Επεισόδιο στα Πατήσια: Κάνουν έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια με δυο παιδιά - "Χρωστάει μόνο 800 ευρώ"
-
Re: Επεισόδιο στα Πατήσια: Κάνουν έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια με δυο παιδιά - "Χρωστάει μόνο 800 ευρώ"
δεν αφήνετε τα περί 800ε γιατί τα ίδια λέγατε και για την άλλη;
ποιος ξέρει πόσα χρωστάει,για πόσο καιρό και τι έχει γινει
ποιος ξέρει πόσα χρωστάει,για πόσο καιρό και τι έχει γινει
-
Re: Επεισόδιο στα Πατήσια: Κάνουν έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια με δυο παιδιά - "Χρωστάει μόνο 800 ευρώ"
δεν έχουμε οικονομική κρίση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προστατευεται οποιαδήποτε κατοικιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 18:14όλο και θα πληθαίνουν αυτά τα περιστατικά αφού έχουμε συνδυασμό οικονομικής κρίσης και απουσίας ουσιαστικής προστασίας της πρώτης κατοικίας
Από την στιγμή που είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε έχουμε οικονομική κρίση.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:58δεν έχουμε οικονομική κρίση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προστατευεται οποιαδήποτε κατοικιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 18:14όλο και θα πληθαίνουν αυτά τα περιστατικά αφού έχουμε συνδυασμό οικονομικής κρίσης και απουσίας ουσιαστικής προστασίας της πρώτης κατοικίας
-
-
όχι μόνο να δουλεύουμε αλλά να πληρώνουμε και για τα σπίτια μαςsharp έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:59Από την στιγμή που είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε έχουμε οικονομική κρίση.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:58δεν έχουμε οικονομική κρίση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προστατευεται οποιαδήποτε κατοικιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 18:14όλο και θα πληθαίνουν αυτά τα περιστατικά αφού έχουμε συνδυασμό οικονομικής κρίσης και απουσίας ουσιαστικής προστασίας της πρώτης κατοικίας
εκεί μας κατάντησαν οι αλητες
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ενέργεια στον θεό, τρόφιμα στον θεό, κατώτατος μισθός δεν επαρκεί ούτε για πλάκα για να μείνει ένας άνθρωπος μόνος του και να ζήσει μόνο με αυτόΔημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:58δεν έχουμε οικονομική κρίση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προστατευεται οποιαδήποτε κατοικιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 18:14όλο και θα πληθαίνουν αυτά τα περιστατικά αφού έχουμε συνδυασμό οικονομικής κρίσης και απουσίας ουσιαστικής προστασίας της πρώτης κατοικίας
το κόστος ζωής είναι δυσανάλογο με τον κατώτατο μισθό
αλλά δεν έχουμε οικονομική κρίση; δεν σε καταλαβαίνω
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Η ανεργία έπεσε σε ποσοστά προ κρίσης, πληθωρισμος υπάρχει αλλά επίσης και μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης άρα αυξήσεις. κανένα στατιστικό της οικονομίας δεν δείχνει ότι έχουμε κάποια οικονομική κρίση αυτή τη στιγμή. μια πίεση τιμών υπήρξε το τελευταίο 6μηνο και αποκλιμακωνεταιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 23:11ενέργεια στον θεό, τρόφιμα στον θεό, κατώτατος μισθός δεν επαρκεί ούτε για πλάκα για να μείνει ένας άνθρωπος μόνος του και να ζήσει μόνο με αυτόΔημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:58δεν έχουμε οικονομική κρίση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προστατευεται οποιαδήποτε κατοικιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 18:14όλο και θα πληθαίνουν αυτά τα περιστατικά αφού έχουμε συνδυασμό οικονομικής κρίσης και απουσίας ουσιαστικής προστασίας της πρώτης κατοικίας
το κόστος ζωής είναι δυσανάλογο με τον κατώτατο μισθό
αλλά δεν έχουμε οικονομική κρίση; δεν σε καταλαβαίνω
Σύμφωνα με αυτό το γράφημα βέβαια επί ΝΔ απλά συνεχίστηκε αυτό που συνέβαινε επι ΣΥΡΙΖΑ.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 23:17
Η ανεργία έπεσε σε ποσοστά προ κρίσης, πληθωρισμος υπάρχει αλλά επίσης και μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης άρα αυξήσεις. κανένα στατιστικό της οικονομίας δεν δείχνει ότι έχουμε κάποια οικονομική κρίση αυτή τη στιγμή. μια πίεση τιμών υπήρξε το τελευταίο 6μηνο και αποκλιμακωνεται
Οικονομική κρίση δεν νιωθουν μονο οι δαπιτες, ολοι οι άλλοι τα μετράμε ευρω-ευρω καθε μηνα για πρώτη φορά τα τελευταία 7 χρόνια. Και δε βγαίνουν τα γ@μιδια.
Πίεση τιμών που αποκλιμακώνεται το +40% σε ειδη πρώτης ανάγκης και η νέα αύξηση στο ρεύμα τον Ιανουάριο; Που ζείτε; Πόσα βγάζετε;
Σοβαρα τώρα πλέον έχω παιδί, είμαι με πτυχίο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και κερδοφόρα επιχείρηση για 6 σερί χρόνια (φέτος μονο είναι στο 0) χωρίς κανένα δάνειο. Πες που να απευθυνθώ να κάνω τη ζωάρα σας, εστω και αν γίνω δαπιτης, δεν παλεύεται να σκέφτομαι αν θα πάρω 100 ευρώ παντελόνι μετα από τόσα χρόνια δουλειάς.
-
ας κατασχέσουν τα έπιπλα ξέρω γω, τηλεόρασεις κλπ. να κατάσχουν σπίτι επειδή δεν έχεις να πληρώσεις έργα που γίνονται στην πολυκατοικία, η διαφωνεις με αυτά, είναι παρανοϊκό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- EKPLIKTIKOS
-
εγώ από ότι κατάλαβα, τσακώθηκε με τους άλλους ενοίκους για κάτι έργα στην πολυκατοικία. την κατανοώ βέβαια, γιατί με είχαν βάλει κι εμένα να πληρώσω, επειδή ήθελαν να βάψουν την πρόσοψη, κάτι παπαριες. βέβαια τότε δε νοιάστηκα γιατί δούλευα. τώρα αν θέλουν θα πάρουν τα @@ μου.
όπως και να έχει, ας έκαναν κατάσχεση αντικειμένων, ξέρω γω. το ότι τόσο εύκολα πετάνε έξω κόσμο για ευτελη πόσα, είναι υπέρτατη ξεφτίλα. ας βρούνε άλλο τρόπο.
όπως και να έχει, ας έκαναν κατάσχεση αντικειμένων, ξέρω γω. το ότι τόσο εύκολα πετάνε έξω κόσμο για ευτελη πόσα, είναι υπέρτατη ξεφτίλα. ας βρούνε άλλο τρόπο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
αυτο λεει ο νομος ...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 00:23εγώ από ότι κατάλαβα, τσακώθηκε με τους άλλους ενοίκους για κάτι έργα στην πολυκατοικία. την κατανοώ βέβαια, γιατί με είχαν βάλει κι εμένα να πληρώσω, επειδή ήθελαν να βάψουν την πρόσοψη, κάτι παπαριες. βέβαια τότε δε νοιάστηκα γιατί δούλευα. τώρα αν θέλουν θα πάρουν τα @@ μου.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βρε και γώ με ενοικιο είμαι και χρωστάω μηδέν. Αν και με όσα έκαναν με το ΕΣΠΑ των παιδιών στη ΝΔ κινδυνεύω να χρωστάω σε κάνα χρόνο. Το θέμα είναι πως σκατα γίνεται να μη νιώθετε ότι η ακρίβεια που ζούμε είναι χειρότερη από το 2012.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 00:19Στο ενοίκιο εγώ. Εκεί που θα ζει και η τύπισσα σε λίγο δηλαδή, με τη διαφορά ότι εγώ δε χρωστάω ούτε μισό ευρώ
-
ποιος ξερει ποσους θα εχει φεσωσει. Δυο σουβλακια την ημερα λιγοτερα να ετρωγε, και σε 3 - 4 μηνες θα ειχε μαζεψει το ποσο, και καμια 10ρια κιλα πιο αδυνατη θα ηταν
talaipwros έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 00:34ποιος ξερει ποσους θα εχει φεσωσει. Δυο σουβλακια την ημερα λιγοτερα να ετρωγε, και σε 3 - 4 μηνες θα ειχε μαζεψει το ποσο, και καμια 10ρια κιλα πιο αδυνατη θα ηταν

Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κυνισμός και βαρβαρότητα στα Πατήσια - Έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια για χρέος 880 ευρώ
από Μαδουραίος » 10 Δεκ 2024, 19:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
21 Δεκ 2024, 20:08
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2023, 10:44
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει επειδή της κάνουν έξωση.Επικαλειται το οικιακο ασυλο.
από Alex Amsterdam » 06 Μαρ 2024, 12:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Μαρ 2024, 13:03
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Αύγ 2024, 17:46