Γιατι ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος στα σωματα ασφαλειας και στις Ενοπλες Δυναμεις ;
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Γιατι ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος στα σωματα ασφαλειας και στις Ενοπλες Δυναμεις ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Γιατι ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμος στα σωματα ασφαλειας και στις Ενοπλες Δυναμεις ;
Καλά σοβαρά τώρα; Διώχνει γιατρούς και νοσοκόμους και αφήνει τους αστυνομικούς χωρίς υποχρέωση εμβολιασμού;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γιατί αυτή είναι η εκλογική πελατεία της νουδού.
Γιατί στα 45 βγαίνουν στην σύνταξη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Καλά, σοβαρά τώρα; Πρέπει να πληρούν τις ίδιες υγειονομικές προϋποθέσεις γιατροί και αστυνομικοί; Εδώ στην εστίαση αυτός που σου φτιάχνει το φαγητό δεν έχει υποχρέωση εμβολιασμού, ο αστυνομικός είναι το θέμα; Μήπως βάλανε υποχρεωτικότητα σε όλους τους άλλους και άφησαν απέξω τους αστυνομικούς ειδικά;
-
Θα έπρεπε. Πλην εξαιρέσεων. Ή τουλάχιστον να είναι υποχρεωμένοι σε δύο rapid tests την εβδομάδα.Uppercut έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:13Καλά, σοβαρά τώρα; Πρέπει να πληρούν τις ίδιες υγειονομικές προϋποθέσεις γιατροί και αστυνομικοί; Εδώ στην εστίαση αυτός που σου φτιάχνει το φαγητό δεν έχει υποχρέωση εμβολιασμού, ο αστυνομικός είναι το θέμα; Μήπως βάλανε υποχρεωτικότητα σε όλους τους άλλους και άφησαν απέξω τους αστυνομικούς ειδικά;
Ο αστυνομικός σε ελέγχει από μακριά;Uppercut έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:13Καλά, σοβαρά τώρα; Πρέπει να πληρούν τις ίδιες υγειονομικές προϋποθέσεις γιατροί και αστυνομικοί; Εδώ στην εστίαση αυτός που σου φτιάχνει το φαγητό δεν έχει υποχρέωση εμβολιασμού, ο αστυνομικός είναι το θέμα; Μήπως βάλανε υποχρεωτικότητα σε όλους τους άλλους και άφησαν απέξω τους αστυνομικούς ειδικά;
Είναι υποχρεωμένοι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:15Θα έπρεπε. Πλην εξαιρέσεων. Ή τουλάχιστον να είναι υποχρεωμένοι σε δύο rapid tests την εβδομάδα.
Έχω γνωστό στρατιωτικό εμβολιασμένο με κόβιντ σε καραντίνα.
Occasio facit furem
Ο σουβλατζής στο δίνει από μακριά το σουβλάκι αν δεν πάρεις από ντελίβερι; Ξαναλέω, συγκρίνεις γιατρούς με αστυνομικούς; Αν πιστεύεις ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός παντού, πες το. Αν όχι, δεν έχει νόημα να αντιπαραθέτεις τους γιατρούς με τους αστυνομικούς ειδικά.Χαοτικός έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:16Ο αστυνομικός σε ελέγχει από μακριά;Uppercut έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:13Καλά, σοβαρά τώρα; Πρέπει να πληρούν τις ίδιες υγειονομικές προϋποθέσεις γιατροί και αστυνομικοί; Εδώ στην εστίαση αυτός που σου φτιάχνει το φαγητό δεν έχει υποχρέωση εμβολιασμού, ο αστυνομικός είναι το θέμα; Μήπως βάλανε υποχρεωτικότητα σε όλους τους άλλους και άφησαν απέξω τους αστυνομικούς ειδικά;
Έχει. Δείχνει τον προσανατολισμό της κυβέρνησης. ότι οι δάσκαλοι και οι γιατροί στ' αρχίδια τους όπως είπαν παραπάνω.Uppercut έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:19Ο σουβλατζής στο δίνει από μακριά το σουβλάκι αν δεν πάρεις από ντελίβερι; Ξαναλέω, συγκρίνεις γιατρούς με αστυνομικούς; Αν πιστεύεις ότι ι εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός παντού, πες το. Αν όχι, δεν έχει νόημα να αντιπαραθέσεις τους γιατρούς με τους αστυνομικούς ειδικά.Χαοτικός έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:16Ο αστυνομικός σε ελέγχει από μακριά;Uppercut έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:13
Καλά, σοβαρά τώρα; Πρέπει να πληρούν τις ίδιες υγειονομικές προϋποθέσεις γιατροί και αστυνομικοί; Εδώ στην εστίαση αυτός που σου φτιάχνει το φαγητό δεν έχει υποχρέωση εμβολιασμού, ο αστυνομικός είναι το θέμα; Μήπως βάλανε υποχρεωτικότητα σε όλους τους άλλους και άφησαν απέξω τους αστυνομικούς ειδικά;
Επειδή δεν υποχρεώνει τους σουβλατζήδες να εμβολιαστούν;Χαοτικός έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:21Έχει. Δείχνει τον προσανατολισμό της κυβέρνησης. ότι οι δάσκαλοι και οι γιατροί στ' αρχίδια τους όπως είπαν παραπάνω.Uppercut έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:19Ο σουβλατζής στο δίνει από μακριά το σουβλάκι αν δεν πάρεις από ντελίβερι; Ξαναλέω, συγκρίνεις γιατρούς με αστυνομικούς; Αν πιστεύεις ότι ι εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός παντού, πες το. Αν όχι, δεν έχει νόημα να αντιπαραθέσεις τους γιατρούς με τους αστυνομικούς ειδικά.
Επίσης, ούτε οι εκπαιδευτικοί έχουν υποχρεωτικό εμβολιασμό.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δεν είναι υποχρεωμένοι και το λέω εν γνώσει μου - παιδί από το άμεσο οικογενειακό μου περιβάλλον πέρασε φέτος μηχανικός αεροσκαφών (ΣΜΑ) και στη σχολή υπάρχουν πάρα πολλοί ανεμβολίαστοι σπουδαστές - φυσικά αυτοί υποχρεούνται σε ράπιντ.
να και μια σωστή ερώτηση από τα κνιτομποτ.
θα έπρεπε να είναι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Είναι υποχρεωμένοι σε 2 ράμπιτ τεστ την εβδομάδα, αν δεν είναι εμβολιασμένοι, αυτό εννοούσα.BigChiefWahoo έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 13:26Δεν είναι υποχρεωμένοι και το λέω εν γνώσει μου - παιδί από το άμεσο οικογενειακό μου περιβάλλον πέρασε φέτος μηχανικός αεροσκαφών (ΣΜΑ) και στη σχολή υπάρχουν πάρα πολλοί ανεμβολίαστοι σπουδαστές - φυσικά αυτοί υποχρεούνται σε ράπιντ.
Occasio facit furem
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Δ. Κουτσούμπας στην συνεστίαση του τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις
από pylothess » 21 Ιαν 2024, 21:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 99 Απαντήσεις
- 1521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bandit59
09 Φεβ 2025, 18:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τα μέτρα ασφαλείας είναι πάντα δρακόντεια;
από Εκτωρ » 10 Οκτ 2023, 17:39 » σε Γλωσσολογία - 6 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
12 Οκτ 2023, 22:27
-
-
- 54 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giorgos mpekos
19 Αύγ 2024, 21:39
-
-
Νέα δημοσίευση Η εθνική Κύπρου στο ποδόσφαιρο γιατί είναι τόσο χάλια στις τελευταίες διοργανώσεις;
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2023, 17:48 » σε Αθλητικά - 15 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
19 Οκτ 2023, 18:29
-