Φέρε τα φράγκα πίσω (;)
Re: Φέρε τα φράγκα πίσω (;)
Καλά, μην κάνεις έτσι, όλο και κάτι θα του απομείνει.Golden Age έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 15:08
Κατα τα λοιπά, δικά του είναι τα λεφτά, τα δικαιούται.
Δεν προκύπτει απο κάπου "χρηματοδότηση εγκληματικών δραστηριοτήτων". Ούτε είχε τέτοιες η Χρυσή Αυγή. Δεν μπορούν τρεις καραγκιόζηδες να ζητούν παράνομη επιστροφή χρημάτων ενός ευρωβουλευτή με βάση μια σκευωρία.
Δεν φτιάσανε τάγματα εφόδου -ό,τι κινείται σφάζεται- όλοι αυτοί, όπως ο παιδοβούβαλος ομπερφύρερ, για να πω κάτι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 15:30Ρε τύπε, μου λες για τον μπράβο, αλλά για την γουαναμπί ηθοποιό Βόζεμπεργκ ή ξέρω γω τον γιο του Αντρέα που στο βιογραφικό του έχει γιος του Αντρέα, δε μου λες τίποτε. Τί νομίζεις ότι είναι η ευρωβουλή και οι ευρωβουλευτές; Ο απόπατος της Ευρώπης που αρκεί ως προσόν να κάνουν γλυφοκώλια στους λομπίστες...Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 13:40Απ' τον παιδοβούβαλο μπράβο και γουαναμπί ομπερφύρερ, νομίζω ναι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 13:29
Βόζεμπεργκ, Σπυράκη, Νίκος Παπανδρέου, Σεμίνα Διγενή, Άννα Μισέλ, Κύρτσος και μαϊμού Φράγκος Φρακούλης κλάσης ανώτεροι;
Αναμφιβόλως ναι.
btw η Διγενή παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής και εκλέχτηκε βουλευτής στον νότιο τομέα Αθηνών.
Ναι παραιτήθηκε από ευρωβουλετής επειδή δεν είχε χρόνο. Έπειτα βρήκε και έγινε βουλευτής. Όταν τα έκανε η Χρυσή Αυγή με το Ματθαιόπουλο ήταν εγκληματικό. Όταν τα έκανε το ΚΚΕ, έτυχε.
-
Καλά, ντάξει. Είναι γνωστοί οι μαζικοί τάφοι με δολοφονημένους της Χρυσής Αυγής. Αν μιλήσουμε βάσει δικογραφίας είναι μία δολοφονία και 5-10 ξυλοδαρμοί. Ε, μάλλον δεν κινήθηκαν πολλοί...Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 16:02Δεν φτιάσανε τάγματα εφόδου -ό,τι κινείται σφάζεται- όλοι αυτοί, όπως ο παιδοβούβαλος ομπερφύρερ, για να πω κάτι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 15:30Ρε τύπε, μου λες για τον μπράβο, αλλά για την γουαναμπί ηθοποιό Βόζεμπεργκ ή ξέρω γω τον γιο του Αντρέα που στο βιογραφικό του έχει γιος του Αντρέα, δε μου λες τίποτε. Τί νομίζεις ότι είναι η ευρωβουλή και οι ευρωβουλευτές; Ο απόπατος της Ευρώπης που αρκεί ως προσόν να κάνουν γλυφοκώλια στους λομπίστες...
Ναι παραιτήθηκε από ευρωβουλετής επειδή δεν είχε χρόνο. Έπειτα βρήκε και έγινε βουλευτής. Όταν τα έκανε η Χρυσή Αυγή με το Ματθαιόπουλο ήταν εγκληματικό. Όταν τα έκανε το ΚΚΕ, έτυχε.
Δεν έβαλα ζύγι εγώ, μίλησα για τάγματα εφόδου, κάτι ούγκανα αληταριά, οργανωμένα και ιεραρχικά δομημένα ωστόσο, που ξεκίνησαν από πεσίματα και τραμπουκισμούς και νομοτελειακά έφτασαν στη δολοφονία, κατά το παράγγελμα του χοντρού ανθυποφύρερ να ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια. Πρώτη τη τάξει συμμορία μέσα σ' αυτήν την νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση ήταν το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, στο οποίο ο μπουχέσας ομπερφύρερ είχε το γενικό πρόσταγμα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 16:25Καλά, ντάξει. Είναι γνωστοί οι μαζικοί τάφοι με δολοφονημένους της Χρυσής Αυγής. Αν μιλήσουμε βάσει δικογραφίας είναι μία δολοφονία και 5-10 ξυλοδαρμοί. Ε, μάλλον δεν κινήθηκαν πολλοί...Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 16:02Δεν φτιάσανε τάγματα εφόδου -ό,τι κινείται σφάζεται- όλοι αυτοί, όπως ο παιδοβούβαλος ομπερφύρερ, για να πω κάτι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 15:30
Ρε τύπε, μου λες για τον μπράβο, αλλά για την γουαναμπί ηθοποιό Βόζεμπεργκ ή ξέρω γω τον γιο του Αντρέα που στο βιογραφικό του έχει γιος του Αντρέα, δε μου λες τίποτε. Τί νομίζεις ότι είναι η ευρωβουλή και οι ευρωβουλευτές; Ο απόπατος της Ευρώπης που αρκεί ως προσόν να κάνουν γλυφοκώλια στους λομπίστες...
-
Υπερβολές. Έχω δει πεσίματα φοιτητικών παρατάξεων σε τραπεζάκια με περισσότερους τραυματίες. Για να μη ξεχάσουμε τα οπαδικά πεσίματα. Αλλά εκεί δεν είχες άρση απορρήτου. Διότι αν είχες άρση απορρήτου μπορεί να μάθαινες γιατί πρωτοπαλίκαρο της ομάδας του Μαρινάκη που είχε δολοφονήσει οπαδό της ομάδας του Αλαφούζου βρέθηκε νεκρός μέσα σε θωρακισμένο αυτοκίνητο του δεύτερου...Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:56Δεν έβαλα ζύγι εγώ, μίλησα για τάγματα εφόδου, κάτι ούγκανα αληταριά, οργανωμένα και ιεραρχικά δομημένα ωστόσο, που ξεκίνησαν από πεσίματα και τραμπουκισμούς και νομοτελειακά έφτασαν στη δολοφονία, κατά το παράγγελμα του χοντρού ανθυποφύρερ να ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια. Πρώτη τη τάξει συμμορία μέσα σ' αυτήν την νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση ήταν το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, στο οποίο ο μπουχέσας ομπερφύρερ είχε το γενικό πρόσταγμα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 16:25Καλά, ντάξει. Είναι γνωστοί οι μαζικοί τάφοι με δολοφονημένους της Χρυσής Αυγής. Αν μιλήσουμε βάσει δικογραφίας είναι μία δολοφονία και 5-10 ξυλοδαρμοί. Ε, μάλλον δεν κινήθηκαν πολλοί...
Η ιστορία ότι η δικαιοσύνη ενδιαφέρθηκε για το θάνατο ενός ραπερ και αν έσπασαν τους πάγκους 5 Πακιστανών δεν πείθει ιδιαίτερα. Τουλάχιστον αν θες να είσαι αντικειμενικος.Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:56Δεν έβαλα ζύγι εγώ, μίλησα για τάγματα εφόδου, κάτι ούγκανα αληταριά, οργανωμένα και ιεραρχικά δομημένα ωστόσο, που ξεκίνησαν από πεσίματα και τραμπουκισμούς και νομοτελειακά έφτασαν στη δολοφονία, κατά το παράγγελμα του χοντρού ανθυποφύρερ να ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια. Πρώτη τη τάξει συμμορία μέσα σ' αυτήν την νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση ήταν το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, στο οποίο ο μπουχέσας ομπερφύρερ είχε το γενικό πρόσταγμα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 16:25Καλά, ντάξει. Είναι γνωστοί οι μαζικοί τάφοι με δολοφονημένους της Χρυσής Αυγής. Αν μιλήσουμε βάσει δικογραφίας είναι μία δολοφονία και 5-10 ξυλοδαρμοί. Ε, μάλλον δεν κινήθηκαν πολλοί...
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 15:30Ρε τύπε, μου λες για τον μπράβο, αλλά για την γουαναμπί ηθοποιό Βόζεμπεργκ ή ξέρω γω τον γιο του Αντρέα που στο βιογραφικό του έχει γιος του Αντρέα, δε μου λες τίποτε. Τί νομίζεις ότι είναι η ευρωβουλή και οι ευρωβουλευτές; Ο απόπατος της Ευρώπης που αρκεί ως προσόν να κάνουν γλυφοκώλια στους λομπίστες...Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 13:40Απ' τον παιδοβούβαλο μπράβο και γουαναμπί ομπερφύρερ, νομίζω ναι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 13:29
Βόζεμπεργκ, Σπυράκη, Νίκος Παπανδρέου, Σεμίνα Διγενή, Άννα Μισέλ, Κύρτσος και μαϊμού Φράγκος Φρακούλης κλάσης ανώτεροι;
Αναμφιβόλως ναι.
btw η Διγενή παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής και εκλέχτηκε βουλευτής στον νότιο τομέα Αθηνών.

Δεν ήταν απλά ο θάνατος ενός ράπερ, ήταν μια προσχεδιασμένη δολοφονία από μια οργανωμένη συμμορία υπό πολιτικό μανδύα.nyxtovios έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 23:31Η ιστορία ότι η δικαιοσύνη ενδιαφέρθηκε για το θάνατο ενός ραπερ και αν έσπασαν τους πάγκους 5 Πακιστανών δεν πείθει ιδιαίτερα. Τουλάχιστον αν θες να είσαι αντικειμενικος.Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:56Δεν έβαλα ζύγι εγώ, μίλησα για τάγματα εφόδου, κάτι ούγκανα αληταριά, οργανωμένα και ιεραρχικά δομημένα ωστόσο, που ξεκίνησαν από πεσίματα και τραμπουκισμούς και νομοτελειακά έφτασαν στη δολοφονία, κατά το παράγγελμα του χοντρού ανθυποφύρερ να ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια. Πρώτη τη τάξει συμμορία μέσα σ' αυτήν την νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση ήταν το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, στο οποίο ο μπουχέσας ομπερφύρερ είχε το γενικό πρόσταγμα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 16:25
Καλά, ντάξει. Είναι γνωστοί οι μαζικοί τάφοι με δολοφονημένους της Χρυσής Αυγής. Αν μιλήσουμε βάσει δικογραφίας είναι μία δολοφονία και 5-10 ξυλοδαρμοί. Ε, μάλλον δεν κινήθηκαν πολλοί...
Αν το πόιντ είναι ότι οι οργανωμένοι λειτουργούν λίγο-πολύ σαν εγκληματικές συμμορίες, συμφωνούμε. Αυτό σε τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ΧΑ ήταν και λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 23:17Υπερβολές. Έχω δει πεσίματα φοιτητικών παρατάξεων σε τραπεζάκια με περισσότερους τραυματίες. Για να μη ξεχάσουμε τα οπαδικά πεσίματα. Αλλά εκεί δεν είχες άρση απορρήτου. Διότι αν είχες άρση απορρήτου μπορεί να μάθαινες γιατί πρωτοπαλίκαρο της ομάδας του Μαρινάκη που είχε δολοφονήσει οπαδό της ομάδας του Αλαφούζου βρέθηκε νεκρός μέσα σε θωρακισμένο αυτοκίνητο του δεύτερου...Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:56Δεν έβαλα ζύγι εγώ, μίλησα για τάγματα εφόδου, κάτι ούγκανα αληταριά, οργανωμένα και ιεραρχικά δομημένα ωστόσο, που ξεκίνησαν από πεσίματα και τραμπουκισμούς και νομοτελειακά έφτασαν στη δολοφονία, κατά το παράγγελμα του χοντρού ανθυποφύρερ να ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια. Πρώτη τη τάξει συμμορία μέσα σ' αυτήν την νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση ήταν το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, στο οποίο ο μπουχέσας ομπερφύρερ είχε το γενικό πρόσταγμα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 16:25
Καλά, ντάξει. Είναι γνωστοί οι μαζικοί τάφοι με δολοφονημένους της Χρυσής Αυγής. Αν μιλήσουμε βάσει δικογραφίας είναι μία δολοφονία και 5-10 ξυλοδαρμοί. Ε, μάλλον δεν κινήθηκαν πολλοί...

Αυτόν ξέρει ο λαός, με αυτά ασχολείται, αυτό είναι το επίπεδο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 10 Μάιος 2024, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Με ποιο όφελος; Ερευνήθηκε; Τί είπε το δικαστήριο; Μιλάμε για την ελληνική δικαιοσύνη έτσι; Που βρήκε απαραίτητο να ερευνήσει και να δημοσιοποιήσει τα ερωτικά μηνύματα του Λαγού αλλά όχι τα μηνύματα του ιδιοκτήτη του οχήματος και του αφεντικού ενός δολοφονημένου τύπου...Ναύτης έγραψε: ↑10 Μάιος 2024, 00:02Αν το πόιντ είναι ότι οι οργανωμένοι λειτουργούν λίγο-πολύ σαν εγκληματικές συμμορίες, συμφωνούμε. Αυτό σε τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ΧΑ ήταν και λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 23:17Υπερβολές. Έχω δει πεσίματα φοιτητικών παρατάξεων σε τραπεζάκια με περισσότερους τραυματίες. Για να μη ξεχάσουμε τα οπαδικά πεσίματα. Αλλά εκεί δεν είχες άρση απορρήτου. Διότι αν είχες άρση απορρήτου μπορεί να μάθαινες γιατί πρωτοπαλίκαρο της ομάδας του Μαρινάκη που είχε δολοφονήσει οπαδό της ομάδας του Αλαφούζου βρέθηκε νεκρός μέσα σε θωρακισμένο αυτοκίνητο του δεύτερου...Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:56
Δεν έβαλα ζύγι εγώ, μίλησα για τάγματα εφόδου, κάτι ούγκανα αληταριά, οργανωμένα και ιεραρχικά δομημένα ωστόσο, που ξεκίνησαν από πεσίματα και τραμπουκισμούς και νομοτελειακά έφτασαν στη δολοφονία, κατά το παράγγελμα του χοντρού ανθυποφύρερ να ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια. Πρώτη τη τάξει συμμορία μέσα σ' αυτήν την νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση ήταν το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, στο οποίο ο μπουχέσας ομπερφύρερ είχε το γενικό πρόσταγμα.
Είπαμε, το ότι οι οργανωμένοι λειτουργούν λίγο-πολύ σαν συμμορίες δεν λειτουργεί ελαφρυντικά για τα εγκλήματα της ΧΑ. Τι σόι συμψηφισμοί είναι αυτοί που επιχειρείς;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μάιος 2024, 00:05Με ποιο όφελος; Ερευνήθηκε; Τί είπε το δικαστήριο; Μιλάμε για την ελληνική δικαιοσύνη έτσι; Που βρήκε απαραίτητο να ερευνήσει και να δημοσιοποιήσει τα ερωτικά μηνύματα του Λαγού αλλά όχι τα μηνύματα του ιδιοκτήτη του οχήματος και του αφεντικού ενός δολοφονημένου τύπου...Ναύτης έγραψε: ↑10 Μάιος 2024, 00:02Αν το πόιντ είναι ότι οι οργανωμένοι λειτουργούν λίγο-πολύ σαν εγκληματικές συμμορίες, συμφωνούμε. Αυτό σε τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ΧΑ ήταν και λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 23:17
Υπερβολές. Έχω δει πεσίματα φοιτητικών παρατάξεων σε τραπεζάκια με περισσότερους τραυματίες. Για να μη ξεχάσουμε τα οπαδικά πεσίματα. Αλλά εκεί δεν είχες άρση απορρήτου. Διότι αν είχες άρση απορρήτου μπορεί να μάθαινες γιατί πρωτοπαλίκαρο της ομάδας του Μαρινάκη που είχε δολοφονήσει οπαδό της ομάδας του Αλαφούζου βρέθηκε νεκρός μέσα σε θωρακισμένο αυτοκίνητο του δεύτερου...
-
Συμψηφισμοί; Κάτι δεν κατάλαβες. Για διαφθορά στη δικαιοσύνη μιλάμε. Που οι νονοί είναι έξω και δύο τύποι αν πετάξουν αυγά ταυτόχρονα πάνε ως εγκληματική οργάνωση...Ναύτης έγραψε: ↑10 Μάιος 2024, 00:12Είπαμε, το ότι οι οργανωμένοι λειτουργούν λίγο-πολύ σαν συμμορίες δεν λειτουργεί ελαφρυντικά για τα εγκλήματα της ΧΑ. Τι σόι συμψηφισμοί είναι αυτοί που επιχειρείς;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μάιος 2024, 00:05Με ποιο όφελος; Ερευνήθηκε; Τί είπε το δικαστήριο; Μιλάμε για την ελληνική δικαιοσύνη έτσι; Που βρήκε απαραίτητο να ερευνήσει και να δημοσιοποιήσει τα ερωτικά μηνύματα του Λαγού αλλά όχι τα μηνύματα του ιδιοκτήτη του οχήματος και του αφεντικού ενός δολοφονημένου τύπου...
Δεν αλλάζει κάτι στην ουσία. Και η ευπ του κουλη έστελνε λινκ με malware και ολυμπιακός χτες είχε καπνογονα και φωτοβολίδες από αυτές που έχουν σκοτώσει τόσους. Εκεί δεν βλέπω ενδιαφέρον της δικαιοσύνης και μου ακούγεται πιο σημαντικό από τους πάγκους Πακιστανών.Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 23:57Δεν ήταν απλά ο θάνατος ενός ράπερ, ήταν μια προσχεδιασμένη δολοφονία από μια οργανωμένη συμμορία υπό πολιτικό μανδύα.nyxtovios έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 23:31Η ιστορία ότι η δικαιοσύνη ενδιαφέρθηκε για το θάνατο ενός ραπερ και αν έσπασαν τους πάγκους 5 Πακιστανών δεν πείθει ιδιαίτερα. Τουλάχιστον αν θες να είσαι αντικειμενικος.Ναύτης έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 19:56
Δεν έβαλα ζύγι εγώ, μίλησα για τάγματα εφόδου, κάτι ούγκανα αληταριά, οργανωμένα και ιεραρχικά δομημένα ωστόσο, που ξεκίνησαν από πεσίματα και τραμπουκισμούς και νομοτελειακά έφτασαν στη δολοφονία, κατά το παράγγελμα του χοντρού ανθυποφύρερ να ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια. Πρώτη τη τάξει συμμορία μέσα σ' αυτήν την νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση ήταν το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, στο οποίο ο μπουχέσας ομπερφύρερ είχε το γενικό πρόσταγμα.
Μπορεί να ήταν όντως για φυλακή ο συγκεκριμένος, απλά βλέπω μια ιδιαίτερη σπουδή των δικαστηρίων να τους χωσουν μέσα ενώ κάνουν τα στραβά μάτια αλλού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τσιπρα φέρε πίσω τα 37 δις που έδωσες στον Κουλη
από Sol » 01 Ιούλ 2023, 17:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
03 Ιούλ 2023, 14:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν έχεις φράγκα για να προσλάβεις τον Κούγια...
από Ναύτης » 08 Ιουν 2023, 10:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 27 Απαντήσεις
- 1159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
08 Ιουν 2023, 11:14
-