Νεκρική σιγή απο τον Κας
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Νεκρική σιγή απο τον Κας
Νεγρική σιγή, διάβασα αρχικά.
Να αλλάξει πάραυτα ο τίτλος ως έτσι όπως τον διάβασα παρακαλώ, ταιριάζει περισσότερο.
Να αλλάξει πάραυτα ο τίτλος ως έτσι όπως τον διάβασα παρακαλώ, ταιριάζει περισσότερο.
Εννοείται. Όσο κοβει ψήφους είναι άκρως επικίνδυνοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:15Ο πατέρας Πλεύρης αλλά έλεγε πάντως
Υγ. Αμφιβάλλω αν θα βγει. Δεν είναι τόσο ακίνδυνος όσο ο κυρ Νίκος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Όλα κι όλα, οι Ινδοί είναι φυσικοί σύμμαχοι, οι πακις να πάνε ΤουρκίαPolaris3 έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:18Δεν χρειάζεται να δείρει. Είχε τους οπαδούς του κόμματος να βαράνε όποιον μετανάστη έβρισκαν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Η λύση των ακροδεξιών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα είναι το να πλακώνεις Πακιστανούς και Ινδούς. Λογική και δεδομένα δεν πάνε μαζί στην ακροδεξιά.
Δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω δια ζώσης όντως. Αμ στα νιάτα του έκανε και καμία απερισκεψία κ βάρεσε κανένα καιρό τι να κάνουμε? Δεν κυκλοφορούσε κ με τσεκούριΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:39Δε νομιζεις επειδη τον γνωρισες πριν καμια δεκαρια χρονια απ'την τηλεοραση με κοστουμι.
Παλι λαθος κανεις αλλα δε πειραζει. Συγχωρεισαι λογω αγνοιας.Lord Brum έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:44Δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω δια ζώσης όντως. Αμ στα νιάτα του έκανε και καμία απερισκεψία κ βάρεσε κανένα καιρό τι να κάνουμε? Δεν κυκλοφορούσε κ με τσεκούρι
Στημένη απο νδΛευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:08Ποια είναι η άποψη σου για την φυλάκιση;Αγχίαλος έγραψε: ↑07 Μάιος 2024, 21:54https://www.ethnos.gr/greece/article/31 ... kasidiarhs
Για να δούμε
πες μου τώρα οτι θα με ρωτάς κάθε τρεις και λίγο για την φυλάκιση της χα όπως κάνεις με την ψήφο;

Τουρκία μαζί με τους κομμουνιστές. Όλοι οι εχθροί του έθνους εκεί που ανήκουν.Lord Brum έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:43Όλα κι όλα, οι Ινδοί είναι φυσικοί σύμμαχοι, οι πακις να πάνε ΤουρκίαPolaris3 έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:18Δεν χρειάζεται να δείρει. Είχε τους οπαδούς του κόμματος να βαράνε όποιον μετανάστη έβρισκαν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Η λύση των ακροδεξιών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα είναι το να πλακώνεις Πακιστανούς και Ινδούς. Λογική και δεδομένα δεν πάνε μαζί στην ακροδεξιά.
Έχει δείρει τον Πλεύρη, τον Γεωργιάδη και τον Δένδια. Πιστεύω ότι γι' αυτό ο Βορίδης τον θέλει μέσα. Σου λέει όπου νά 'ναι έρχεται και η σειρά μου.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ναι. Αφού είσαι κοτόπουλο και αποφεύγεις να απαντήσεις.Αγχίαλος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 02:09Στημένη απο νδΛευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:08Ποια είναι η άποψη σου για την φυλάκιση;Αγχίαλος έγραψε: ↑07 Μάιος 2024, 21:54https://www.ethnos.gr/greece/article/31 ... kasidiarhs
Για να δούμε
πες μου τώρα οτι θα με ρωτάς κάθε τρεις και λίγο για την φυλάκιση της χα όπως κάνεις με την ψήφο;
πρώην νου γου μικέ θυμίζεις τον μπούφο θανούλη πλεύρη που τσακώνονταν με έναν μπάρμπα στην τηλεόραση και του έλεγε συνέχεια πες μου που υπηρέτησες 11!!1!!1Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:48Ναι. Αφού είσαι κοτόπουλο και αποφεύγεις να απαντήσεις.
έτσι και εσύ πες μου τι ψήφισες 11!!!111!!!
- Λευκός Λύκος
Παραδεξου ότι είσαι μία αυτόνομη πουτανα,καναπεδατη και θα σταματήσω.Αγχίαλος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:52πρώην νου γου μικέ θυμίζεις τον μπούφο θανούλη πλεύρη που τσακώνονταν με έναν μπάρμπα στην τηλεόραση και του έλεγε συνέχεια πες μου που υπηρέτησες 11!!1!!1
έτσι και εσύ πες μου τι ψήφισες 11!!!111!!!
- Λευκός Λύκος
Για πες,ποιον έχει πλακώσει στο ξύλο,γιατί εγώ τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:39Δε νομιζεις επειδη τον γνωρισες πριν καμια δεκαρια χρονια απ'την τηλεοραση με κοστουμι.
λύκε τράβα στην σάρισσα να πάρεις καμια κάμψη να θυμηθείς και τους..αγώνες σου στην χα και να ανάψεις κεράκι στον χριστιανοπαράφρονα πούτινΛευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:54Παραδεξου ότι είσαι μία αυτόνομη πουτανα,καναπεδατη και θα σταματήσω.

ποσταρετε τις σβαστικες στα μπρατσα σας να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη
- Λευκός Λύκος
Μια φορά όταν γινόταν διώξεις εθνικιστών εγώ ήμουν παρών.Αγχίαλος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:57λύκε τράβα στην σάρισσα να πάρεις καμια κάμψη να θυμηθείς και τους..αγώνες σου στην χα και να ανάψεις κεράκι στον χριστιανοπαράφρονα πούτινΛευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:54Παραδεξου ότι είσαι μία αυτόνομη πουτανα,καναπεδατη και θα σταματήσω.
Εσύ τέτοιο μαλακιστηρι που είσαι,έκανες την παλαβή.
Κότα λυρατη.
Σάλτα και γαμισου τώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενός λεπτού σιγή για το RARBG
από Stalker » 31 Μάιος 2023, 15:50 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 45 Απαντήσεις
- 2194 Προβολές