Ε, φέρε στην εκτελεστική εξουσία κάποιο κόμμα που πιστεύεις ότι θα σταματήσει να την υπονομεύει.
Ο Πολωνός πρωθυπουργός ζητάει ο Μπαγκλαντεσιανός να δικαστεί στη χώρα του. Συμφωνείτε;
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο Πολωνός πρωθυπουργός ζητάει ο Μπαγκλαντεσιανός να δικαστεί στη χώρα του. Συμφωνείτε;

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Ο Πολωνός πρωθυπουργός ζητάει ο Μπαγκλαντεσιανός να δικαστεί στη χώρα του. Συμφωνείτε;
Και τι προτιμας? Την ευκολη λυση να τους πακεταρουμε να τους δικάζουν αλλοι η να φτιαξουμε την Δικαιοσυνη οπως πρεπει?
Ειναι σαν να μου λες οτι στη δουλεια σου σε βαζει ο διευθυντης να κανεις κατι και αμεσως πετάγεται ο διπλανος συναδελφος σου και λεει "Θα το κανω εγω κ. Διευθυντα και θα φροντισω να γινει 100%"
Ε ειναι η δεν ειναι προσβολη σε σενα και στην αξιοπιστια σου οχι μονο το να δεχτεις κατι τετοιο αλλα ακομα και το ξεστομισμα μιας τετοιας φρασης?
Αν εσυ δεν θα το δεχοσουν στη δουλεια σου τοτε γιατι η χωρα πρεπει να το δεχτει?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Πρώτον, μόνο στο Ιζνογκούντ γίνονται αυτά.George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:46Και τι προτιμας? Την ευκολη λυση να τους πακεταρουμε να τους δικάζουν αλλοι η να φτιαξουμε την Δικαιοσυνη οπως πρεπει?
Ειναι σαν να μου λες οτι στη δουλεια σου σε βαζει ο διευθυντης να κανεις κατι και αμεσως πετάγεται ο διπλανος συναδελφος σου και λεει "Θα το κανω εγω κ. Διευθυντα και θα φροντισω να γινει 100%"
Ε ειναι η δεν ειναι προσβολη σε σενα και στην αξιοπιστια σου οχι μονο το να δεχτεις κατι τετοιο αλλα ακομα και το ξεστομισμα μιας τετοιας φρασης?
Αν εσυ δεν θα το δεχοσουν στη δουλεια σου τοτε γιατι η χωρα πρεπει να το δεχτει?
Δεύτερον, εδώ δεν υπάρχει διευθυντής για να "χάσεις φάτσα" που λένε και οι Κινέζοι, στο λέει απευθείας.
Όλοι ξέρουμε πάντως ότι υπάρχει η έννοια της έκδοσης σε φιλικό κράτος. Το πότε ακριβώς γίνεται δεκτή και πότε όχι όμως δεν το ξέρω, εδώ μπορείς να διαφωτίσεις.

Ρε πάτε καλά. Συζητάμε να παραχωρησουμε κυριαρχικά δικαιώματα στους Πολωνούς λόγω κόμπλεξ των δεξιών.
Που στον κόσμο λέει ο νόμος ότι χώρα εκδίδει σε άλλη χώρα άνθρωπο που διέπραξε έγκλημα σε αυτήν.
Που στον κόσμο λέει ο νόμος ότι χώρα εκδίδει σε άλλη χώρα άνθρωπο που διέπραξε έγκλημα σε αυτήν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Καλά ηρέμησε, ειναι μάλλον απίθανο να εκδοθει, δεν μας τον ζητάνε και οι ΗΠΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 19 Ιουν 2023, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έκδοση βάσει εθνικότητας του θύματος δεν υπάρχει. Αν και έχει δημιουργηθεί προηγούμενο με τον Άιχμαν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Η Κολομβία έκανε εκδόσεις για εγκλήματα που γινόντουσαν στις ΗΠΑ, όπως στέλνανε και πίσω στο Ελ Σαλβαδόρ μέλη συμμορίας. Τώρα αυτά τα ισόβια στην Ελλάδα είναι 7 χρόνια, ειναι παπαριες. Πρέπει να πάρεις ελαφρύντικα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πάνος Σκουρλέτης
Για εγκληματα που εγιναν εκει. Αν το φιλικο κρατος θελει να σου επιβάλει τους νομους του στο εδαφος σου τοτε ειναι εχθρικο κρατος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:56
Όλοι ξέρουμε πάντως ότι υπάρχει η έννοια της έκδοσης σε φιλικό κράτος
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχουμε συνθήκες για αυτά τα πράγματα με την Πολωνία και με πολλές άλλες χώρες εδώ και δεκαετίες, πριν καν την ευρωπαϊκή ένωση. Η Πολωνία έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει να εκδοθεί εκεί ο εγκληματίας, αν η Ελλάδα θα το δεχτεί είναι άλλο θέμα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κάνεις δεν το εκδόσε τον απήγαγανΖενίθεδρος έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:00Έκδοση βάσει εθνικότητας του θύματος δεν υπάρχει. Αν και έχει δημιουργηθεί προηγούμενο με τον Άιχμαν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα, ο ορισμός στη Wikipedia δεν αναφέρει συγκεκριμένο λόγο, στο δε ελληνικό νόμο είναι καμία εικοσαρια άρθρα οπότε εγκατέλειψα. Πάντως δεν τον απήγαγαν με ελικόπτερο, τον ζήτησαν.foscilis έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:06Για εγκληματα που εγιναν εκει. Αν το φιλικο κρατος θελει να σου επιβάλει τους νομους του στο εδαφος σου τοτε ειναι εχθρικο κρατος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:56
Όλοι ξέρουμε πάντως ότι υπάρχει η έννοια της έκδοσης σε φιλικό κράτος
Και έχω την εντύπωση ότι μπορείς να εκδώσεις τον Α και να μην εκδώσεις τον Β που έκανε ακριβώς το ίδιο, δεν δημιουργείται προηγούμενο δηλαδή.

Προτεινω να δωσει η Ελλαδα τα κυριαρχικα της δικαιωματα στην Πολωνια μηπως και γλυτωσει τελικα...
Και να κανουν και ελεγχο στους Ελληνες δικαστες.
Και να κανουν και ελεγχο στους Ελληνες δικαστες.
- EKPLIKTIKOS
Είμαστε σίγουροι ότι ο Μπανγκλα την καθάρισε; Ή αν την καθάρισε μετά από συνεννόηση με κάποιον συγκεκριμένο τρίτο; 
Πάντως καλό είναι να εκδοθεί ο εγκληματίας αρκεί να υπάρχουν αδιάσειστα ότι το έκανε αυτός (το ότι είναι μαυριδερος κ μουσλιμι δεν είναι αρκετά, όχι)

Πάντως καλό είναι να εκδοθεί ο εγκληματίας αρκεί να υπάρχουν αδιάσειστα ότι το έκανε αυτός (το ότι είναι μαυριδερος κ μουσλιμι δεν είναι αρκετά, όχι)
Έχει το δικαίωμα από την στιγμή που ο δράστης έχει διαπράξει έγκλημα σε Πολωνικό έδαφος. Από την στιγμή που το έγκλημα έγινε σε Ελληνικό έδαφος η Πολωνία δεν έχει κανένα δικαίωμα, άσχετα εάν το θύμα είναι Πολωνός πολίτης.Awesomatic έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:09Έχουμε συνθήκες για αυτά τα πράγματα με την Πολωνία και με πολλές άλλες χώρες εδώ και δεκαετίες, πριν καν την ευρωπαϊκή ένωση. Η Πολωνία έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει να εκδοθεί εκεί ο εγκληματίας, αν η Ελλάδα θα το δεχτεί είναι άλλο θέμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα αλλάζες στην χώρα αν αυριο το πρωι γινόσουν πρωθυπουργός?
από Makiakos » 28 Δεκ 2024, 12:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 89 Απαντήσεις
- 1791 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από LAURIN
08 Ιαν 2025, 18:25
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
24 Σεπ 2023, 15:22
-
- 59 Απαντήσεις
- 3988 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
10 Ιαν 2025, 13:35
-
-
Νέα δημοσίευση Συμφωνείτε σε επώνυμες εκλογές ?
από Unique » 28 Μάιος 2024, 14:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
28 Μάιος 2024, 20:03
-