Βιασε και βασανισε 33χρονη αλλα τον αφησαν ελευθερο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Βιασε και βασανισε 33χρονη αλλα τον αφησαν ελευθερο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Ιουν 2024, 12:01

αυτά απαγορεύονται και σαν σκέψεις.τις μπλοκάρει το αριστερό αντιβάιρους

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 02 Ιουν 2024, 13:29

Ερμής έγραψε:
01 Ιουν 2024, 12:45
nowhere έγραψε:
01 Ιουν 2024, 08:13
φαίνεται έχουν ένα θέμα με τις γυναίκες οι μαχητές της ελευθερίας
Τις σκληραγωγουν βρε, για να ανταπεξελθουν στον αγώνα για την επαναστα
Αδέρφια βαστατε. Θα έρθει η ΝΔ στην κυβέρνηση και θα τελειώσουν αυτά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 02 Ιουν 2024, 13:33

nowhere έγραψε:
02 Ιουν 2024, 11:29
Ιδεολόγος έγραψε:
02 Ιουν 2024, 10:23
Δικό μου είναι για να πω ακριβώς ότι κάποιοι λένε μαλακίες. Εντάξει όλοι λέμε αλλά κάνουμε μια προσπάθεια να ξεκολλάμε όχι όλο στα ίδια.
Τι δουλειά έχει το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ με αυτό το ζώο που παραλίγο να σκοτώσει την κοπέλα;
μερικοί έχουμε μεγάλη φαντασία και συσχετίζουμε τα άσχετα.κάτι άλλο άσχετο.πόσα άτομα να υπάρχουν σ αυτά το βίντεο άραγε?

https://rumble.com/v3o1rtb-palestinians ... woman.html
https://rumble.com/v4wsmbt-horrifying-f ... eased.html
Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τις καταστάσεις; Ότι είναι καθίκια, ζώα κλπ και όχι ότι είναι Παλαιστίνιοι, μαύροι, αδερφές κλπ;
Όπως και άλλοι είναι σκατάδες και υπάνθρωποι και όχι λευκοί, Αμερικάνοι, μπάτσοι, χριστιανοί που εγκληματούν και τέτοια (που λέει η άλλη μεριά. Μια και θέλουμε να συντηρούμε τις μεριές .Λέω τώρα).

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 02 Ιουν 2024, 13:49

nowhere έγραψε:
02 Ιουν 2024, 12:01
αυτά απαγορεύονται και σαν σκέψεις.τις μπλοκάρει το αριστερό αντιβάιρους
Θα είναι ευχής έργον να καταλάβεις ότι δεν είναι αριστερό αλλά μαλακισμένο υπανθρωπικό. Εϊναι αυτό που δέχτηκε ο καθένας να υπηρετεί για να ικανοποιεί το εναντιωματικό του που του έβαλε μέσα του το σύστημα που μεγάλωσε. Και αυτό είναι το "είμαι σωστός και οι άλλοι μουνόπανα", "είμαι ο πρώτος" κι όπως μας μεγάλωσαν τέλος πάντων.
Αλλά το πάω μακριά και οπότε ΟΚ βαριέσαι. Ας το αφήσουμε.

Ξανακαταθέτω πάντως ότι όταν έκαναν κάτι με τις ταυτότητες και το θρήσκευμα και μου έλεγε ο "σύντροφος", "Έτσι μπράβο! Καλά να πάθουν τα καριόλια (οι χριστιανο-δεξιοί κλπ) και ήταν ενθουσιασμένος φιατί νόμιζε ότι νικάει,
εγώ είχα μεγάλη απογοήτευση και δήλωνα ότι θα κατέβω με τους χριστιανούς να φωνάζω για το 666. Γιατί δεν είναι καμία νίκη δική μου. Δώρο έκανε το σύστημα τη φάση αυτή (στους "προοδευτικούς") ενώ στην πραγματικότητα ήταν νταβατζιλίκι κατά πεποιθήσεων λαϊκών ανθρώπων όπως είμαι κι εγώ και άρα πιο πολλά κοινά έχω με αυτούς παρά με τους ηγέτες.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Ιουν 2024, 16:54

Ιδεολόγος έγραψε:
02 Ιουν 2024, 13:33
Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τις καταστάσεις; Ότι είναι καθίκια, ζώα κλπ και όχι ότι είναι Παλαιστίνιοι, μαύροι, αδερφές κλπ;
Όπως και άλλοι είναι σκατάδες και υπάνθρωποι και όχι λευκοί, Αμερικάνοι, μπάτσοι, χριστιανοί που εγκληματούν και τέτοια (που λέει η άλλη μεριά. Μια και θέλουμε να συντηρούμε τις μεριές .Λέω τώρα).
δεν τον χρέωσε κανείς κάτι επειδη είναι παλαιστίνιος.τον έπιασαν με μαχαίρι,η κοπέλα τον αναγνώρισε,ναι και ήταν παλαιστίνιος.αν είναι τόσο καριόλα και έδωσε έναν άσχετο αθώο μετά απότι τράβηξε ή τόσο μαλάκες οι δημοσιογράφοι και βγάλαν τα πάντα από τον κώλο τους είναι άλλο θέμα.από κει και πέρα ποιο είναι το λάθος?ότι το αναφέρουμε ή ότι το συσχετίζουμε με πρόσφατες εικόνες με καφριλίκια παλαιστίνιων που ανέβαζαν περήφανοι οι ίδιοι?

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 02 Ιουν 2024, 16:59

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
02 Ιουν 2024, 13:29
Ερμής έγραψε:
01 Ιουν 2024, 12:45
nowhere έγραψε:
01 Ιουν 2024, 08:13
φαίνεται έχουν ένα θέμα με τις γυναίκες οι μαχητές της ελευθερίας
Τις σκληραγωγουν βρε, για να ανταπεξελθουν στον αγώνα για την επαναστα
Αδέρφια βαστατε. Θα έρθει η ΝΔ στην κυβέρνηση και θα τελειώσουν αυτά.
θα κριθει στο τελος της 8ης τετραετιας και εφοσον εχει πιασει το 70% στις εκλογες.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Ιουν 2024, 17:13

είσαι σίγουρος?δε θέλεις καλύτερα να κριθεί σε 8 γενιές μαζί με το δισοτρισέγγονο του στα αποκαλυπτήρια του 50μετρου μαρμάρινου κούλη στο λυκαβηττό?

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 02 Ιουν 2024, 17:16

Εσεις παντε ψηφίστε την Κυριακή, όλα καλά
στο κωλοχανειο

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Ιουν 2024, 17:21

στο τσακ είμαι να φηφίσω κανά εφοπλιστή αλλά φοβάμαι ότι θα με ντουφεκίσουν αν πάω

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 02 Ιουν 2024, 18:35

nowhere έγραψε:
02 Ιουν 2024, 16:54
Ιδεολόγος έγραψε:
02 Ιουν 2024, 13:33
δεν τον χρέωσε κανείς κάτι επειδη είναι παλαιστίνιος.τον έπιασαν με μαχαίρι,η κοπέλα τον αναγνώρισε,ναι και ήταν παλαιστίνιος.αν είναι τόσο καριόλα και έδωσε έναν άσχετο αθώο μετά απότι τράβηξε ή τόσο μαλάκες οι δημοσιογράφοι και βγάλαν τα πάντα από τον κώλο τους είναι άλλο θέμα.από κει και πέρα ποιο είναι το λάθος?ότι το αναφέρουμε ή ότι το συσχετίζουμε με πρόσφατες εικόνες με καφριλίκια παλαιστίνιων που ανέβαζαν περήφανοι οι ίδιοι?
Εντάξει μια και με ρωτάς ως ομάδα αφού βάζεις πληθυντικό, το λάθος για μένα είναι αυτό ακριβώς . Ότι το θέτεις ως εμείς κι εσείς.
Εγώ δεν έχω "εμείς" όπως ξέρεις και οι ίδιοι οι αριστεροί απαξιούν να έχουν κάτι μαζί μου (εκτός αν δεν κατάλαβες ακόμα ποιος είμαι ρε :102: )
Αν όμως κατάλαβες, πως θέλεις να δεχτώ και να επωμιστώ το τι μαλακίες θα γράψουν "οι δικοί μου";
Οπότε ναι πράγματι είναι Παλαιστίνιος και φυσικά αρρωστο-εγλκηματίας. Χρειάζεται να δούμε αν έχει κάποιο δίκιο;
Αν βεβαίως η κουβέντα πάει στο βαθειά αναλυτικό, εκεί θα είναι κάτι άλλο και έχεις δει ότι λέω πράγματα που και καλά δεν τα αντέχετε. Έλα όμως που εκεί ούτε πολιτική κάνω, ούτε θα κρίνω νόμους και ποινικές καταστάσεις και τέτοια. θα μελετήσουμε ωραία ωραία τις καταστάσεις, θα υποθέσουμε αιτίες και γενικώς θα έχουμε κάνει μια άλλη κουβέντα. Που χωράει η υποστήριξη σε κάποιον σε αυτή τη φάση;
Πιο πέρα τώρα, συχνά κάνω θέμα τον ίδιο το δημόσιο διάλογο και τι θα μας δώσει. Τι ακριβώς συζητάμε ρε παιδί μου; Πόσο πολύ θυμώσαμε; και πόσοι καταδικαστικοί είμαστε; και πόσο μαλάκες είναι οι άλλοι που δεν μας χαϊδεύουν την οργή μας και όχι μόνο, αλλά μας κράζουν κιόλας επειδή βγάλαμε συναίσθημα;
Άστο, έχεις δει ότι γαμιέται η φάση.
Απλά μου κάνει πολύ εντύπωση αν πραγματικά ρωτάς αν με εξοργίζει ένας βιαστής ή ένας φονιάς. Τι διάλο τίθεται σε αμφισβήτηση το συναίσθημα σου και αμύνεσαι εναντίον μου μην τυχόν και στο πλήξω; Γιατί να μη θέσω κι εγώ ένα ζήτημα; Του κατά πόσο μας νοιάζει ο πόνος του θύματος και συμπάσχουμε ή κατά δεν μας ικανοποίησαν την οργή μας και τέτοια. να δες αυτό
Την πλάκωσε και δε του έκανε καταγγελία γιατι τον λυπήθηκε;
Και λίγα της έκανε ο αφγανος, θα έπρεπε να της ρίξει και έναν καταμεσης της ερμού.
Να κάτι τέτοια τα βρίσκω ενδιαφέροντα να τα σχολιάσω. Μη δίνεις σημασία απλά. Εγώ ασχολούμαι αρκετά από τέτοια πράγματα.
|Αλλά να με ρωτάς αν σε κρίνω επειδή σε σόκαρε και σου γαμάει το μέσα σου κάθε τέτοιο γεγονός που ακούμε κάθε μέρα; Κι ότι θα σε πω μαλάκα επειδή δεν δέχεσαι τον άρρωστο; Έλα ρε τώρα!

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Ιουν 2024, 18:38

nowhere έγραψε:
02 Ιουν 2024, 17:21
στο τσακ είμαι να φηφίσω κανά εφοπλιστή αλλά φοβάμαι ότι θα με ντουφεκίσουν αν πάω
κανείς εφοπλιστής δεν κατεβαίνει στις εκλογές

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 02 Ιουν 2024, 18:44

Α και σόρυ για το πρήξιμο αλλά το
Δεν τον χρέωσε κανείς κάτι επειδη είναι παλαιστίνιος.τον έπιασαν με μαχαίρι,η κοπέλα τον αναγνώρισε,ναι και ήταν παλαιστίνιος
δεν ισχύει ρε φίλε. Εγώ αυτό είδα και γι αυτό σχολίασα έτσι

πατησιωτης @ Βιασε και βασανισε 33χρονη αλλα τον αφησαν ελευθερο

Τι διάλο τόσο λάθος καταλαβαίνω ότι δεν ήταν η κακοποίηση της κοπέλας το πόιντ; Σίγουρα δεν τον χρέωσε για το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ και απλά το ανέφερε έτσι;

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Ιουν 2024, 18:45

Ιδεολόγος έγραψε:
02 Ιουν 2024, 18:35
Εντάξει μια και με ρωτάς ως ομάδα αφού βάζεις πληθυντικό, το λάθος για μένα είναι αυτό ακριβώς . Ότι το θέτεις ως εμείς κι εσείς.
που το είδες το εμείς και εσείς και την επιλογή ομάδας?υπάρχει μόνο ένα "ότι το αναφέρουμε ή ότι το συσχετίζουμε "κάτι που είναι λογικό μια και απαντάω σε κάτι σαν "ωπα ρε μαλάκες γιατί το γράψατε αυτό"

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Ιουν 2024, 18:46

Otto Weininger έγραψε:
02 Ιουν 2024, 18:38
ότι είναι τέλος πάντων

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Ιουν 2024, 18:49

nowhere έγραψε:
02 Ιουν 2024, 18:46
Otto Weininger έγραψε:
02 Ιουν 2024, 18:38
ότι είναι τέλος πάντων
μη ξεχάσεις να τον ψηφίσεις και για κατάργηση των γάμων των gay

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών