λολ πότε???Bazoomba έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:10ΝΔ ψηφιζε, το εχει δηλωσει.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:06Δεν το είπε ποτέ ο συγκεκριμένος, ούτε καν τον ψήφισε αν δεν κάνω λάθος.
Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Re: Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Τίποτα απολύτως. Έχω όμως πάρα πολλά ενάντια στην ηλίθια προπαγάνδα και την μαλακία. Ας πάνε να προπαγανδίσουν στις μουσουλμανικές χώρες που όντως υπάρχει πρόβλημα αν κοτάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 07 Απρ 2024, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω θυμαμαι οτι ψηφισε ΝΔ το 19. Εγω δεν εχω ψηφισει ουτε την ροζ, ουτε την γαλαζια παρακμη.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:12Πότε; Εγώ Χρυσή Αυγή τον θυμάμαι.Bazoomba έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:10ΝΔ ψηφιζε, το εχει δηλωσει.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:06Δεν το είπε ποτέ ο συγκεκριμένος, ούτε καν τον ψήφισε αν δεν κάνω λάθος.
Άλλο αν είχε θεωρήσει όταν βγήκε η ΝΔ ότι ίσως είναι καλύτερη κυβέρνηση από την προηγούμενη. Και εγώ και εσύ το ίδιο είχαμε θεωρήσει.
- Μαδουραίος
- Green Dragon
Είχε πει ότι δεν την ψήφισε, το θυμάμαι. Ούτε για εσένα είπα ότι την ψήφισες, δεν είχα εικόνα βασικά για το τι έκανες αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι θεωρούσες την κυβέρνηση της ΝΔ (μέχρις ενός σημείου) καλύτερη από την προηγούμενη. Και εγώ το ίδιο παρόλο που ούτε εγώ την ψήφισα.Bazoomba έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:15Εγω θυμαμαι οτι ψηφισε ΝΔ το 19. Εγω δεν εχω ψηφισει ουτε την ροζ, ουτε την γαλαζια παρακμη.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:12Πότε; Εγώ Χρυσή Αυγή τον θυμάμαι.
Άλλο αν είχε θεωρήσει όταν βγήκε η ΝΔ ότι ίσως είναι καλύτερη κυβέρνηση από την προηγούμενη. Και εγώ και εσύ το ίδιο είχαμε θεωρήσει.
Mea Culpa, θυμομουν λαθος.
- Fata_Morgana
Δηλαδή είναι υπέρ του να μην υψωνονται σημαίες των εθνών; έχω την εντύπωση πως δεν είναι αυτός ο λόγος που ο green dragon δε το θέλειBazoomba έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:12Ειναι κατα του διαχωρισμου των ανθρωπων.

Κατά τη γνώμη μου είναι προσβλητικό για τους γκέι να κυματίζουν σημαίες σε ξενοδοχεία ότι είναι τι; gay friendly; Δηλαδή τζίζας.
- Fata_Morgana
Και εσύ θα μαυρίσεις στην αξιολόγηση ένα ξενοδοχείο πιυ έχει σημαία επειδή έχει τη σημαία ή επειδή θα πηγαίνουν γκέι;Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:15Τίποτα απολύτως. Έχω όμως πάρα πολλά ενάντια στην ηλίθια προπαγάνδα και την μαλακία. Ας πάνε να προπαγανδίσουν στις μουσουλμανικές χώρες που όντως υπάρχει πρόβλημα αν κοτάνε.
- Green Dragon
Είναι προσβλητικό προς τη νοημοσύνη των ανθρώπων, γκέϊ και μη. Το έχουν ξεφτιλίσει με τα ηλίθια δασκαλίκια οι καραγκιόζηδες, ήθελα να 'ξερα τι το παίζουν.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:20Δηλαδή είναι υπέρ του να μην υψωνονται σημαίες των εθνών; έχω την εντύπωση πως δεν είναι αυτός ο λόγος που ο green dragon δε το θέλει
Κατά τη γνώμη μου είναι προσβλητικό για τους γκέι να κυματίζουν σημαίες σε ξενοδοχεία ότι είναι τι; gay friendly; Δηλαδή τζίζας.
- Green Dragon
Επειδή έχει σημαία. Τι με νοιάζει ποιοί πάνε, αν δεν δημιουργούν προβλήματα;Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:21Και εσύ θα μαυρίσεις στην αξιολόγηση ένα ξενοδοχείο πιυ έχει σημαία επειδή έχει τη σημαία ή επειδή θα πηγαίνουν γκέι;Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:15Τίποτα απολύτως. Έχω όμως πάρα πολλά ενάντια στην ηλίθια προπαγάνδα και την μαλακία. Ας πάνε να προπαγανδίσουν στις μουσουλμανικές χώρες που όντως υπάρχει πρόβλημα αν κοτάνε.
Ειναι εθνος οι Λοατκι; Η σημαια τους υποδηλωνει οτι διαφερουν οντογεννετικα. Οτι ειναι αλλη ταξη ανθρωπου πο διαφοροποιειται απο εμας τους υπολοιπους, δηλαδη τους νορμαλ.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:20Δηλαδή είναι υπέρ του να μην υψωνονται σημαίες των εθνών; έχω την εντύπωση πως δεν είναι αυτός ο λόγος που ο green dragon δε το θέλει
Έχει να πέσει πολύ γέλιο στις ρεσεψιόν, αναφορικά με τις προσφωνήσεις. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Τι προβλήματα δηλαδή;να κάνουν φασαρία και τέτοια;Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:24Επειδή έχει σημαία. Τι με νοιάζει ποιοί πάνε, αν δεν δημιουργούν προβλήματα;Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:21Και εσύ θα μαυρίσεις στην αξιολόγηση ένα ξενοδοχείο πιυ έχει σημαία επειδή έχει τη σημαία ή επειδή θα πηγαίνουν γκέι;Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:15
Τίποτα απολύτως. Έχω όμως πάρα πολλά ενάντια στην ηλίθια προπαγάνδα και την μαλακία. Ας πάνε να προπαγανδίσουν στις μουσουλμανικές χώρες που όντως υπάρχει πρόβλημα αν κοτάνε.
να αποφύγεις τα ξενοδοχεία που πάνε οικογένειες αν σε ενοχλεί η φασαρία.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ας βάλουν οποια σημαία θέλουν εκτός από την ρωσική.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 2720 Προβολές
-