανε την ερώτηση; Διότι πιο άστοχη ερώτηση δεν μπορεί να υπάρξει.
Θα μπορουσε να ελεγε 'καταλαβαινω οτι υπαρχουν πολλοι που δεν εχουν οικονομιες για να περασουν στην καραντινα', αλλα δεν το ειπε γιατι 'γλωσσα λανθανουσα αληθεια λεγει'.
Βρε Daje τόσες Ρωσίδες, ανατολικές κλπ. πέρασαν από την Ελλάδα, πως μας σκατοφατσέψατε; Ακόμη και οι Ελληνίδες ωραιότερες ήταν και είναι απ' ότι κυκλοφορεί. Και να ήταν μόνο αυτό.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Κι εγώ, για να το πιστέψω ότι είπε κάτι τέτοιο, έβαλα να το ακούσω με τα αφτιά μου... 
Έχω ξαναπεί, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, ότι πολιτικοϊδεολογικά απέχω εξίσου από παντού, αλλά μεγαλύτερη προσωπική προσβολή από αυτή είχα χρόνια να υποστώ. Εργάζομαι από πρωτοετής φοιτητής (διότι αλλιώς πείνα εκ ταξικών λόγων λόγω προλεταριακής οικογένειας) για να φτάσω τώρα να ακούσω από πρωθυπουργικά χείλη ότι...ναι... κάτι έχει ακούσει μάλλον.. ότι λέει "υπάρχουν άνθρωποι εξαρτημένοι από τον μισθό τους"

Έχω ξαναπεί, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, ότι πολιτικοϊδεολογικά απέχω εξίσου από παντού, αλλά μεγαλύτερη προσωπική προσβολή από αυτή είχα χρόνια να υποστώ. Εργάζομαι από πρωτοετής φοιτητής (διότι αλλιώς πείνα εκ ταξικών λόγων λόγω προλεταριακής οικογένειας) για να φτάσω τώρα να ακούσω από πρωθυπουργικά χείλη ότι...ναι... κάτι έχει ακούσει μάλλον.. ότι λέει "υπάρχουν άνθρωποι εξαρτημένοι από τον μισθό τους"

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Είναι ακόμα πιο γελοίοΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 10:47Κι εγώ, για να το πιστέψω ότι είπε κάτι τέτοιο, έβαλα να το ακούσω με τα αφτιά μου...
Είπε γνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από το μισθό τους
Σαν να καμάρωνε που ξέρει κάτι τέτοιο. Δεν του το είπαν, το ξέρει
Ωσαν το Γκαουτάμα Βούδα που είδε στα 17 του ότι υπάρχει πείνα και πόνος!
Μπράβο Κυριάκο που ξέρεις και κάποιους που τα βγάζουν πέρα με το μισθό τους
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Χα, χα, ναί.... είναι η λεγόμενη εξ ακοής γνώση!

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Καραμελίτσα
Το ότι είναι κλινικά ηλίθιος που το πας; Δεν πρέπει να εκπροσωπεί επάξια τους ψηφοφόρους του; Δε θα αισθάνονταν προδομένοι από κάποιον ευφυή;Lord Brum έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 09:15ναι καμία αντίρρηση, δεν μεγάλωσε στα σεπόλια ή στο κερατσίνι με τους φτωχομπινέδες και τους losers. Για αυτό και είναι κατάλληλος για ηγέτης.
Z
Αυτους που ο μισθος τους ειναι μεροκαματο τους σκεφτηκε; Που βγαζουνε την μερα με ο,τι πιασουν στο ταμειο; Γιατι μεχρι να παρουν επιδομα αυτοι θα αναρωτιουνται πως θα ζουνε καθε μερα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για να καταλάβω, δεν συμφωνείτε με το λοκντάουν ;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εντάξει.Beria έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 10:56Είναι ακόμα πιο γελοίοΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑06 Νοέμ 2020, 10:47Κι εγώ, για να το πιστέψω ότι είπε κάτι τέτοιο, έβαλα να το ακούσω με τα αφτιά μου...
Είπε γνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από το μισθό τους
Σαν να καμάρωνε που ξέρει κάτι τέτοιο. Δεν του το είπαν, το ξέρει
Ωσαν το Γκαουτάμα Βούδα που είδε στα 17 του ότι υπάρχει πείνα και πόνος!
Μπράβο Κυριάκο που ξέρεις και κάποιους που τα βγάζουν πέρα με το μισθό τους
Ας είμαστε επιεικείς. Ο Κυριάκος ποτέ δε μπήκε στη σκλαβιά του μεροκάματου. Από 6 μηνών ήταν εξόριστος και αγωνιστής.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Επίσης το "γνωρίζω ότι" είναι στα πλαισια του ολου κειμενου του διαγγελματος.
Πιστεύω ότι οι λόγοι του Καντάφι και του Κιμ Γιονγκ ιλ είχαν λιγότερο πρώτο πρόσωπο.
Όλα ήταν στο "εγώ".
Αποφασίζω.
Σε κάποια σημεία ήταν γελοίο. Πχ έλεγε για τους μακροχρόνιους ανέργους "υπολογίζω ότι είναι 130.000" . Τι υπολογίζεις βρε μπαγλαμα; πες έστω υπολογίζουμε.
Είναι στα πλαίσια της πλαστής εικόνας του Ηγέτη που χτίζουντόσο καιρό. Ότι δηλαδή δεν είναι ενα παιδι που μεγάλωσε για να το κάνουν πρωθυπουργό...συμπαθής μεν αλλά λίγος ,ελαφρως μίστερ Μπιν.
Πιστεύω ότι οι λόγοι του Καντάφι και του Κιμ Γιονγκ ιλ είχαν λιγότερο πρώτο πρόσωπο.
Όλα ήταν στο "εγώ".
Αποφασίζω.
Σε κάποια σημεία ήταν γελοίο. Πχ έλεγε για τους μακροχρόνιους ανέργους "υπολογίζω ότι είναι 130.000" . Τι υπολογίζεις βρε μπαγλαμα; πες έστω υπολογίζουμε.
Είναι στα πλαίσια της πλαστής εικόνας του Ηγέτη που χτίζουντόσο καιρό. Ότι δηλαδή δεν είναι ενα παιδι που μεγάλωσε για να το κάνουν πρωθυπουργό...συμπαθής μεν αλλά λίγος ,ελαφρως μίστερ Μπιν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ωραίες αναλύσεις κάνετε.
Στο μεταξύ όσοι είμαστε όντως εξαρτημένοι απο τον μισθό μας και όσοι έχουμε να δούμε μισθό απο τον Μάρτιο σταθήκαμε περισσότερο στο οτι διατηρούμε τις θέσεις εργασίας μας και στο οτι τον Νοέμβρη το επίδομα θα είναι αυξημένο κατά 300 ευρώ.
Η ενημέρωση απο τον Τσιόδρα ήταν πάρα πολυ κατατοπιστική.
Στο μεταξύ όσοι είμαστε όντως εξαρτημένοι απο τον μισθό μας και όσοι έχουμε να δούμε μισθό απο τον Μάρτιο σταθήκαμε περισσότερο στο οτι διατηρούμε τις θέσεις εργασίας μας και στο οτι τον Νοέμβρη το επίδομα θα είναι αυξημένο κατά 300 ευρώ.
Η ενημέρωση απο τον Τσιόδρα ήταν πάρα πολυ κατατοπιστική.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Google translate
"ΚΗΡΙΑΚΟ ΑΓΑΠΙ ΜΟΥ ΠΆΡΕ ΜΕ ΑΠΌ ΔΟ!!!"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 936 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
17 Μαρ 2024, 11:04
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν το καρκίνο;
από Unicex » 05 Φεβ 2025, 06:42 » σε Θρησκειολογία - 69 Απαντήσεις
- 1845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
02 Μαρ 2025, 00:52
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
12 Απρ 2025, 08:05
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοί οι άνθρωποι είναι Κυβέρνηση
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 29 Νοέμ 2024, 00:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
29 Νοέμ 2024, 06:45
-