Drexler έγραψε: ↑12 Ιούλ 2018, 12:08
Eμεις μια χαρα καταλαβαινουμε,οταν λεει οτι θα υπαρχουν μονο τα κομματα που εκφραζουν τον λαο εννοει το εξης ενα,το ΚΚΕ,αφου τα αλλα κατα τους κομμουνιστες δεν τον εκφραζουν.Γιαυτο και δεν δεχεται την αστικη δημοκρατια δηλαδη την ελευθερη επιλογη αναμεσα απο ολα τα κομματα.Οπως γινοταν στην Σοβιετια,με τα τραγελαφικα ποσοστα του κομμουνιστικου κομματος τα οποια τα θεωρει γνησια!Ειναι ξεκαθαρος.
Φεουδαρχικα κομματα δεν υπαρχουν γιατι τα αγνοει ο λαος απο μονος του οχι επειδη το επεβαλε καποιος.Αν ο κοσμος αγνοουσε τα καπιταλιστικα και γενικα τα μη-κομμουνιστικα θα ειχαν αυτα 5% οχι ο Κουτσουμπας.
Δε νομίζω ότι κανένας λαός αγνόησε τα φεουδαρχικά κόμματα αφεαυτού βοήθησε και η γαλλική επανάσταση... τώρα όσον αφορά τα καπιταλιστικά κόμματα είχανε φάει μεγάλη απαξίωση του 44 ,απλά δεν υπάρχει κάποιος χρήστης τόσο μεγάλος ,πλην ίσως του Βησσαρίωνα εφόσον θελήσει να γραφτεί εδώ ,να μας μεταφέρει τα βιώματα και το κλίμα της εποχής εκείνης. ή ακόμη καλύτερα ένας παλαιοπχορουμικος,χρήστης ονόματι ληστοσυμμορίτης _νομίζω γράφει σε ένα ιστολόγιο επώνυμα δεν θέλω να αναφέρω φυσικά ποιο είναι αυτό- θα μας τα εξηγήσει καλύτερα,τα της φεουδαρχίας τα διάβασα απ αυτόν και δεν τα σκέφτηκα μόνος μου.
φυσικά μπορεί να επεξηγήσει πληρέσταταο red hot chili lenin αν θελήσει να γράψει εδώ .
και στο κάτω κάτω είναι και λίγο παράταιρο ένας που σιτίζεται από το δημόσιο να πολεμάει λεκτικά αυτά τα καθεστώτα...
αν γινότανε ποτέ επανάσταση ,θα με χτύπαγε ένας μπολσεβίκος φιλικά στην πλάτη και θα μου λέγε σιγά ρε φιλαράκι τί έγινε;
το μέρος έγινε όλον... το δημοσιο που σε σιτιζε τόσα χρόνια επεκτάθηκε ώστε να συμπεριλάβει οοολη την οικονομία της χώρας . Απλά μη μιλάς εναντίον του καθεστώτος και θα τρως ψωμί μέχρι που να πεθάνεις.Τι το δύσκολο;