Τέτοιου είδους νήμα, το θεωρώ ανέντιμο από μεριάς του. Για προφανείς λόγους.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:01Να ενοχλήσει τους υπόλοιπους, όπως και όλα τα νήματα και σχόλια του Γιαννόπουλου.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:39Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αποσκοπεί το άνοιγμα τέτοιου νήματος. Θέλει να δει τις ''τάσεις'' των πολιτών ο Γιαννόπουλας, μπας και ξεφύγει κανα ψηφαλάκι απ'την ΝΔ; Λίγη σημασία έχει εν τω μεταξύ.
Το ζητούμενο είναι να ξεβρακωθούν οι υπαίτιοι για το έγκλημα στα Τέμπη και να δικαιωθούν οι ψυχές των ανθρώπων που έφυγαν. Να νιώσουν κι αυτοί οι ταλαίπωροι γονείς, πως ο αγώνας τους, έχει νόημα. Έστω και μέσω του θρήνου τους.
Ειλικρινά τώρα, κάπου ντροπή γενικότερα εδώ μέσα. Η κομματοσκυλίαση έχει βαρέσει κόκκινο.
Poll:Αν δημιουργηθει κομμα Καρυστιανου θα το ψηφισετε;
Re: Poll:Αν δημιουργηθει κομμα Καρυστιανου θα το ψηφισετε;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οχι
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άρα πέτυχε τον στόχο του, σε ενόχλησε (την πάταγα και εγώ παλιά, το παραδέχομαι). Αμφιβάλλω αν είναι καν νεοδημοκράτης.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:06Τέτοιου είδους νήμα, το θεωρώ ανέντιμο από μεριάς του. Για προφανείς λόγους.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:01Να ενοχλήσει τους υπόλοιπους, όπως και όλα τα νήματα και σχόλια του Γιαννόπουλου.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:39Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αποσκοπεί το άνοιγμα τέτοιου νήματος. Θέλει να δει τις ''τάσεις'' των πολιτών ο Γιαννόπουλας, μπας και ξεφύγει κανα ψηφαλάκι απ'την ΝΔ; Λίγη σημασία έχει εν τω μεταξύ.
Το ζητούμενο είναι να ξεβρακωθούν οι υπαίτιοι για το έγκλημα στα Τέμπη και να δικαιωθούν οι ψυχές των ανθρώπων που έφυγαν. Να νιώσουν κι αυτοί οι ταλαίπωροι γονείς, πως ο αγώνας τους, έχει νόημα. Έστω και μέσω του θρήνου τους.
Ειλικρινά τώρα, κάπου ντροπή γενικότερα εδώ μέσα. Η κομματοσκυλίαση έχει βαρέσει κόκκινο.
Δεν ανέφερα κάτι για Μάτι, δραχμεντάκο μου. Εσύ ανέφερες μια ένδοξη ζαίικη περίοδο, της αρμόζουσας ευαισθητοποίησης, που ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς...vantono έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:03Μα αυτή η παλιοζαία έλεγε οτι καλά να παθουν στο Ματι αφούΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:45Όχι καλό μου, δεν τα κάνει αυτά επειδή είναι ζαία. Ένας γονιός θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει στο χαλαρό τον κάθε ένα ανευθυνοϋπεύθυνο και να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.
Όσοι πατάνε πάνω στους γονείς που χάνουν παιδιά, είναι ζαίοι. Οπότε, άσε τις παπαρίτσες για όσους πείθεις, ζαιοζουζουνάκι.
Εδω τώρα γιατι μιλάει? Επειδη ειναι ζαία βεβαια. Και εγώ ζουζουνοζαίος και ο λιμπρε παπαροζαίος και ο γκριν ντράγκον ζαιος
Κατά τα άλλα, πολιτικώς εκφράζεις μια προσέγγιση που θυμίζει λοατκι αρκτικόλεξο. Και λίγο κκε και λίγο σύριζα και λίγο φασιονοβίκτιμ προχωκαγκουρισμός, ό,τι να 'ναι γενικώς, προτείνω κανάλι στο γιουτιούμπ, θα συγκλονίσεις τα ζαίικα πλήθη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, με ενόχλησε. Διότι θεωρώ πως δεν σέβεται στο ελάχιστο, αυτούς τους γονείς. Και εργαλειοποιεί κομματικά την απώλειά τους.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:08Άρα πέτυχε τον στόχο του, σε ενόχλησε (την πάταγα και εγώ παλιά, το παραδέχομαι). Αμφιβάλλω αν είναι καν νεοδημοκράτης.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:06Τέτοιου είδους νήμα, το θεωρώ ανέντιμο από μεριάς του. Για προφανείς λόγους.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:01
Να ενοχλήσει τους υπόλοιπους, όπως και όλα τα νήματα και σχόλια του Γιαννόπουλου.
Δεν ξέρω τι πρεσβεύει και ειλικρινά ποσώς με νοιάζει. Απλά τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες. Όπως και πολλών άλλων.
- Green Dragon
Αμφιβάλλω αν τα πιστεύει. Σαν τον Γιώργη, τον θυμάσαι τον εμμονικό με τις ανθελληνικές περσόνες; Κάποια στιγμή μάλιστα το είχε παραδεχτεί ότι ήταν ψεύτικες διαδικτυακές περσόνες και δεν εξέφραζαν τις απόψεις του. Πολλοί τσαντιζόντουσαν όμως. Έσπαγε πλάκα ο τύπος πίσω από την οθόνη του.
Για τον Γιαννόπουλο, μιλάμε για έναν άνθρωπο που μανούριαζε για έναν ολόκληρο χρόνο για το μόνιμο μπαν που είχε φάει, έστελνε μηνύματα σε όλους μας για την αδικία, δεν ξέρω αν σου είχε έρθει και εσένα. Σου μοιάζει αυτό νορμάλ;
Για τον Γιαννόπουλο, μιλάμε για έναν άνθρωπο που μανούριαζε για έναν ολόκληρο χρόνο για το μόνιμο μπαν που είχε φάει, έστελνε μηνύματα σε όλους μας για την αδικία, δεν ξέρω αν σου είχε έρθει και εσένα. Σου μοιάζει αυτό νορμάλ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 28 Μαρ 2024, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εν τω μεταξυ αν καποια στιγμη δειτε να δημιουργειτε το κομμα αυτο θα σας εχω παρει μαζικα το σκαλπ
- Green Dragon
Άστα αυτά Γιάννη και ετοίμασε κάτι δικό σου. Οι Πειρατές δηλαδή πως κατέβασαν κόμμα κάποτε;

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για τον Γιαννόπουλο μιλάμε, ρε φιλενάδα, βαρύ περιστατικό, ανήκεστος βλάβη. Ακόμα δεν τον έχεις μάθει; Για καζούρα είναι.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:39Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αποσκοπεί το άνοιγμα τέτοιου νήματος. Θέλει να δει τις ''τάσεις'' των πολιτών ο Γιαννόπουλας, μπας και ξεφύγει κανα ψηφαλάκι απ'την ΝΔ; Λίγη σημασία έχει εν τω μεταξύ.
Τον θυμάμαι και αυτόν το Γιώργη που λες..Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:13Αμφιβάλλω αν τα πιστεύει. Σαν τον Γιώργη, τον θυμάσαι τον εμμονικό με τις ανθελληνικές περσόνες; Κάποια στιγμή μάλιστα το είχε παραδεχτεί ότι ήταν ψεύτικες διαδικτυακές περσόνες και δεν εξέφραζαν τις απόψεις του. Πολλοί τσαντιζόντουσαν όμως.
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μανούριαζε για έναν ολόκληρο χρόνο για το μόνιμο μπαν που είχε φάει, έστελνε μηνύματα σ εόλους μας για την αδικία, δεν ξέρω αν σου είχε έρθει και εσένα. Σου μοιάζει αυτό νορμάλ;
Εγώ από Γιαννόπουλα δεν έλαβα ποτέ κάτι.. Αλλά σε γενικές γραμμές το να φτιάχνει κανείς εκατοντάδες λογαριασμούς, δείχνει εθισμό και όχι δεν είναι νορμάλ συμπεριφορά.
- Green Dragon
Εντάξει μωρε..Οκ.Ναύτης έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:17Για τον Γιαννόπουλο μιλάμε, ρε φιλενάδα, βαρύ περιστατικό, ανήκεστος βλάβη. Ακόμα δεν τον έχεις μάθει; Για καζούρα είναι.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:39Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αποσκοπεί το άνοιγμα τέτοιου νήματος. Θέλει να δει τις ''τάσεις'' των πολιτών ο Γιαννόπουλας, μπας και ξεφύγει κανα ψηφαλάκι απ'την ΝΔ; Λίγη σημασία έχει εν τω μεταξύ.

-
Η αποψη μου ειναι πως οταν καποιος κανει συλλογη 1.5 εκ υπογραφων για την αρση ασυλιας των Ελληνων Βουλευτων και προωθει την ιδεα του αυτη παρουσιαζοντας την στο ευρωκοινοβουλιο κινειται στο φασμα της ενεργης πολιτικης.
Μπορω να εχω την αποψη μου η δεν μου το επιτρεπετε;
Μπορω να εχω την αποψη μου η δεν μου το επιτρεπετε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοι θα προτιμουσατε να ψηφισετε ενα υποθετικο κομμα Σαμαρα αντι της μητσοτακικης ΝΔ;
από southern » 19 Δεκ 2023, 17:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
27 Δεκ 2023, 12:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στάση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ανά κόμμα & ηλικία Opinion Poll
από KRAKEN » 06 Μαρ 2024, 21:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
06 Μαρ 2024, 21:38
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
07 Μαρ 2025, 10:04