Beria έγραψε: ↑04 Ιούλ 2018, 15:37
Kauldron έγραψε: ↑04 Ιούλ 2018, 15:22
Εσύ μπορείς να θεωρείς ο,τι θέλεις (όπως και ο καθένας). Το γεγονός όμως είναι οτι από το βήμα της Βουλής, ο Λαγός τα έχωσε στο Μοσχοβισί, την ώρα που κάποιοι άλλοι... γίνονταν λαγοί (εκτός αν μίλησαν και οι βουλευτές του ΚΚΕ να τα χώσουν στο Μοσκο):
Κόλντρον είσαι
αντιμνημονιακός;
Δεν τα 'χουμε συζητήσει βρε Λαυρέντη? Τώρα καταλαβαίνω γιατί σε πέταξε στο Ποτάμι ο Στάλιν.

Εγώ πιστεύω οτι θα ήταν απολύτως αποδεκτοί στη σούβλα ή στα κάρβουνα.
Α, μάλιστα. Τέτοιου είδους απάντηση νομίζω οτι θα ήθελε να μου δώσει και ο σύντροφος Μπλέ, αλλά κρατήθηκε γιατί δεν ήθελε να ρίξει το επίπεδο.

Εσείς κύριοι θέλετε να μας ψήσετε και να μας φάτε (νομίζω πως στη γάστρα θα ήμουν πιο νόστιμος, αλλά θα δυσολευτείτε να βρείτε τόσο μεγάλη γάστρα, αλλά μιλάτε για "εγκληματική οργάνωση" όταν υπερασπίζουμε (όπως έχουμε δικαίωμα) τους εαυτούς μας.
Η πραγματικότητα παραμένει. Οι μόνοι που σήκωσαν ανάστημα απέναντι στο Μοσκοβισί ήταν οι Χρυσαυγίτες μέσω του Λαγού. Οι υπόλοιποι είτε ανταγωνίζονταν για την αγάπη του (σαν τίποτα πορνίδια) είτε αποχώρησαν (δηλαδή λάκισαν). Καλά βρε του ΚΚΕ, έτσι θα αντιμετωπίσετε τον ΠαγκόΖμιο ΓκαπινταλιΖμό?