"Εθνική ομάδα": το νέο κόμμα που θα ενώσει τον πατριωτικό χώρο
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
Re: "Εθνική ομάδα": το νέο κόμμα που θα ενώσει τον πατριωτικό χώρο
Γενικά εκεί στον "πατριωτικό χώρο" τα πράγματα είναι αρκετά διασκεδαστικά.
Βλέπεις όλες τις cult φιγούρες να σκοτώνονται μεταξύ τους για τους ψέκες ψηφοφόρους του 5%
Ο όρος "πατριωτικός χώρος" μου θυμίζει τον όρο "Έντεχνο τραγούδι". Λες και όλα τα άλλα είδη μουσικής είναι "άτεχνα"
Συνεχίστε να μας ψυχαγωγείτε
Σας αγαπάμε!
Βλέπεις όλες τις cult φιγούρες να σκοτώνονται μεταξύ τους για τους ψέκες ψηφοφόρους του 5%
Ο όρος "πατριωτικός χώρος" μου θυμίζει τον όρο "Έντεχνο τραγούδι". Λες και όλα τα άλλα είδη μουσικής είναι "άτεχνα"
Συνεχίστε να μας ψυχαγωγείτε
Σας αγαπάμε!
Σε δημοτικές εκλογές, για να μη ψηφίσω το Μπουτανιάρη. Και στο δεύτερο γύρο ψήφισα τον κομμουνιστή. Για τον ίδιο λόγο.
Ο Ερμήςήταν στο κόμμα του, αλλά αυτό δε σε πειράζει βέβαια.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:52Μπορείς να τον πεις και αναρχοκάτι παπάρα, που όπου δει ευκαιρία κάνει αρπαχτές. Γι' αυτό και ταίριαξε με την Πάνια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:47Τον Νίκο Καρβέλα τον έχω για μηδενιστή, δεν έχω δει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές ανησυχίες όρος κάποια κατεύθυνση. Σίγουρα πάντως δεν είναι Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Μπορεί να τον πεις αναρχοφιλελευθερο.
Με την Πανιά ταιριαξε γιατί είναι και οι 2 άκρως προβληματικά ατομα
- Golden Age
Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Τριοανταφυλλόπουλο πριν αρκετά χρόνια έλεγε ότι είχε μπει σε μια σχολή κι έβλεπε παντού σφυροδρέπανα, όπως έβλεπε στο παρελθόν κι ότι δεν είχε αλλάξει κάτι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:47Τον Νίκο Καρβέλα τον έχω για μηδενιστή, δεν έχω δει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές ανησυχίες όρος κάποια κατεύθυνση. Σίγουρα πάντως δεν είναι Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Μπορεί να τον πεις αναρχοφιλελευθερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Μαρ 2024, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Θέλουμε μορφωμένους πατριώτες σαν τον Συμιγδαλά και τον Χατζηγώγο για να στηρίξουμε το κόμμα. 

Ας τον ψηφίσουμε τότεGolden Age έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:50Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Τριοανταφυλλόπουλο πριν αρκετά χρόνια έλεγε ότι είχε μπει σε μια σχολή κι έβλεπε παντού σφυροδρέπανα, όπως έβλεπε στο παρελθόν κι ότι δεν είχε αλλάξει κάτι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:47Τον Νίκο Καρβέλα τον έχω για μηδενιστή, δεν έχω δει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές ανησυχίες όρος κάποια κατεύθυνση. Σίγουρα πάντως δεν είναι Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Μπορεί να τον πεις αναρχοφιλελευθερο.
- Golden Age
Το τραγούδι αυτό είχε βγει την προπερασμένη δεκαετία, όταν οι αγρότες είχαν κάνει τις κινητοποιήσεις έθιμο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:53Σίγουρα είναι κατά των πρόσφατων αγροτικών κινητοποιήσεων.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:52Μπορείς να τον πεις και αναρχοκάτι παπάρα, που όπου δει ευκαιρία κάνει αρπαχτές. Γι' αυτό και ταίριαξε με την Πάνια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:47Τον Νίκο Καρβέλα τον έχω για μηδενιστή, δεν έχω δει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές ανησυχίες όρος κάποια κατεύθυνση. Σίγουρα πάντως δεν είναι Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Μπορεί να τον πεις αναρχοφιλελευθερο.
Όχι και η Φιλίνη ρε... Η Φιλίνη θα ταίριαζε σε κόμμα με Καϊλή, Λατινοπούλου κτλ. Όχι ρε με τους ούγκανους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Να δω γκολντεν να σπαμάρει Καρβέλα στην ενοτητα της μουσικης απο δω και περα, και δεν θελω κατι αλλο!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν υπάρχει πατριωτικός χώρος.
Σκόρπια διαδήλωση είναι.
Και τα όποια κόμματα ανίκανα να καταφέρουν οτιδήποτε.
Σκόρπια διαδήλωση είναι.
Και τα όποια κόμματα ανίκανα να καταφέρουν οτιδήποτε.

Αν και η Λατινοπουλου δεν μου αρέσει
Και να γράφει: 'δεν τον πιάσανε με μισό κιλό μαύρο, απλως βρήκε κάτι φούντες και πήγαινε να τις παραδώσει'
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ποίος να μας το 'λεγε ότι η Μαιρούλα η κομμώτρια ειναι τέτοιων κοινωνικοπολιτικών πεποιθήσεων. Τωρα εξηγείται και η ερωτική έλξη προς την Βυζαντινοκατακουζήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 12 Μαρ 2024, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
μην τυχον και ψηφισετε Μητσοτακη παιδια, πατριωτικο χωρο να ψηφισετε
- Golden Age
Εσύ ψήφισε Μητοστάκη, Καραμανλή και Κασσελάκη.Beria έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:51Ας τον ψηφίσουμε τότεGolden Age έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 12:50Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Τριοανταφυλλόπουλο πριν αρκετά χρόνια έλεγε ότι είχε μπει σε μια σχολή κι έβλεπε παντού σφυροδρέπανα, όπως έβλεπε στο παρελθόν κι ότι δεν είχε αλλάξει κάτι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 10:47Τον Νίκο Καρβέλα τον έχω για μηδενιστή, δεν έχω δει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές ανησυχίες όρος κάποια κατεύθυνση. Σίγουρα πάντως δεν είναι Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Μπορεί να τον πεις αναρχοφιλελευθερο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελπίδες για τον πατριωτικό/δεξιό χώρο;
από ik_90 » 13 Ιαν 2024, 20:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 199 Απαντήσεις
- 5844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
22 Νοέμ 2024, 13:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση ποιο πατριωτικό κόμμα έκανε την καλύτερη αντιπολίτευση;
από Αγχίαλος » 21 Ιαν 2024, 14:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
21 Ιαν 2024, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρκος Χρυσος:Kαι στην ομαδα Κοκοτσακη και στην ομαδα Καρωνη;
από SeaHawk » 16 Φεβ 2025, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
16 Φεβ 2025, 23:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1604 Απαντήσεις
- 49607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-