Δημοσκόπηση σφαλιάρα από την Alco
Re: Δημοσκόπηση σφαλιάρα από την Alco
Ας κάνει κάποιος την αναγωγή στο σύνολο των ψηφοφόρων.
Δηλαδή το 27% αυτών που ψήφισαν πόσοι ψήφοι είναι;
Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Ειδικά αν το συγκρίνουμε με το πραγματικό σύνολο των ψηφοφόρων.
Τότε πόσο γίνετε αυτό το ποσοστό.
Δηλαδή το 27% αυτών που ψήφισαν πόσοι ψήφοι είναι;
Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Ειδικά αν το συγκρίνουμε με το πραγματικό σύνολο των ψηφοφόρων.
Τότε πόσο γίνετε αυτό το ποσοστό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Αυτό που θέλω από σένα είναι να κάνεις τον ίδιο αγώνα κατά της ΝΔ, όπως έκανες για τις εθνικές το περασμένο καλοκαίρι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και οι Συριζαίοι είναι εκτός τόπου και χρόνου, σε κρίσιμη στιγμή για την χώρα πήγαν και κάναν αρχηγό κόμματος ένα γκει αμερικανακι.
Κατανοούν καθόλου οι μαλακες πως ο μέσος Έλληνας δεν καταδέχεται να πάει να ψηφίσει ομοφυλόφιλο για πρωθυπουργό ; Δεν ζούμε στον Καναδά η την Ιρλανδία για να περνάνε τέτοιες μαλακιες , γουοκ μπετοβλακες του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατανοούν καθόλου οι μαλακες πως ο μέσος Έλληνας δεν καταδέχεται να πάει να ψηφίσει ομοφυλόφιλο για πρωθυπουργό ; Δεν ζούμε στον Καναδά η την Ιρλανδία για να περνάνε τέτοιες μαλακιες , γουοκ μπετοβλακες του ΣΥΡΙΖΑ.
-
Σφαλαρα στην ΝΔ
Μονο 15.5 μοναδες διαφορα απο το 2ο κομμα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 07 Μαρ 2024, 21:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ένα είναι το σίγουρο ότι οι ευρωεκλογές είναι πιλότος για την δημιουργία του αντιπάλου πόλου στην ΝΔ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να σαι σίγουρος.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2024, 21:38Αυτό που θέλω από σένα είναι να κάνεις τον ίδιο αγώνα κατά της ΝΔ, όπως έκανες για τις εθνικές το περασμένο καλοκαίρι.
Αν δεν βγάλει στην σέντρα τον Καραμανλή και διώξει την παρέα που κάνει ,ανθρώπους που είχε διώξει ο πατέρας του.
Αν δεν τιμάει το όνομα που έχει.
Τότε είναι μονόδρομος η επιλογή μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Golden Age
Εμένα αυτή η δημοσκόπηση μου φαίνεται σαν η ομάδα της ΝΔ να έχει ξεσκιστεί να δίνει λάθος πάσες και να κοιμάται στο γήπεδο, και οι αντίπαλοι πάλι να μην μπορούν να σκοράρουν. Δηλαδή τουλάχιστον ο Ανδρουλάκης θα έπρεπε να παραιτηθεί από ντροπή που ακόμα και τώρα το ΠΑΣΟΚ έχει τα ίδια χάλια. Τί άλλο πια να κάνει η ΝΔ για να ανέβει η αντιπολίτευση; Τα έχει ξεσκίσει όλα, δεν έχει αφήσει τομέα απήδηχτο. Και οι άλλοι είναι κολημένοι στο 10%. Πάτε σπίτι σας ρε ξεφτίλες. Τουλάχιστον εσύ Ανδρουλάκη δεν έχεις βιοποριστικό θέμα. Άσε να έρθει κανείς άλλος μπας και ανεβείτε στο 15%.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Golden Age
Γιατί να παραιτηθεί; Δεύτερο κόμμα θα βγουν (ανεξαρτήτως ποσοστών). Αυτό θα περάσει ως νίκη.micmic έγραψε: ↑07 Μαρ 2024, 21:52Εμένα αυτή η δημοσκόπηση μου φαίνεται σαν η ομάδα της ΝΔ να έχει ξεσκιστεί να δίνει λάθος πάσες και να κοιμάται στο γήπεδο, και οι αντίπαλοι πάλι να μην μπορούν να σκοράρουν. Δηλαδή τουλάχιστον ο Ανδρουλάκης θα έπρεπε να παραιτηθεί από ντροπή που ακόμα και τώρα το ΠΑΣΟΚ έχει τα ίδια χάλια. Τί άλλο πια να κάνει η ΝΔ για να ανέβει η αντιπολίτευση; Τα έχει ξεσκίσει όλα, δεν έχει αφήσει τομέα απήδηχτο. Και οι άλλοι είναι κολημένοι στο 10%. Πάτε σπίτι σας ρε ξεφτίλες. Τουλάχιστον εσύ Ανδρουλάκη δεν έχεις βιοποριστικό θέμα. Άσε να έρθει κανείς άλλος μπας και ανεβείτε στο 15%.
- Ληστοσυμμορίτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
O OP ειναι φαν της.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ληστοσυμμορίτης
που τις βρίσκουν αραγε; τικ-τοκ, ινστα;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Alex Amsterdam έγραψε: ↑07 Μαρ 2024, 21:41Σφαλαρα στην ΝΔ

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Απο αυτούς που ψηφίζουν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2024, 21:02Από ποιους;stergiosbik έγραψε: ↑07 Μαρ 2024, 20:50Μπααα,αυτο δεν ειναι τιποτα.southern έγραψε: ↑07 Μαρ 2024, 20:47https://www.bankingnews.gr/politiki/art ... 5-o-syriza
Τεκνοθεσιες ήθελε
Ερχεται μεγαλη τσαπου για τον Κουλη.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ποιά ακριβώς είναι η κρίσιμη στιγμή για την χώρα;η κρίσιμη στιγμή ήταν το 2015 όταν αυτοί ήσαν στην κυβέρνηση με τον Καμμένο.Τότε ήταν που πήγαν να ζητήσουν βοήθεια στη Ρωσία και τους είπε ο Πούτιν όχι.AOC έγραψε: ↑07 Μαρ 2024, 21:38Και οι Συριζαίοι είναι εκτός τόπου και χρόνου, σε κρίσιμη στιγμή για την χώρα πήγαν και κάναν αρχηγό κόμματος ένα γκει αμερικανακι.
Μάλιστα σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γαλλίας Ολάντ τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι απέρριψε τις προτάσεις τους να τυπώσουν εκεί δραχμές και τον ειδοποιεί για να ξέρει ότι δεν έχει καμμία σχέση με αυτά.
Τότε ο Ολάντ έστειλε Γάλλους οικονομολόγους που έγραψαν το τρίτο μνημόνιο στην Ελλάδα που υπέγραψε ο Τσίπρας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Alco περιφέρεια Αττικής
από KRAKEN » 20 Σεπ 2023, 15:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Highlander