Εάν συνεχίσει να τον ανεβάζει 50 ευρώ τον χρόνο θα είναι 980.Και επειδή σε δύο μήνες θα έχει εκλογές πιθανόν να δώσει άλλο ένα εικοσάρικο και να το στρογγυλέψει στα 1000.
Η πραγματικότητα για την περιβόητη αύξηση του "κατώτατου μισθού".
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Η πραγματικότητα για την περιβόητη αύξηση του "κατώτατου μισθού".
Μα γιατί επιτέλους δεν πάει ο Μητσοτάκης τον κατώτατο μισθό στα 3.500 γιουρο; Τόσο δύσκολο είναι;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Η Αυστρία δεν έχει θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό.
Έχει συλλογικές συμβάσεις
Ο μικρότερος μισθός συλλογικής σύμβασης είναι 1700
Most collective agreements already provide for minimum wages of at least EUR 1,700 gross 14 times a year, resulting in an average monthly wage of EUR 1,983 gross.
Όποιος έφτιαξε τον χάρτη λέει ψέματα
- Ληστοσυμμορίτης
Ή θεσμοθέτηση κατώτατου ως επί των πλείστων ρίχνει τους μισθούςBeria έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 13:31Η Αυστρία δεν έχει θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό.
Most collective agreements already provide for minimum wages of at least EUR 1,700 gross 14 times a year, resulting in an average monthly wage of EUR 1,983 gross.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Για την Αυστρία το είχα προσέξει κι εγώ. Ο χάρτης πιθανότατα αναφέρεται σε μια εκτίμηση του ελάχιστου μισθού, βασισμένη σε συλλογικές συμβάσεις ή σε μερική απασχόληση.Beria έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 13:31Η Αυστρία δεν έχει θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Ναι, αν με τα κάλπικα στοιχεία της η ΕΛΣΤΑΤ παρουσιάζει τον πληθωρισμό μια τάξη μεγέθους κάτω από την πραγματικότητα είναι λογικό να καταλήγει σε τέτοιες μαλακίες πινακάκια.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 08:16
[img]https://i.postimg.cc/3N8qZBgH/IMG- ... .png[/img]
[img]https://i.postimg.cc/cCFbknmt/IMG- ... .png[/img]
βάλε μας και το πινακακι τώρα με τους μισθούς και τις συντάξεις των πολιτικών να είναι 20 δις όπως βάζατε κάποτε, πιο πιστευτό είναι.
1% λένε οι μεγα-απατεώνες.

Αναρωτιέμαι αν στ' αλήθεια τα πιστεύεις αυτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ας επανέρθουμε στην πραγματικότητα μετά από το ευχάριστο διάλειμμα πού η ΕΛΣΤΑΤ μάς πληροφόρησε ότι το 2025 μέχρι στιγμής έχουμε 1% πληθωρισμό:

Όποιος θέλει ας κάνει τις πράξεις να δει πόσο τοις εκατό διαφορά έχουν. Οι περσινές τιμές είναι Φεβρουαρίου του 2024. Εννοείται ότι όπου υπάρχουν εκπτωτικές τιμές συγκρίνουμε εκπτωτική με εκπτωτική ή αρχική με αρχική αν δεν έχουν και τα δυο έκπτωση.

Όποιος θέλει ας κάνει τις πράξεις να δει πόσο τοις εκατό διαφορά έχουν. Οι περσινές τιμές είναι Φεβρουαρίου του 2024. Εννοείται ότι όπου υπάρχουν εκπτωτικές τιμές συγκρίνουμε εκπτωτική με εκπτωτική ή αρχική με αρχική αν δεν έχουν και τα δυο έκπτωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Τα πιστευει. Σε σημείο που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον αναγκάσω να αναλάβει το σούπερ μάρκετ, για να καταλάβει τι εννοώ.hellegennes έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 19:22Ναι, αν με τα κάλπικα στοιχεία της η ΕΛΣΤΑΤ παρουσιάζει τον πληθωρισμό μια τάξη μεγέθους κάτω από την πραγματικότητα είναι λογικό να καταλήγει σε τέτοιες μαλακίες πινακάκια.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 08:16
[img]https://i.postimg.cc/3N8qZBgH/IMG- ... .png[/img]
[img]https://i.postimg.cc/cCFbknmt/IMG- ... .png[/img]
βάλε μας και το πινακακι τώρα με τους μισθούς και τις συντάξεις των πολιτικών να είναι 20 δις όπως βάζατε κάποτε, πιο πιστευτό είναι.
1% λένε οι μεγα-απατεώνες.
Αναρωτιέμαι αν στ' αλήθεια τα πιστεύεις αυτά.
Και καλά η διαφωνία έχει πλάκα στο φόρουμ, αλλά φαντάσου να γκρινιάζω ξέρω εγώ για τη φέτα και να έχεις τον άλλο να σου λέει για τα πινακακια της ελστατ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 27 Μαρ 2025, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Πάντως ούτε και η Ιταλία θυμάμαι να έχει κατώτατο. Και δεν ξέρω καν πως έχει βγει το νούμερο αυτό, μιας και έχει τρελές διαφοροποιήσεις από περιοχή σε περιοχή (μισθός-ενοίκιο) μιλάμε για τρελές διαφορές.Libre arbitre έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 15:14Για την Αυστρία το είχα προσέξει κι εγώ. Ο χάρτης πιθανότατα αναφέρεται σε μια εκτίμηση του ελάχιστου μισθού, βασισμένη σε συλλογικές συμβάσεις ή σε μερική απασχόληση.Beria έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 13:31Η Αυστρία δεν έχει θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Άσ' τον, θα πάθει κάνα εγκεφαλικό και θα τρέχετε.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 19:50Τα πιστευει. Σε σημείο που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον αναγκάσω να αναλάβει το σούπερ μάρκετ, για να καταλάβει τι εννοώ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Φυσικά και θα πάθει εγκεφαλικό, μόλις καταλάβει ότι τα μακαρόνια κοστίζουν πιο πολύ από τα ντεπόν.hellegennes έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 20:03Άσ' τον, θα πάθει κάνα εγκεφαλικό και θα τρέχετε.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 19:50Τα πιστευει. Σε σημείο που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον αναγκάσω να αναλάβει το σούπερ μάρκετ, για να καταλάβει τι εννοώ.
- hellegennes
Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 20:09Φυσικά και θα πάθει εγκεφαλικό, μόλις καταλάβει ότι τα μακαρόνια κοστίζουν πιο πολύ από τα ντεπόν.hellegennes έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 20:03Άσ' τον, θα πάθει κάνα εγκεφαλικό και θα τρέχετε.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 19:50Τα πιστευει. Σε σημείο που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον αναγκάσω να αναλάβει το σούπερ μάρκετ, για να καταλάβει τι εννοώ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το σουπερ μαρκετ ειναι πανακριβο . και το λεω ως εχοντας να ταισω μονο τον εαυτο μου . δε θελω να σκεφτω τι θα γινοταν με παιδια κ οικογενεια .
- hellegennes
Ο χάρτης βασίζεται στην φαντασία αυτού που τον έφτιαξε. Κάποιο ΝΔ κοπρόσκυλο.Libre arbitre έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 15:14Για την Αυστρία το είχα προσέξει κι εγώ. Ο χάρτης πιθανότατα αναφέρεται σε μια εκτίμηση του ελάχιστου μισθού, βασισμένη σε συλλογικές συμβάσεις ή σε μερική απασχόληση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ από 1ης Απριλίου 2023
από giotis2005 » 13 Μαρ 2024, 13:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
13 Μαρ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2025, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τροπολογία ΚΚΕ: επαναφορά 13ου, 14ου μισθού
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Δεκ 2023, 22:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 1328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
09 Απρ 2025, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιερρακάκης προς εκπαιδευτικούς: Αξιολόγηση ή στέρηση μισθού
από Ίακχος » 22 Μαρ 2024, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian