Για τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ναζί τι λες;Βινόσαυρος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 15:29δίκαιες οι διεκδικήσεις των τσάμηδων που εκδιώχθηκαν απο τις πατρογονικες τους εστίες.
Για την σφαγή της Παραμυθιάς τι λες;
Για τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ναζί τι λες;Βινόσαυρος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 15:29δίκαιες οι διεκδικήσεις των τσάμηδων που εκδιώχθηκαν απο τις πατρογονικες τους εστίες.
Δηλαδή οι σφαγές δεν συνέβησαν ποτέ; Ειδικά η σφαγή της Παραμυθιάς δεν συνέβη; Αυτό λες;μίστερ μαξ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 14:59Οταν διαβάζεις ιστοσελίδες που λήγουν σε .γρ, να σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι λίγο υπερ της μιας πλευράς.
σωστά, αλλά όχι πάντα υπέρ της ελληνικής πλευράςμίστερ μαξ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 14:59Οταν διαβάζεις ιστοσελίδες που λήγουν σε .γρ, να σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι λίγο υπερ της μιας πλευράς.
Όπως;Βινόσαυρος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 15:29δίκαιες οι διεκδικήσεις των τσάμηδων που εκδιώχθηκαν απο τις πατρογονικες τους εστίες.
Βρε εξορία και σε όσους στηρίζουν τους Τσάμηδες. Σιγά μη καθόμαστε να συζητάμε.ksmyrn έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 15:55Όπως;Βινόσαυρος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 15:29δίκαιες οι διεκδικήσεις των τσάμηδων που εκδιώχθηκαν απο τις πατρογονικες τους εστίες.
Φάρτ ον άουρ τέστικλς.
Φάρτ ον άουρ τέστικλς.
Σε ευχαριστώ φίλε Υο, αλλά δεν θέλω σεβασμό επειδή είμαι παλιός. Αν υπάρχει ζήτημα σύγχισης αβαταρ θα το αλλάξω μολις μπορέσω, μολις βρω το προηγούμενο μου.
Βετεράνος, ρέκορντμαν των μπαν (σε πχωρουμικές διαστάσεις ισοβίτης), και μαξιμαλιστής (εξ ου και το νικ) στην μηδενιστική-εθνοφοβική παρλάτα. Πνευματικός πατέρας του μπλάκπέη και φυσικός του νόθου μπλούμπούμπη
Εγώ το αντίστροφο βλέπω πάντως να συμβαίνειΒινόσαυρος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 15:37Αυτό το πράγμα πάντως, όταν κάνουμε κριτική για τα κακώς κείμενα στην ελλαδα και τους έλληνες
να προσπαθείτε να βγείτε λάδι γενικευοντας την ευθύνη «κυρία δε μιλούσα μόνο εγώ», «κυρ τροχονόμε, δεν πέρασα μόνο εγω το όριο ταχύτητας»