Εκτίμηση του Έκτορα Κουφοντινα για τον ΣΥΡΙΖΑ που οδεύει προς το 10%
Re: Εκτίμηση του Έκτορα Κουφοντινα για τον ΣΥΡΙΖΑ που οδεύει προς το 10%
Αν φύγει ο νταουλιέρης θα πάνε πιο κάτω, αν μείνει πολύ δύσκολα θα πάνε πιο πάνω.
Δύσκολη εξίσωση.
Δύσκολη εξίσωση.
Ελπίζω πριν τις 25 του μηνός. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον χρειάζεται κατεπειγόντως.
Πάνος Σκουρλέτης
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι εξίσου πιθανό να πάει στο 18% όσο και στο 22%.Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 08:42Πιστεύεις ότι θα το πιάσει πάλι το 20% ο Συριζα; Μου φαίνεται απίθανο.
Υπάρχει τάση στήριξης μικρότερων κομμάτων για να μπουν στην βουλή.
Η δυνητική εκλογική επιρροή του σύριζα στην παρούσα φάση φτάνει μέχρι το 25%, αλλά υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε στις εκλογές να πάει και στο ποσοστό που είχε πάρει στις πρώτες του 2012 (16,5%). Λογικά πάντως μεταξύ 18-22%, με πιθανότερο το 19-21%. Αλλά πολλοί πλέον ψηφίζουν στρατηγικά οπότε οι τελικές τάσεις θα διαμορφωθούν μόνο τις τελευταίες ημέρες.
- Green Dragon
Στο περιβάλλον μου πάντως για την ώρα δεν βλέπω μετακινήσεις σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Όλοι τα ίδια θα ρίξουν και δεν βλέπω και κάποιον αναποφάσιστο.kameron έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:02Είναι εξίσου πιθανό να πάει στο 18% όσο και στο 22%.
Η δυνητική εκλογική επιρροή του σύριζα στην παρούσα φάση φτάνει μέχρι το 25%, αλλά υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε στις εκλογές να πάει και στο ποσοστό που είχε πάρει στις πρώτες του 2012 (16,5%). Λογικά πάντως μεταξύ 18-22%, με πιθανότερο το 19-21%. Αλλά πολλοί πλέον ψηφίζουν στρατηγικά οπότε οι τελικές τάσεις θα διαμορφωθούν μόνο τις τελευταίες ημέρες.
Μετακινήσεις θα έχει πολύ λίγες, κυρίως ενδοαριστερές (τακτική ψήφο), ίσως χάσει λίγο ο Βελόπουλος προς Νίκη και η Κων/λου προς Κασιδιάρη.Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:05Στο περιβάλλον μου πάντως για την ώρα δεν βλέπω μετακινήσεις σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Όλοι τα ίδια θα ρίξουν και δεν βλέπω και κάποιον αναποφάσιστο.kameron έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:02Είναι εξίσου πιθανό να πάει στο 18% όσο και στο 22%.
Το θέμα είναι η επιπλέον αποχή ποιους θα πλήξει περισσότερο.
- Green Dragon
Για τον Συριζα πάντως η αίσθησή μου είναι ότι μετά την αρχική φάση διάλυσης μετά το σοκ των εκλογών, έχει επέλθει μια σταθεροποίηση. Νομίζω θα κλείσει κάπου στο 18,5-19% αν και μπορεί να ευνοηθεί ελαφρώς από τις πρόσφατες βλακείες της Κωνσταντοπούλου.
Είναι αναμενόμενο μετά τα αρχικό σοκ να πρυτανεύει, στην παρούσα φάση, η ανάγκη στήριξης του νταουλιέρη, οι περισσότεροι ψηφοφόροι του σύριζα έχουν ψυχολογική ταύτιση μαζί του, ως πατριάρχης του χώρουGreen Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 17:26Για τον Συριζα πάντως η αίσθησή μου είναι ότι μετά την αρχική φάση διάλυσης μετά το σοκ των εκλογών, έχει επέλθει μια σταθεροποίηση. Νομίζω θα κλείσει κάπου στο 18,5-19% αν και μπορεί να ευνοηθεί ελαφρώς από τις πρόσφατες βλακείες της Κωνσταντοπούλου.
Λογικά μιλώντας, ο σύριζα πρέπει να ανέβει έστω και λίγο, το 20% είναι απολύτως παράδοξο για τις πολιτικές και εκλογικές ισορροπίες της χώρας. Αν επαληθευθεί το αποτέλεσμα, θα πρόκειται για ουσιαστική αλλαγή παραδείγματος με διάφορες συνέπειες.
Από την άλλην, ισχύει η παράμετρος της τακτικής ψήφου και είναι πιθανό στην τελική ευθεία να πριμοδοτηθεί ο Βαρουφάκης (αν δεν είναι απολύτως καμμένος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις), οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΕΣΤΑ ΒΡΕ ΕΚΤΟΡΑ (Κουφοντινα ) !!!
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 20 Μάιος 2024, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Μάιος 2024, 17:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ιταλία οδεύει προς χημικο ευνουχισμό των παιδεραστων και βιαστών
από Ίακχος » 20 Σεπ 2024, 15:11 » σε Εγκληματικότητα - 24 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συλλογισμοί του Έκτορα
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Δεκ 2024, 21:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
19 Δεκ 2024, 21:52
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49