Σιγά μην βάλουμε πλαφόν, εδώ είναι αναρχοκαπιταλισμος. Όσοι χωράνε ελάτε, και ας κάνεις crowdsurfing να πας στην παραλία. Το θέμα είναι μην κάνουν τα τοπία κωλο με τις "επενδύσεις" του κάθε αρπακολλατζη. Εγώ λέω πρέπει να προωθήσουμε τις παραλιές στην ακτογραμμή της Αττικής, να φτιάξουν και μετρό να πηγαίνει μέχρι βουλιαγμένη. Τόσα κατσαβραχα έχει μέχρι το Σούνιο, ας κάνουν εκεί επενδύσεις. Έλεος με τα νησιά.Σέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:44Ισως η αύξηση των τιμών και η μείωση των τουριστών που θα προκύψει απο αυτό να είναι σωστή κίνηση των Ελλήνων του κλάδου. Θα διατηρηθεί το περιβάλλον και θα αναβαθμιστεί η εικόνα. Βέβαια το να μην μπορούν να πάνε Ελληνες μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα και ο ξένος εύπορος τουρίστας να μην αισθάνεται καλά με την εικόνα αυτή. Σε πολλά κράτη πλέον έχει μπει πλαφόν τουριστών ή βάζουν τέλος πρόσβασης. Στα Γάλα-Πάγος το τέλος είναι 250 δολάρια.
Δένδιας "Έχουμε αποτύχει στην ακρίβεια και ο τουρισμός δεν πηγαίνει καλά"
-
Re: Δένδιας "Έχουμε αποτύχει στην ακρίβεια και ο τουρισμός δεν πηγαίνει καλά"
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος αλλά κοιτάζω εισιτήριο Καβάλα-Λήμνος και είναι 14 εβρεώ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Sid Vicious
Η Θεσσαλονίκη πάντως φαίνεται να σημειώνει αύξηση στο τουρισμό
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
οτι η Μυκονος και η Σαντορίνη είναι πανάκριβη με πρωτοβουλία των ιδιωτών δεν ξέρω αν με χαλάει . Να βάλει ο άλλος το βρωμόσπιτό του 400 τη μέρα δεν ξέρω αν έχω πρόβλημα αντί να έρχεται ο κάθε Πολώνός και Σλοβένος καρπουζοφάγος με 50 τη μέρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:48Σιγά μην βάλουμε πλαφόν, εδώ είναι αναρχοκαπιταλισμος. Όσοι χωράνε ελάτε, και ας κάνεις crowdsurfing να πας στην παραλία. Το θέμα είναι μην κάνουν τα τοπία κωλο με τις "επενδύσεις" του κάθε αρπακολλατζη. Εγώ λέω πρέπει να προωθήσουμε τις παραλιές στην ακτογραμμή της Αττικής, να φτιάξουν και μετρό να πηγαίνει μέχρι βουλιαγμένη. Τόσα κατσαβραχα έχει μέχρι το Σούνιο, ας κάνουν εκεί επενδύσεις. Έλεος με τα νησιά.Σέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:44Ισως η αύξηση των τιμών και η μείωση των τουριστών που θα προκύψει απο αυτό να είναι σωστή κίνηση των Ελλήνων του κλάδου. Θα διατηρηθεί το περιβάλλον και θα αναβαθμιστεί η εικόνα. Βέβαια το να μην μπορούν να πάνε Ελληνες μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα και ο ξένος εύπορος τουρίστας να μην αισθάνεται καλά με την εικόνα αυτή. Σε πολλά κράτη πλέον έχει μπει πλαφόν τουριστών ή βάζουν τέλος πρόσβασης. Στα Γάλα-Πάγος το τέλος είναι 250 δολάρια.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
πάνω απο το ένα μέτρο της παραλίας έχει προχωρήσει κανένας από αυτούς; Φοβάμαι ότι δεν αγοράζουν ούτε εμφιαλωμένο νερό.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:53Η Θεσσαλονίκη πάντως φαίνεται να σημειώνει αύξηση στο τουρισμό
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Σέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:56πάνω απο το ένα μέτρο της παραλίας έχει προχωρήσει κανένας από αυτούς; Φοβάμαι ότι δεν αγοράζουν ούτε εμφιαλωμένο νερό.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:53Η Θεσσαλονίκη πάντως φαίνεται να σημειώνει αύξηση στο τουρισμό

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Ε το να τους κλασουν οι τουρίστες δεν το λες κακο. Απέναντιας. Εγώ πάντως πολωνεζες και σλοβενες αγγουροφαγες θέλω, δεν είναι κακό επίσης. Όσο πιο λίγα δίνουν, τοσο πιο λαϊκά κορίτσια.Σέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:54οτι η Μυκονος και η Σαντορίνη είναι πανάκριβη με πρωτοβουλία των ιδιωτών δεν ξέρω αν με χαλάει . Να βάλει ο άλλος το βρωμόσπιτό του 400 τη μέρα δεν ξέρω αν έχω πρόβλημα αντί να έρχεται ο κάθε Πολώνός και Σλοβένος καρπουζοφάγος με 50 τη μέρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:48Σιγά μην βάλουμε πλαφόν, εδώ είναι αναρχοκαπιταλισμος. Όσοι χωράνε ελάτε, και ας κάνεις crowdsurfing να πας στην παραλία. Το θέμα είναι μην κάνουν τα τοπία κωλο με τις "επενδύσεις" του κάθε αρπακολλατζη. Εγώ λέω πρέπει να προωθήσουμε τις παραλιές στην ακτογραμμή της Αττικής, να φτιάξουν και μετρό να πηγαίνει μέχρι βουλιαγμένη. Τόσα κατσαβραχα έχει μέχρι το Σούνιο, ας κάνουν εκεί επενδύσεις. Έλεος με τα νησιά.Σέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:44Ισως η αύξηση των τιμών και η μείωση των τουριστών που θα προκύψει απο αυτό να είναι σωστή κίνηση των Ελλήνων του κλάδου. Θα διατηρηθεί το περιβάλλον και θα αναβαθμιστεί η εικόνα. Βέβαια το να μην μπορούν να πάνε Ελληνες μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα και ο ξένος εύπορος τουρίστας να μην αισθάνεται καλά με την εικόνα αυτή. Σε πολλά κράτη πλέον έχει μπει πλαφόν τουριστών ή βάζουν τέλος πρόσβασης. Στα Γάλα-Πάγος το τέλος είναι 250 δολάρια.
- Sid Vicious
Δεν ξέρω, λέω αυτό που βλέπω στα μαγαζιά, στη νυχτερινή ζωήΣέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:56πάνω απο το ένα μέτρο της παραλίας έχει προχωρήσει κανένας από αυτούς; Φοβάμαι ότι δεν αγοράζουν ούτε εμφιαλωμένο νερό.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:53Η Θεσσαλονίκη πάντως φαίνεται να σημειώνει αύξηση στο τουρισμό
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
οκ εσείς οι νεολαίοι που έχετε νυχτερινή ζωή τα βλέπετε. Αν βγαίνουν έξω ξοδεύουν.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:59Δεν ξέρω, λέω αυτό που βλέπω στα μαγαζιά, στη νυχτερινή ζωήΣέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:56πάνω απο το ένα μέτρο της παραλίας έχει προχωρήσει κανένας από αυτούς; Φοβάμαι ότι δεν αγοράζουν ούτε εμφιαλωμένο νερό.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:53Η Θεσσαλονίκη πάντως φαίνεται να σημειώνει αύξηση στο τουρισμό
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Sid Vicious έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:53Η Θεσσαλονίκη πάντως φαίνεται να σημειώνει αύξηση στο τουρισμό

Αν πας στη Μύκονο για αγγουραφάγες κινδυνεύεις να γίνεις αγγουροφάγος εσύΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:58Ε το να τους κλασουν οι τουρίστες δεν το λες κακο. Απέναντιας. Εγώ πάντως πολωνεζες και σλοβενες αγγουροφαγες θέλω, δεν είναι κακό επίσης. Όσο πιο λίγα δίνουν, τοσο πιο λαϊκά κορίτσια.Σέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:54οτι η Μυκονος και η Σαντορίνη είναι πανάκριβη με πρωτοβουλία των ιδιωτών δεν ξέρω αν με χαλάει . Να βάλει ο άλλος το βρωμόσπιτό του 400 τη μέρα δεν ξέρω αν έχω πρόβλημα αντί να έρχεται ο κάθε Πολώνός και Σλοβένος καρπουζοφάγος με 50 τη μέρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:48
Σιγά μην βάλουμε πλαφόν, εδώ είναι αναρχοκαπιταλισμος. Όσοι χωράνε ελάτε, και ας κάνεις crowdsurfing να πας στην παραλία. Το θέμα είναι μην κάνουν τα τοπία κωλο με τις "επενδύσεις" του κάθε αρπακολλατζη. Εγώ λέω πρέπει να προωθήσουμε τις παραλιές στην ακτογραμμή της Αττικής, να φτιάξουν και μετρό να πηγαίνει μέχρι βουλιαγμένη. Τόσα κατσαβραχα έχει μέχρι το Σούνιο, ας κάνουν εκεί επενδύσεις. Έλεος με τα νησιά.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
Παλιά αυτό, στις παλιές καλές χρυσές εποχές. Τώρα έχει γίνει σελεμπριτι, που να πλησιάσει ο πτωχόπουστας.Σέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 13:03Αν πας στη Μύκονο για αγγουραφάγες κινδυνεύεις να γίνεις αγγουροφάγος εσύΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:58Ε το να τους κλασουν οι τουρίστες δεν το λες κακο. Απέναντιας. Εγώ πάντως πολωνεζες και σλοβενες αγγουροφαγες θέλω, δεν είναι κακό επίσης. Όσο πιο λίγα δίνουν, τοσο πιο λαϊκά κορίτσια.
ο παλιός καλός πούστης έχει χαθεί απο παντού. Χάνουμε ότι αγαπήσαμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 13:09Παλιά αυτό, στις παλιές καλές χρυσές εποχές. Τώρα έχει γίνει σελεμπριτι, που να πλησιάσει ο πτωχόπουστας.Σέλευκας έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 13:03Αν πας στη Μύκονο για αγγουραφάγες κινδυνεύεις να γίνεις αγγουροφάγος εσύΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:58
Ε το να τους κλασουν οι τουρίστες δεν το λες κακο. Απέναντιας. Εγώ πάντως πολωνεζες και σλοβενες αγγουροφαγες θέλω, δεν είναι κακό επίσης. Όσο πιο λίγα δίνουν, τοσο πιο λαϊκά κορίτσια.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρε αλαφροΐσκιωτε, 40% πήρε! Ποιός θα τολμήσει να τον αμφισβητήσει;Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:36Ετσι φαίνεται. Γιατί δίνει το παρόν ο Δένδιας;
- EKPLIKTIKOS
Green Dragon έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 10:03Ας περιμένουμε λίγο για τον τουρισμό, έχει ξανασυμβεί υστέρηση τον Ιούνιο και υπερανάκαμψη μετά που σχεδόν κάλυψε το χαμένο έδαφος.

Εγώ να πω τη μαλακια μου, ειδικός δεν είμαι, αλλά καλο καιρό δεν έχει κάνει ακόμα, ούτε τον Μάιο ούτε τον Ιούνιο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τουρισμός. Ο Μάιος έσπασε όλα τα ρεκόρ στην Πάρο!!!
από Libre arbitre » 02 Ιουν 2023, 18:30 » σε Οικονομία - 16 Απαντήσεις
- 935 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 18:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας: Στέλνουμε φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα
από Ίακχος » 22 Δεκ 2023, 09:17 » σε Εθνικά Θέματα - 30 Απαντήσεις
- 1547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
25 Δεκ 2023, 19:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΒΒΙΙΙΝΝΝΝ.Ακρίβεια στα τρόφιμα: Στη δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη η Ελλάδα
από Μαδουραίος » 22 Απρ 2024, 21:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Απρ 2024, 18:05
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
31 Δεκ 2023, 10:30