Έχει προφανώς πολλά απωθημένα από τη μιζέρια της καθημερινότητας του. Για λύπηση είναι ο άνεργος.Green Dragon έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:15Τόσο πολύ τσακωθήκατε τότε που ακόμα τρώγεστε έτσι; Γιατί δεν έχω δει ανανέωση του καυγά σε άλλα νήματα, τι έγινε ξαφνικά; Έχουν περάσει 5 χρόνια.
Παίζουν γκαφρά για την Εφορευτική Επιτροπή?
Re: Παίζουν γκαφρά για την Εφορευτική Επιτροπή?
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Πήγαινε εσύ τότε εθελοντικά να νιώσεις τη γλύκα Κυριακάτικα απ' τα χαράματα μέχρι το βράδυ. Είναι και το "παλούκι" της καταμέτρησης επίσης.Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:16Σώπα ρε και εσύ τώρα. Γαμήσι ασάλιωτο να δίνεις ψηφοδέλτια καθισμένος σε μια καρέκλα όλη μέρα? ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΜΩΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??Green Dragon έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:13Πάλι πιωμένος γράφεις; Τι pass και κουραφέξαλα, η εφορευτική επιτροπή είναι γαμήσι ασάλιωτο, μόνο χαριστικά δεν είναι τα λεφτά.
Φαγάκι;Ιδίοις χρήμασιν;
- hellegennes
Τράβα εθελοντής τότε.Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:16Σώπα ρε και εσύ τώρα. Γαμήσι ασάλιωτο να δίνεις ψηφοδέλτια καθισμένος σε μια καρέκλα όλη μέρα? ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΜΩΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??Green Dragon έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:13Πάλι πιωμένος γράφεις; Τι pass και κουραφέξαλα, η εφορευτική επιτροπή είναι γαμήσι ασάλιωτο, μόνο χαριστικά δεν είναι τα λεφτά.
Εγώ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ποτέ αν με καλέσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
2-3 καφέδες, youtube, καυλαντιζμα με γκομενίτσες και κανά ψηφοδέλτιο στις γιαγιούλες. Που σκατά σας έβαλαν εσάς για εφορευτικήΣτύξ έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:32Πήγαινε εσύ τότε εθελοντικά να νιώσεις τη γλύκα Κυριακάτικα απ' τα χαράματα μέχρι το βράδυ. Είναι και το "παλούκι" της καταμέτρησης επίσης.Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:16Σώπα ρε και εσύ τώρα. Γαμήσι ασάλιωτο να δίνεις ψηφοδέλτια καθισμένος σε μια καρέκλα όλη μέρα? ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΜΩΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??Green Dragon έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:13
Πάλι πιωμένος γράφεις; Τι pass και κουραφέξαλα, η εφορευτική επιτροπή είναι γαμήσι ασάλιωτο, μόνο χαριστικά δεν είναι τα λεφτά.
Φαγάκι;Ιδίοις χρήμασιν;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Γω ,και να ήθελα δε με βάζουν.ΔΥ γαρ.Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:402-3 καφέδες, youtube, καυλαντιζμα με γκομενίτσες και κανά ψηφοδέλτιο στις γιαγιούλες. Που σκατά σας έβαλαν εσάς για εφορευτική

Με 150 ευρώ το συζητούσα ,δηλαδή το ημερομίσθιο Χ2 λόγω Κυριακής + 30 ευρώ για σίτιση.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- hellegennes
Δώσε μου τα στοιχεία σου να σε δηλώσω εθελοντή.Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:402-3 καφέδες, youtube, καυλαντιζμα με γκομενίτσες και κανά ψηφοδέλτιο στις γιαγιούλες. Που σκατά σας έβαλαν εσάς για εφορευτική
Μην μάθω ότι δεν συμμετείχες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις και πάρεις και ένα σαρανταρι δεν είναι τόσο κακό, έχει και την πλάκα του ίσως. Άμα όμως ήθελες να ξεκουραστείς την Κυριακή ή να κάνεις κάτι άλλο ή άμα έχεις ένα σκασμό δουλειές που τρέχουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν είναι καταστροφή.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Από τις 6κ30 το πρωί, στις εκλογές του 2019, έφυγα απο το εκλογικό το επόμενο πρωί στις 5.Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:16Σώπα ρε και εσύ τώρα. Γαμήσι ασάλιωτο να δίνεις ψηφοδέλτια καθισμένος σε μια καρέκλα όλη μέρα? ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΜΩΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??Green Dragon έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:13Πάλι πιωμένος γράφεις; Τι pass και κουραφέξαλα, η εφορευτική επιτροπή είναι γαμήσι ασάλιωτο, μόνο χαριστικά δεν είναι τα λεφτά.
Άμα πέσεις σε δικαστικό και δικηγόρο για τον γάιδαρο καβαλα το τρως.
Και δεν είναι ψηφοδέλτια μόνο.
Κάτσε μετά να περάσεις σταυρούς στον κάθε παπάρα.
Και κατά της 3 το πρωί ανακάλυψε η δικαστινα οτι δεν είχε βάλει υπογραφή σε ένα από τα βιβλία με τους σταυρούς.
Ζαααατσ δεν φεύγει κάνεις.
Α ναι και μας έλεγε ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά το κράτος.
Αφού εσύ είσαι το κράτος μωρή.
Α και όλα αυτά σε εκλογικό με 350 ψηφοφόρους ε...

Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:10
Kαι να σκεφτείς ότι στα νησιά σαν σερβιτόρος 40€ βγάζεις σε μία ώρα.
Άλλα έχουν μάθει μια ζωή στα pass και στα λεφτόδεντρα.
Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:16Σώπα ρε και εσύ τώρα. Γαμήσι ασάλιωτο να δίνεις ψηφοδέλτια καθισμένος σε μια καρέκλα όλη μέρα? ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΜΩΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??Green Dragon έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:13Πάλι πιωμένος γράφεις; Τι pass και κουραφέξαλα, η εφορευτική επιτροπή είναι γαμήσι ασάλιωτο, μόνο χαριστικά δεν είναι τα λεφτά.
Εσύ που είσαι ο λογικός, να μας πεις σε ποιο μαγαζί ο σερβιτορος βγάζει γύρω στα 50 χιλιάρικα την σεζόν. Δεσμεύομαι να τα παρατήσω όλα και να πάω να δουλέψω και εγω
Δεν έχεις δηλαδή καλύτερο πράγμα να κάνεις, από το να επιστρατευθεις μια ολόκληρη Κυριακή μπας και έρθεις σε επαφή με κόσμο. Λογικό, αν σκεφτούμε την περσόνα σου. Τις υπόλοιπες μέρες δεν σε πλησιάζει ανθρωποςUnique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:402-3 καφέδες, youtube, καυλαντιζμα με γκομενίτσες και κανά ψηφοδέλτιο στις γιαγιούλες. Που σκατά σας έβαλαν εσάς για εφορευτική
Φαίνεται πως έχω κάνει πολλά κωλαράκια να τσούξουν για να σκούζουν αγκαλιασμένοι.Unique έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:10Kαι να σκεφτείς ότι στα νησιά σαν σερβιτόρος 40€ βγάζεις σε μία ώρα.
Άλλα έχουν μάθει μια ζωή στα pass και στα λεφτόδεντρα.
Στύξ
Green Dragon ο συγκεκριμένος ο σαουδερνάκος, έβρισε οικογένεια, υπόψη. Θα 'χε πλάκα να τά 'λεγε από κοντά βέβαια.

Aitwlos έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:36Δεν έχεις δηλαδή καλύτερο πράγμα να κάνεις, από το να επιστρατευθεις μια ολόκληρη Κυριακή μπας και έρθεις σε επαφή με κόσμο. Λογικό, αν σκεφτούμε την περσόνα σου. Τις υπόλοιπες μέρες δεν σε πλησιάζει ανθρωπος

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Μάιος 2024, 22:07
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα γινει να μπω εφορευτικη επιτροπη,
από πήζον bot » 25 Μάιος 2023, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Μάιος 2023, 18:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 09:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 250 Απαντήσεις
- 8089 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
04 Ιουν 2024, 12:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσείς από πού τα έχετε τα γκαφρά κύριε Χατζιδάκη?
από Kauldron » 03 Ιουν 2024, 12:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 68 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
03 Ιουν 2024, 12:05
-